Kylie deelt nieuwe foto's van haar zoon, maar ze zal zijn naam nog steeds niet onthullen

Inhoudsopgave:

Kylie deelt nieuwe foto's van haar zoon, maar ze zal zijn naam nog steeds niet onthullen
Kylie deelt nieuwe foto's van haar zoon, maar ze zal zijn naam nog steeds niet onthullen
Anonim

Kylie Jenner was bij haar moeder Kris Jenner's $ 12 miljoen herenhuis in de buurt van Palm Springs om Paaszondag in stijl te vieren met de rest van de Kardashian-Jenner-clan. De realityster deelde een lieve foto van Travis Scott die hun 2 maanden oude zoon vasthield op zijn eerste Pasen, maar het beroemde stel houdt nog steeds zijn naam achter nadat ze zijn vorige naam hebben laten vallen omdat ze "niet het gevoel hadden dat hij het was".

Kylie Jenner en Travis Scott gaven een glimp van hun 2 maanden oude zoon tijdens een weekendje weg in La Quinta

Na een feestje met Kendall Jenner op Coachella op vrijdag, gingen de twee samen met de zussen Kourtney, Kim en Khloe Kardashian voor het weekend van hun moeder in het nabijgelegen La Quinta. Zoals de meeste familiebijeenkomsten, was het uitbundig. Paasvieringen omvatten pastelkleurige decoraties, stapels zoete lekkernijen en leuke knutselactiviteiten voor de kinderen.

De oprichter van Kylie Cosmetics ging naar Instagram om een foto te delen van wat Travis lijkt te zijn met hun zoon in zijn armen. De 2-maanden oude zag er keurig uit in zijn kleine zwarte en rode sneakers met een paar spijkerbroeken.

Maar het was maar een hoogtepunt! Kylie heeft het gezicht van haar zoon nog niet laten zien of zelfs zijn naam bekend gemaakt. Baby Webster heette oorspronkelijk Wolf, maar het paar kondigde in maart aan dat ze besloten het te veranderen omdat ze "niet het gevoel hadden dat hij het was".

Kylie zegt dat ze nog geen naam aankondigen, omdat ze nog steeds niet zeker weten hoe ze hun zoon moeten noemen

Kylie vertelde Extra dat zij en Travis wachten om de naam van hun zoon te onthullen totdat ze 1.000, 000 procent zeker zijn dat het blijft plakken. Ze zei: “We hebben het gewoon niet volledig wettelijk veranderd of zo, dus ik wil geen nieuwe naam aankondigen en het dan weer veranderen. Dus ja, we zijn gewoon nog niet klaar om een nieuwe naam te delen."

Sommigen zeggen dat ze besloot zijn naam te veranderen vanwege haar aartsvijand, Tammy Hembrow, die een 6-jarige zoon heeft genaamd Wolf. Tammy wierp onlangs wat schaduw op Kylie's manier en beschuldigde haar van het stelen van naamideeën van haar. De twee waren vroeger vrienden, maar sindsdien is het verzuurd.

Het kind dat voorheen bekend stond als Wolf werd op het paasfeest vergezeld door zus Stormi Webster, samen met Kim's twee oudste kinderen North en Saint, Khloe's dochter True Thompson, Rob Kardashian's dochter Dream Kardashian, en Kourtney brachten Penelope Disick en Regeer Disick.

Roze fietsen stonden klaar voor alle kinderen, en Kris maakte een paasmandje voor iedereen, zelfs haar volwassen kinderen!

Aanbevolen: