Britney Spears' vader wil dat ze gaat zitten voor een verklaring

Inhoudsopgave:

Britney Spears' vader wil dat ze gaat zitten voor een verklaring
Britney Spears' vader wil dat ze gaat zitten voor een verklaring
Anonim

Britney Spears liep eerder deze maand door het gangpad, en nu zou ze gedwongen kunnen worden door de gangen van een advocatenkantoor te lopen en een verklaring af te leggen. Jamie Spears - de controversiële vader van de zangeres - heeft Brit een verzoekschrift ingediend om een paar vragen te beantwoorden over wat hij "niet-ondersteunde beweringen" noemt die de Princess of Pop op sociale media en in haar aanstaande alles-in-het-zelf memoires deed.

Britney Spears wordt mogelijk gedwongen om te getuigen

Het is simpel: Jamie's advocaten zeggen dat de Grammy-winnende zangeres geen probleem heeft gehad om vuile was over haar familie en 13-jarige conservatorschap op Instagram te luchten - en erover te schrijven in een boek voor $ 15 miljoen - dan had ze dat moeten doen geen probleem om een verklaring af te leggen.

"Britney's eigen publiekelijk geplaatste Instagram-berichten gericht op Jamie en binnenkort openbaar gepubliceerd boek zijn rechtstreeks in tegenspraak met de bewering van Britney's raadsman dat Britney geen toelaatbaar bewijs heeft en dat haar getuigenis redelijkerwijs niet kan leiden tot de ontdekking van toelaatbare bewijs, " betoogde Jamie's juridische team in de aanvraag die is verkregen door Entertainment Weekly.

Daar komt nog bij dat Jamie's advocaten beweren dat hij het "recht heeft om zijn zaak voor te bereiden en Britney af te zetten", aangezien ze voortdurend "opruiende en ongefundeerde beweringen tegen hem" doet in sommige van haar Instagram-berichten.

De indiening beweert ook dat er "geen legitieme wettelijke basis is om bezwaar te maken" tegen de afzetting, ook al kan het "emotioneel moeilijke onderwerpen" betreffen, omdat Brit deze onderwerpen al heeft behandeld op haar sociale media-accounts.

Britney heeft een veelzeggend boek onderweg

Voor het geval je het gemist hebt, de Toxic-zanger zou eerder dit jaar een allesomvattende boekdeal hebben getekend. Het boekdeel zal naar verwachting een groot aantal onderwerpen behandelen, waaronder de opkomst van de 40-jarige en haar schokkende conservatorium. Uitgeverijgigant Simon & Schuster betaalde naar verluidt de popster een verrukkelijke $ 15 miljoen na een felle biedingsoorlog.

Er moet ook worden opgemerkt dat de advocaat van koningin B onlangs haar vader beschuldigde van "rennen en verbergen" van een eigen verklaring met betrekking tot zijn vermeende wangedrag als haar conservator.

Aanbevolen: