De rijkste kapiteins van onderdeks franchise

Inhoudsopgave:

De rijkste kapiteins van onderdeks franchise
De rijkste kapiteins van onderdeks franchise
Anonim

Aye, aye, kapitein! Kapiteins op zee zijn verantwoordelijk voor het welzijn van bemanningsleden, gasten en de algemene goede werking van het schip. Sinds de première hebben de Below Deck-kapiteins hun best gedaan om de gezichten van de show te worden. Door de originelen en spin-offs van de show, heeft het effectieve beheer van de luxe jachten consequent op de schouders van deze voormannen rustte.

Zes kapiteins zijn verantwoordelijk geweest voor het zeilen van het jacht vanaf het begin van de show tot op heden. De verschillende leiderschapsstijlen van deze aanvoerders gaven een spectaculaire wending aan het plot van de show en hielden de fans geboeid. Met elk nieuw seizoen werken deze kapiteins hand in hand met hun bemanningsleden om hun gasten te bedienen en kijkers een show te geven die het bekijken waard is. Hoewel de druk om een kapitein te zijn op Bravo's Below Deck misschien overdreven is, maakt het knappe salaris het de moeite waard.

8 De nettowaarde van Captain Jason Chambers is $ 400, 000

Kapitein Jason is de jongste kapitein van de Below Deck-franchise. De nieuwste captain on the block sloot zich aan bij de Below Deck-franchise onder zijn Australische spin-off, Below Deck Down Under. Sinds zijn deelname aan de show heeft "Captain Cutie", zoals hij in de volksmond wordt genoemd, fans van overal verzameld vanwege zijn goede uiterlijk. De exacte waarde van de kapitein is speculatief, maar volgens GSD is Captain Jason ongeveer $ 400.000 waard. Voordat hij bij de show kwam, werkte de Below Deck Down Under-ster als kapitein voor Yacht Pursuit.

7 Kapitein Sandy Yawn's netto waarde is $400, 000

Het zijn in een door mannen gedomineerde industrie was niet de enige vrouwelijke kapitein in de Below Deck-franchise. Kapitein Sandy stond op om de status-quo uit te dagen en verstevigde daarmee haar plaats in de spin-off van Below Deck Mediterranean. Sandy is vastberaden in het managen van de bemanningsleden, maar de kapitein is op stoom gekomen omdat hij een bemanningslid mishandelde en een ander bevoordeelde. De overlevende van het ongeval heeft een nettowaarde van ongeveer $ 400 000. Sandy vergaarde haar rijkdom door meer dan dertig jaar op volle zee te zeilen.

6 Kapitein Harold Lee Rosbach's netto waarde is $800.000

Kapitein Lee Net Worth
Kapitein Lee Net Worth

Harold Lee Rosbach veranderde van carrière nadat een vriend hem een baan als bezorger van een zeilboot had gegeven om extra geld te verdienen. Hij liet zijn vorige bedrijf als restauranthouder achter zich, ging verder met het behalen van zijn kapiteinslicentie en heeft sindsdien niet meer achterom gekeken. De "stud of the seas" heeft een geschatte netto waarde van $ 800.000. De no-nonsense kapitein trad vanaf het eerste seizoen toe tot de originele serie Below Deck en heeft in alle negen seizoenen het roer van de zaken op het superjacht afgehandeld.

5 Kapitein Mark Howard's netto waarde is $1 miljoen

Captain Mark trad toe tot de Below Deck-franchise aan boord van het eerste seizoen van de Below Deck Mediterranean spin-off. Kapitein Mark was een doorgewinterde zeevaarder met meer dan dertig jaar zeilervaring onder zijn riem. Afgezien van zijn liefde voor zeilen, was Howard ook een gediplomeerd piloot. De doorgewinterde zeevarende verdiende een fortuin met zijn carrière, aangezien zijn vermogen werd geschat op $ 1 miljoen. Helaas is de mediterrane ster van Below Deck in 2021 overleden.

4 Kapitein Glenn Shephard's netto waarde is $1 miljoen

Kapitein Glenn Shephard parsifal III hoed
Kapitein Glenn Shephard parsifal III hoed

Kapitein Glenn werd de "Chill Captain" genoemd omdat hij onder alle omstandigheden zijn hoofd koel kon houden. De ster van het Under Deck Sailing Yacht sloot zich aan bij de spin-off van de franchise om de Ionische Zee te verkennen. Glenn waagde zich op een van zijn reizen op zee; hij werd ingehuurd als matroos op een klassiek schip van 50 voet. Glenn is al meer dan twee decennia bezig met het bevaren van de zee. De reality-tv-ster is naar schatting $ 1 miljoen waard.

3 Kapitein Sean Maegher's netto waarde is $1 miljoen

Kapitein Sean Meagher benedendeks
Kapitein Sean Meagher benedendeks

Kapitein Sean behaalde zijn licentie om kapitein te worden op 18-jarige leeftijd, waarmee hij de titel van jongste kapitein bij Hyaline Cruises opleverde. De kapitein van de zee verhuisde om manager en kapitein te worden voor prachtige en luxueuze jachten. Door zijn jarenlange ervaring in het werken op zee, heeft de ervaren kapitein een vermogen van $ 1 miljoen vergaard. Captain Sean leidde de eerste paar hoofdstukken van het negende seizoen van Below Deck vanwege de onbeschikbaarheid van Captain Lee.

2 Een nieuwe spin-off benedendeks gaat in première in de herfst van 2022

Bravo heeft aangekondigd dat er in de herfst een nieuwe spin-off, Below Deck Adventure, zal verschijnen. In de nieuwe spin-off zullen zeilers en hun eersteklas gasten de gletsjerfjorden van Noorwegen verkennen. Zoals de naam al aangeeft, wordt verwacht dat de nieuwste toevoeging aan de Below Deck-franchise wild, dramatisch en avontuurlijk zal zijn. Aangezien de nieuwe serie van start gaat in een regio met veeleisend weer, zullen kijkers zeker getuige zijn van hoe de zeilers omgaan met de koudwateravonturen.

1 Benedendeks wordt vernieuwd voor een nieuw seizoen

Benedendeks cast foto
Benedendeks cast foto

Bravo's originele serie Below Deck keert terug naar de schermen voor een nieuw seizoen. Het 9e seizoen van de originele serie trok zijn gordijn nadat de reünieshow in februari werd uitgezonden. Het 10e seizoen van de originele serie zal een belangrijke mijlpaal zijn voor de show, waardoor het tien jaar geleden is dat de show werd uitgezonden. Terwijl fans enthousiast zijn over de terugkeer van de show, zijn sommigen teleurgesteld dat Eddie Lucas geen deel zal uitmaken van het nieuwe seizoen.

Aanbevolen: