Ziet Tom Cruise zijn zoon Connor nog steeds?

Inhoudsopgave:

Ziet Tom Cruise zijn zoon Connor nog steeds?
Ziet Tom Cruise zijn zoon Connor nog steeds?
Anonim

Nabij zijn 60's, Tom Cruise blijft trend vanwege zijn uitzonderlijke werk in Top Gun: Maverick. Cruise's zoon Connor moet ongetwijfeld trots zijn op de consistentie van zijn vader.

In werkelijkheid leeft Connor een andere levensstijl en wil hij de zaken aan de rustige kant houden.

We zullen een kijkje nemen in het leven van Connor Cruise vandaag, woonachtig in Clearwater, Florida. Daarnaast zullen we zijn huidige relatie met zijn vader en moeder in de schijnwerpers zetten - waar staan ze vandaag?

Hoe is de relatie van Connor met moeder Nicole Kidman?

Nicole Kidman onthulde in eerdere interviews dat ze erg privé is als het om haar kinderen gaat. Tegenwoordig verhuisde Connor weg van zijn moeder in de omgeving van Florida. Ondanks de verhuizing onthulde Kidman dat ze haar best doet om haar kind hoe dan ook te ondersteunen - ondanks hun verschillende opvattingen, zoals religie, de kant van hun vader kiezen.

“Ik ben een voorbeeld van die tolerantie en dat is wat ik geloof - dat wat je kind ook doet, het kind liefde heeft en het kind moet weten dat er liefde beschikbaar is en ik sta hier open voor”, zegt ze. vertelde Wie. Ik denk dat dat zo belangrijk is, want als dat van een kind wordt afgenomen, om dat bij elk kind, in elke relatie, in elk gezin te verbreken, geloof ik dat het verkeerd is. Dus dat is onze taak als ouder, om altijd onvoorwaardelijke liefde te bieden.”

Connor, die erg stil is over zijn persoonlijke leven, gaf jaren geleden kort commentaar op de zaak en beweerde dat hij, ondanks berichten die anders beweren, nog steeds heel dicht bij zijn moeder staat. "Het kan me niet schelen wat mensen zeggen, ik weet dat mama en ik solide zijn."

Hij vervolgde: “ik hou heel veel van haar. Mijn familie betekent alles. Ja, ik hou van mijn muziek, maar het gezin gaat voor alles.”

Wat betreft zijn relatie met Tom, de twee lijken tegenwoordig wat hechter te zijn.

Connor en Tom Cruise maakten een verrassende verschijning samen in 2021 tijdens een MLB-wedstrijd

Alles waar Connor in het openbaar bij betrokken is, ha alt meestal de krantenkoppen, gezien de zeldzame gebeurtenis. Als Tom erin wordt meegewogen, zal het de krantenkoppen halen.

Dat was het geval in 2021, toen Connor en Tom samen werden gezien terwijl ze naar de Giants keken tegen de Dodgers. Tijdens het optreden leken de twee het naar hun zin te hebben met elkaar en wijselijk onthulde Tom niet voor wie hij aan het roeien was, hij was gewoon blij een fan van honkbal te zijn.

Er wordt aangenomen dat religie een belangrijke reden is waarom de twee tegenwoordig nog steeds zo hecht zijn, vooral gezien het feit dat Connor naar Florida verhuisde, het centrum van hun religieuze beweging.

Connor en Tom blijven heel dichtbij, met de zoon van Cruise die ervoor kiest om een rustig leven te leiden

Tegenwoordig leidt Connor nog steeds een rustig leven in Clearwater, Florida. Fans kunnen de zoon van Tom volgen via platforms zoals Instagram.

Gezien zijn recente berichten, is Connor tegenwoordig erg bezig met vissen, samen met zijn barbecue. Bovendien was hij onlangs aanwezig op de eerste rij van de Tampa Bay Lightning's Stanley Cup-finale wedstrijd - die tickets waren waarschijnlijk niet gemakkelijk te verkrijgen, maar als Tom Cruise je vader is, kan het een stuk eenvoudiger worden.

Connor werd ook gespot in Londen samen met zijn vader in 2019, toen hij de Mission Impossible-film promootte. Volgens People was dit een groot probleem.

“Tom en Connor die samen naar Londen gingen, was een groot probleem”, zegt de bron. “Het was hetzelfde weekend dat Scientology hun jaarlijkse bijeenkomst hield, de ASI genaamd. Tom is er in het verleden meerdere keren bij geweest, maar dit lijkt de eerste keer te zijn dat Connor weg is.”

Afgaande op zijn sociale contacten lijkt Connor een behoorlijke entourage te hebben en leidt hij tegenwoordig een geweldig leven, weg van de schijnwerpers van zijn vader en moeder.

Aanbevolen: