Hier is waarom een 'Desperado'-scène Salma Hayek aan het huilen maakt

Inhoudsopgave:

Hier is waarom een 'Desperado'-scène Salma Hayek aan het huilen maakt
Hier is waarom een 'Desperado'-scène Salma Hayek aan het huilen maakt
Anonim

Of ze nu zelfverzekerd is over haar grijze haar of interessante filmrollen op zich neemt, Salma Hayek is een van de meest fascinerende actrices. Enkele van haar beroemdste delen zijn de legendarische artiest Frida Kahlo in de film Frida uit 2002 en het spelen van Elisa op 30 Rock.

Salma Hayek is getrouwd met een miljardair, maar ze heeft haar eigen geld verdiend met haar filmrollen. Een van haar bekendste films is Desperado, die in 1995 werd uitgebracht.

Robert Rodriguez regisseerde en schreef de film (en produceerde hem ook), en Hayek nam de rol van Carolina op zich. Ze heeft onlangs gedeeld dat een scène haar aan het huilen maakte. Laten we eens kijken waarom.

De emotionele scène

Salma Hayek is vaak in het nieuws vanwege het redden van huisdieren en haar liefdadigheidswerk, en ze lijkt een oprecht persoon die in contact staat met haar emoties. Het is dus geen wonder dat ze eerlijk is geweest over een scène in de film die haar beroemd heeft gemaakt en de manier waarop ze zich daardoor voelde.

Hayek heeft gesproken over hoe een Desperado-scène haar aan het huilen maakte. Volgens Fox News was ze nerveus over de naaktscène waarin ze met Antonio Banderas zat. Ze zei: "Het was mijn eerste kans op een Amerikaanse film en ik wist dat ik die moest pakken. In 'Desperado' had ik grote moeite om de liefdesscène met Antonio Banderas te doen. Ik moest echt huilen."

Hayek vervolgde dat ze zich zorgen maakte dat haar ouders naar de film keken en die scène zagen. Ze legde uit: "Ik wilde niet naakt voor een camera staan en bleef maar denken: 'Wat zullen mijn moeder en vader hiervan denken?'"

Gecast worden

Hayek deelde dat Rodriguez haar castte in Desperado na een tv-optreden.

Volgens Yahoo! News zei ze dat ze werd geïnterviewd en belachelijk gemaakt omdat ze in Spanje niet zo bekend was als in Mexico. Ze verscheen in een film genaamd Mi Vida Loca, die in 1992 uitkwam, maar ze had geen hoofdrol. Ze was de hoofdpersoon van Theresa, een telenovela, wat haar populair maakte in Mexico.

Hayek legde uit dat omdat ze nog niet beroemd was, de filmstudio niet zo zeker over haar was. Ze zei: "toen de film klaar was, wilde de studio me niet omdat ik een onbekende was."

In een interview met Oprah Winfrey, dat werd gepubliceerd op Oprah.com, vertelde Hayek dat ze altijd al geïnteresseerd was in het verschijnen in films en dat ze diep in haar hart wist dat ze succesvol kon worden. Maar haar roem was moeilijk voor haar, omdat ze niet kon achterhalen of dat betekende dat ze getalenteerd was of niet.

Hayek zei: "Ik was ook bang dat ik een heel slechte actrice was, omdat ik heel snel beroemd zou worden en geld verdiende voor mensen. Als je geld verdient, zullen ze je nooit vertellen of je goed of slecht bent. Het maakt ze niet uit. Ik wist dat als ik enig talent had, dit het zou doden. Ik heb nooit een beroemde slechte actrice willen zijn! Ik raakte in paniek dat mensen zouden denken: Ze is alleen maar goed omdat iedereen haar kent."

Volgens een interview met Town and Country in 2019 deed Hayek het heel goed in Mexico op Theresa en in 1991 verliet ze de show zodat ze naar de VS kon verhuizen en proberen het te maken. Ze zei dat mensen in Mexico in de war waren door deze stap omdat ze al bezig was met een succesvolle serie, maar ze wist dat dit de juiste keuze voor haar was.

Een 'Bombshell'

Volgens Fox News deelde Hayek ook dat ze niet begreep wanneer filmrecensenten haar een 'bom' noemden.

Ze legde uit: "Toen de film uitkwam, zeiden de critici: 'Salma Hayek is een bom.' Ik was in de war omdat ik dacht dat ze zeiden dat de film was 'gebombardeerd', zoals in mislukt, en het was allemaal mijn schuld."

Hayek vertelde in haar O magazine-interview dat ze niet zoveel Engels kende als ze dacht. Ze zei: "Ik las de ondertitels en dacht dat ik meer begreep dan ik was. Ik dacht dat ik de taal over drie maanden weer zou oppikken. Toen kwam ik hier en realiseerde me hoe echt beperkt mijn Engels was, en het was erg eng. Ik realiseerde me al snel dat het niet moeilijk zou zijn om te leren - het zou bijna onmogelijk zijn. Mijn accent was verschrikkelijk." Ze legde dat in Mexico uit: "Je spreekt Engels of je spreekt het niet. Zolang je kunt communiceren, kan het niemand iets schelen."

Salma Hayek is anders dan veel andere sterren in Hollywood, omdat ze heel open is over haar gedachten en gevoelens, en fans waarderen haar eerlijkheid dat ze zich niet zo op haar gemak voelde met haar liefdesscène in Desperado.

Aanbevolen: