Wie gaat er dood op "Stranger Things" 4 Volume 2?

Inhoudsopgave:

Wie gaat er dood op "Stranger Things" 4 Volume 2?
Wie gaat er dood op "Stranger Things" 4 Volume 2?
Anonim

Het heeft 3 jaar geduurd, maar we kunnen gerust stellen dat het het wachten waard was. Stranger Things 4 heeft fans op het puntje van hun gezamenlijke stoel achtergelaten met een aantal grote onthullingen, cliffhangers en rondom leuke jaren 80-nostalgie. De introductie van Henry Creel, a.k.a. One, a.k.a. Vecna (spoiler alert) en de onvermijdelijke confrontatie tussen hem en Eleven staan allemaal op de voorgrond van de kijker.

Terwijl kijkers vol verwachting wachten op deel 2, is de kwestie van de onvermijdelijke "bijkomende schade" nooit ver van de geest. Botweg gezegd, wie van de Hawkins-crew gaat dood in het komende tweede deel? Laten we dit doen.

8 Het begon allemaal met een Instagram-bericht van Noah Schnapp

Tijdens een optreden in The Tonight Show zei Schnapp (die Will Byers speelt) dit over het aankomende deel 2: "Ik heb dingen op mijn Instagram geplaatsten van, zoals een explosie of zoiets, en het is van het tweede deel en mensen zeiden: 'Ben je- is dit een spoiler?' En ik zei: 'Oh mijn God, ik ben in de problemen komen.' Dus ik heb het letterlijk verwijderd."

7 Schnapp zei dat er 'sommige doden' komen

Stranger Things cast
Stranger Things cast

Schnapp onthulde toen dat er 'sommige doden' komen, "Je kunt van Volume 2 verwachten, we hebben een aantal doden, wat bloed en een grote…" zei Schnapp voordat Jimmy Fallon onderbrak met: " Wow, dat is een flinke spoiler. Kerel, je hebt net iets gezegd dat je niet kunt zeggen!' Schnapp antwoordde eenvoudig met: "Nee, maar ik heb niet gezegd wie." Dus we hebben de bevestiging dat er iemand gaat sterven. Mooi gedaan, dhr. Schnapp.

6 Steve Harrington zou kunnen sterven

Gaten, Sadie en Joe in Stranger Things 4 Vol 1
Gaten, Sadie en Joe in Stranger Things 4 Vol 1

Het lot van Steve Harrington (gespeeld door Joe Keery) in de serie is in het verleden besproken, aangezien de gebroeders Duffer oorspronkelijk van plan waren het personage te vermoorden in de serie eerste seizoen. En terwijl uitvoerend producent Shawn Levy zei dat hij de serie zou verlaten als Steve Harrington zou worden vermoord, zal de serie eindigen met het einde van seizoen 5 (zoals aangegeven door de gebroeders Duffer in een brief aan de fans), dus fans kunnen de verklaring van Mr. Levy met een korreltje zout nemen. Een ander punt van zorg over het lot van Steve komt uit een TVline-interview, waar Matt Duffer zei: "Iedereen maakt zich altijd zorgen om Steve. Ik vind het geweldig… Het voelt verkeerd om 'opgewonden' te zeggen, maar ik vind het geweldig dat mensen zich zorgen maken. En ze zouden zich zorgen moeten maken om voor iedereen de laatste twee afleveringen van seizoen 4 in te gaan." Interessant.

5 …Of misschien Vecna/One/Henry Creel

De introductie van Vecna (gespeeld door Jamie Campbell Bower, die helemaal opging in de rol) en de daaropvolgende onthulling dat hij Henry Creel/One iswas nogal een schok. Reddit-gebruiker (virgin_abloh69) heeft deze theorie gepost over het mogelijke lot van de omgekeerde schurk: "Vecna wordt verslagen door de kracht van loooooove. Ze hamerden de hele tekening op een trieste en boze herinnering, maar toen El dat deed, kreeg Nummer 1 haar kracht. Als ze zich herinnert wat op dat moment haar enige gelukkige herinnering had kunnen zijn (geboren zijn, haar moeder zien, te horen krijgen dat ze geliefd was), slaat ze die man in een andere dimensie - letterlijk."

4 Will Byers zou een van de doden kunnen zijn

Noah Schnapp heeft misschien niet alleen de bonen gemorst over sterfgevallen in de show, maar heeft mogelijk ook het lot van zijn personage onthuld Will Byers. Reddit-gebruiker (toomanyUNsweretaken) plaatste deze theorie over Will's mogelijke dood, Ik ben het ermee eens dat Will's dood een herhaalde plotlijn zou zijn, maar van de hoofdpersonen denk ik dat hij de meeste kans heeft om te sterven. Alleen omdat Noah Schnapp duidelijk is geweest dat hij naar de universiteit wil (werd toegelaten tot UPenn). Ik zag dat Schnapp en de productie het erover eens waren dat filmen moeilijk zou zijn om aan een collegerooster te voldoen. Hij mag naar de universiteit; ST laat de dood van hun hoofdpersonage afvinken. Twee vliegen in één klap.”

Leuk weetje: Noah Schnapp heeft een huwelijkspact met collega-castlid Millie Bobby Brown

3 Eddie Munson zou ook kunnen sterven

Eddie Munson werd al snel een favoriet bij de fans in de serie (hoewel Joseph Quinn, die Eddie speelt, zich tijdens het seizoen ellendig voelde om zich een tiener voor te doen), maar zijn zijn dagen genummerd. Volgens de theorie van een Reddit-gebruiker (virgin_abloh69), lijkt het erop dat Eddies lot bezegeld kan zijn: Nancy gaat niet dood, maar Eddie wel. We weten allemaal dat je favoriete liedje je uit de vloek van Vecna kan halen. We zien Eddie ondersteboven op zijn aanhanger versnipperen. Het is duidelijk dat hij het liedje van Nancy niet op band heeft (waren er cd's in de buurt?) dus hij gaat het afspelen en zij zal het overleven. Ze maken ook een grote deal over zijn gitaar in aflevering 1. We zien haar ook in de teaser-trailer van deel 2, maar we zien Eddie niet.'

2 Victor Creel zou een personage kunnen zijn dat sterft

Victor Creel (gespeeld door Robert Englund) bleek een onschuldige man te zijn, valselijk beschuldigd van de moord op zijn familie aan het einde van deel 1. Reddit-gebruiker (Bearhug3301) theoretiseert dat de vader van Henry Creel's leven kan eindigen in deel 2: Ik denk dat Victor aan het einde zal sterven, en ik denk niet dat dit verdrietig zal zijn, ik denk dat het als een bitterzoete moment waarop hij eindelijk herenigd wordt met zijn vrouw en dochter. Als hij sterft, denk ik dat er een hele grote kans is dat hij zij aan zij met Peter sterft… een van hen doet iets om hen allebei te doden (mijn geld staat op Victor die zichzelf en Peter vermoordt, want dat zou meer een draai, en hij zou het niet erg vinden, hij lijdt meer dan hij zou doen als hij dood was).”

1 Max Mayfield zou een schokkende dood veroorzaken

Max Mayfield (gespeeld door Sadie Sink) is het afgelopen seizoen helaas het slachtoffer geworden van de kracht van de vloek van Vecna/one/Henry Creel. Gelukkig heeft Max, dankzij de hulp van Lucas, Dustin en Steve en een bepaald jaren 80-nummer dat trending is als een lopend vuurtje, het lot van de andere slachtoffers van de "Vecna-vloek" vermeden. Dit heeft echter geleid tot speculaties van fans dat Max in deel 2 zou kunnen omkomen. Een Twitter-gebruiker (@rossimilanova) heeft haar eigen theorie over het lot van Max Mayfield, "StrangerThings VOL 2-theorie. Ik denk dat Max echt zal sterven. Ze gaven ons een vals gevoel van veiligheid en alle personages hebben nog ongeopende brieven. Het is een perfecte voorbereiding voor een hartverscheurende dood. Smiley-emoji.”

Aanbevolen: