Hier is waarom Salma Hayek haar dochter Valentina zo inspirerend vindt

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Salma Hayek haar dochter Valentina zo inspirerend vindt
Hier is waarom Salma Hayek haar dochter Valentina zo inspirerend vindt
Anonim

Actrice Salma Hayek's relatie met dochter Valentina is echt speciaal. The House of Gucci-ster deelt haar enige kind met haar miljardair-echtgenoot François-Henri Pinault. Pinault deelt ook twee kinderen met zijn eerste vrouw, Dorothée Lepère en een zoon met supermodel Linda Evangelista. Hayek en Pinault verwelkomden hun dochter in 2007 en twee jaar later stapten ze in het huwelijksbootje tijdens een romantische Valentijnsdag-ceremonie. Hayek is vaak privé over haar persoonlijke leven, maar heeft liefdevol gesproken over haar dochter en over de relatie die ze delen.

Onlangs sprak Hayek over hoe zij en haar dochter elkaar hielpen tijdens de lockdown aan het begin van de pandemie. Ze heeft ook verteld wat een inspiratie haar jonge dochter voor haar is. Dus wat heeft Salma Hayek gezegd over haar relatie met dochter Valentina en waarom vindt ze haar zo inspirerend? Lees verder om erachter te komen.

6 Wat moet je weten over Valentina?

Valentina Paloma Pinault werd geboren op 21 september 2007 in Los Angeles, Californië. Ze studeert momenteel op school en er wordt aangenomen dat ze op dit moment geen acteerprojecten op zich neemt. Volgens de Kids Rich List van Electric Ride On Cars voor 2020 stond Valentina op nummer zes in hun top tien, met $ 12.000.000 gereserveerd voor haar.

Dat is echter niets, aangezien de tiener in aanmerking komt voor een erfenis van meerdere miljarden dollars van haar vader, die momenteel een nettowaarde van $ 47 miljard heeft.

Valentina woont soms filmpremières bij met haar moeder, meest recentelijk de Eternals-release in oktober. De twee worden ook regelmatig samen gefotografeerd, of het nu gaat om boodschappen doen of het bijwonen van spraakmakende evenementen. Ze zijn echter over het algemeen privé en gereserveerd als ze in het openbaar zijn, en ze geven weinig commentaar op familiezaken.

Moeder Salma heeft liefdevol over Francois als vader gesproken en hem geprezen voor zijn toewijding aan al zijn kinderen. Ze zei dat hij altijd "de grootste glimlach op zijn gezicht had, blij om thuis te zijn en blij om mij en de kinderen te zien en ons aan het lachen te maken." Het gezin brengt veel tijd samen door ondanks de enorme werkverplichtingen van beide ouders, en geniet van veel quality time met plezier, winkelen en op vakantie gaan

5 Salma Hayeks dochter worstelde tijdens Lockdown

Hayek heeft gesproken over de moeilijkheden die haar dochter heeft ondervonden tijdens de lockdowns. Weg zijn van school en vrienden was een strijd voor veel kinderen in de loop van de pandemie, en voor Hayeks familie was dit geen uitzondering. Ze gaf onlangs aan dat Valentina het moeilijk had en toonde medeleven met haar dochter.

"Lockdown was erg moeilijk voor tieners", zei Hayek. "Mijn dochter Valentina was erg zelfstandig en deed haar online schoolwerk alleen, maar ze vond het niet leuk. Ze miste ook haar vrienden heel erg."

4 Salma Hayek gelooft dat haar dochter op het juiste moment in haar leven kwam

Hayek was 41 toen ze haar dochter verwelkomde en gaf prioriteit aan haar carrière voordat ze moeder werd. Het is allemaal goed gekomen en Hayek prijst zichzelf gelukkig met de manier waarop de dingen zijn gebeurd.

"Ik moet eerst veel dingen doen die belangrijk voor me waren", zei Hayek. "Het belangrijkste was dat ik haar bij de juiste persoon had op een moment dat ik me echt op [het moederschap] kon concentreren."

3 Salma Hayek gedijt goed als moeder voor haar dochter

Moederschap is duidelijk geweldig geweest voor Hayek, die het goed heeft gedaan in de rol. Op Instagram plaatste de actrice voor Valentina's verjaardag een ontroerende foto van haar die een pasgeboren Valentina wiegt, naast het bijschrift:

"Valentina, ik heb nooit gewenst dat iemand zo veel zou bestaan als ik wilde dat jij in mijn leven zou komen."

2 Salma Hayek zegt dat ze haar dochter inspirerend vindt

De moeder-dochterrelatie lijkt vol respect en bewondering te zijn. Terwijl moeder Salma haar jonge dochter aanmoedigt en steunt, zegt ze ook dat ze veel leert van haar dochter, die haar dagelijks inspireert en haar zoveel leert over het leven.

"Bedankt dat je dertien jaar geleden op een dag als vandaag, 'Vredesdag', kwam opdagen om ons leven te verlichten." Hayek ging verder in de verjaardagspost. "Je bent mijn grootste leraar, mijn grootste vreugde en mijn grootste hoop.

"Ik hield van je voordat je werd geboren en ik zal voor altijd van je houden. Gefeliciteerd met je verjaardag, mijn stralende ster."

1 Het moederschap lijkt snel voorbij te vliegen voor Salma Hayek

Salma is ook eerlijk geweest over hoezeer ze het op prijs stelt moeder te zijn, en hoe de jaren voorbij vliegen! Op haar sociale media heeft ze dat zo gezegd. Om Valentina's verjaardag te vieren, deelde Salma nog een lief eerbetoon, naast een foto van haar tijdens haar zwangerschap: "Morgen wordt de kleine baby die zich in mijn baarmoeder heeft gevormd officieel een tiener. Ze groeien zo snel…"

Valentina wordt snel volwassen en heeft blijkbaar de neiging om de kleren van haar moeder te stelen. “En de schoenen als het even kan, en de make-up ook, en de parfums! Ze verzamelt ze, 'zei Salma.

Wat brengt de toekomst voor de jonge Valentina? Alleen de tijd zal het leren.

Aanbevolen: