Waarom Salma Hayek het huwelijksaanzoek van haar man twee keer afwees

Inhoudsopgave:

Waarom Salma Hayek het huwelijksaanzoek van haar man twee keer afwees
Waarom Salma Hayek het huwelijksaanzoek van haar man twee keer afwees
Anonim

Op Valentijnsdag in 2009 trouwde Salma Hayek na drie jaar daten met haar nu-echtgenoot, miljardair François-Henri Pinault. Ze hadden een privéceremonie in het stadhuis van het 6e arrondissement in Parijs. Twee maanden later deden ze ook een grotere bruiloft in Venetië. Deze keer werd het bijgewoond door vele sterren zoals Parallel Mothers-ster Penelope Cruz, Antonio Banderas en Charlize Theron. Twee bruiloften voor de twee mislukte huwelijksaanzoeken van Pinault aan de Eternals-actrice…

Waarom heeft Salma Hayek het voorstel van haar man twee keer afgewezen?

In 2015 onthulde Hayek aan Entertainment Times dat haar man haar drie keer ten huwelijk had gevraagd voordat ze ja zei."Je moet angst overwinnen om je vrij te voelen en je sterke punten te ontdekken", zei ze over haar vroegere huwelijksfobie. "Ik had vroeger een fobie voor slangen en je kunt me zien dansen met mijn grootste angst in From Dusk Till Dawn. Ik was ook bang in het donker. En voor het huwelijk. En hier ben ik, getrouwd." Toch gaf ze toe dat ze zich schaamde dat Pinault haar meerdere keren ten huwelijk vroeg. "Dat was de grootste angst die ik ooit heb overwonnen," zei ze.

In 2020 vertelde de Frida-ster aan Associated Press dat ze eerst dacht dat Pinault niet geschikt voor haar was. "In het begin dacht ik niet dat [hij de juiste voor mij was], maar hij won me heel snel", vertelde ze. "Ik stereotypeerde hem als een rijke man. Ik dacht: dit is helemaal niet mijn type man." "Het was zo gek. We begonnen over voetbal te praten. We zijn allebei gek op voetbal", zei ze."En toen begonnen we over wetenschap te praten. We houden van ruimte en natuurkunde, en hij was zo slim, charmant en grappig."

Ze merkte op: "Niemand had met me over die dingen gesproken de eerste keer dat ik [hen] ontmoette. Het is normaal gesproken niet het typische gesprek. Ik realiseerde me dat deze persoon [die voor mij zo anders lijkt] mijn perfecte match is." Het is duidelijk dat Hayek geen spijt heeft van die sprong in het diepe. "Ik ben getrouwd met de liefde van mijn leven. Hij is een geweldige man, zelfverzekerd en feministisch, die van sterke vrouwen houdt en ook weet hoe hij voor ze moet zorgen", gutste Hayek. "Er zijn veel sterke vrouwen met kracht en vastberadenheid die, als we thuiskomen, graag iemand hebben die voor ons zorgt en de teugels overneemt."

Hoeveel kinderen hebben Salma Hayek en haar man?

In 2007, na een jaar daten, maakten Hayek en Pinault bekend dat ze verloofd waren en een kind verwachtten. Ze verwelkomden hun enige dochter Valentina Paloma, 14, in september van dat jaar. Hayek was 40 jaar oud. Ze waren de ideale gelukkige familie totdat in 2008 supermodel Linda Evangelista onthulde dat de voorzitter van Kerring Foundation de vader was van haar driejarige zoon, Augustin James Evangelista, 15. Het bracht Hayek en Pinault ertoe hun verloving af te zeggen.

Maar toen de CEO zorgde voor Evangelista's wettelijke eis voor kinderbijslag, werd duidelijk gemaakt dat hij het kind verwekte toen hij nog geen relatie had met Hayek. Pinault heeft ook twee andere kinderen uit zijn vorige huwelijk met Dorothée Lepère: Mathilde, 21, en François, 24. Hayek is ook dicht bij hen allemaal. "Ik heb altijd veel kinderen willen hebben, maar ik kon het niet. Mijn lichaam had er als een wonder een", zei de actrice over zwanger worden toen ze in de veertig was. "De enorme zegen die ik heb gehad is dat mijn man nog drie andere kinderen heeft. Dus ik heb er vier. En ze zijn allemaal zo verschillend."

Salma Hayek dacht dat haar man vreemdging met een Engelse instructeur

Tijdens een optreden in The Tonight Show met Jimmy Fallon in 2017 zei Hayek dat haar dochter haar en haar man zou plagen met hun gebrekkige Engels."We spreken Engels met hele slechte accenten, ik weet niet hoe mijn dochter geen slecht accent heeft, want in huis is het een ramp", deelde de actrice mee. "Dus ongeveer een jaar geleden zei hij [Pinault]: 'Weet je wat, ik ga een dialectcoach krijgen en ik ga het accent kwijtraken voor jullie die al zo lang in de Verenigde Staten wonen. 67 jaar verwijzen naar mij.'"

Hayek dacht echter dat haar man de lessen niet volgde omdat hij het nooit meer noemde. "Een paar dagen geleden ben ik iemand aan het sms'en en ik zie zijn telefoon, en daar is dit bericht," zei ze, terwijl ze de tekst reciteerde met de stem van een verleidelijke andere vrouw: "Hallo, dit is Elena, als je je Engels wilt verbeteren, je moet oefenen, wil je nu oefenen?" De Bandidas-ster zei dat ze zo geschrokken was dat ze Pinault er snel mee confronteerde. "Ik ben Mexicaans, je weet dat het niet goed gaat", herinnert Hayek zich van dat moment.

"Dus ik was zo woedend en ik zei natuurlijk dat ze wanhopig is, hij belt haar niet, weet je, moet ik iets zeggen? Ik vertrouw hem, ik zal niets zeggen," vervolgde ze."Vier uur later zijn we aan het eten, ik ben cool, ik ga 'hoi schat, alles is in orde en dan ga ik, wie is Elena in godsnaam!'" Pinault ontkende Elena te kennen waarop Hayek reageerde: "Je vertelt dat Elena dat ik Engels spreek en dat je je Engels met mij kunt oefenen omdat ze je een bericht heeft gestuurd." De Franse mogul realiseerde zich later dat Hayek een tekst had gezien van een taal-app genaamd ELSA. "Zijn Franse accent is nog steeds erg sterk, dus ELSA werkt niet", grapte de actrice.

Aanbevolen: