Fans haasten zich om 'Schitt's Creek'-monopolie aan hun kerstlijsten toe te voegen

Fans haasten zich om 'Schitt's Creek'-monopolie aan hun kerstlijsten toe te voegen
Fans haasten zich om 'Schitt's Creek'-monopolie aan hun kerstlijsten toe te voegen
Anonim

Fans van de sympathieke sitcom zijn extatisch over het nieuws van een gloednieuw, op Schitt's Creek geïnspireerd Monopoly-spel.

Schitt's Creek is gemaakt door het vader- en zoonduo Dan en Eugene Levy, en stal de harten van de kijkers sinds de release van de pilot in 2015. De iconische sitcom volgt de familie Rose tijdens hun reis naar het faillissement. Terwijl het geld opraakt, ontdekt de familie dat ze, om een dak boven hun hoofd te behouden, moeten verhuizen naar een klein stadje dat hun enige bezit is: Schitt's Creek.

Door de jaren heen bleef het succes van Schitt's Creek stijgen, aangezien velen de serie hun 'favoriete sitcom aller tijden' noemden.

7 oktober bleek een dag van vreugde te zijn voor die-hard fans van de serie, omdat werd aangekondigd dat de show zijn eigen Monopoly-behandeling zou krijgen. De sociale media-accounts van de show hebben het nieuws geüpload waarin staat dat "Monopoly: Schitts Creek-editie hier is". De aankondiging bevatte ook vier foto's, waarmee fans werden geplaagd met een eerste blik op wat de game inhield.

De foto's laten het door Schitt's Creek geïnspireerde bord zien. In het midden van het bord wordt een welkomstbericht uitgespreid voor spelers om te zien zoals het zegt: "Welkom in Schitt's Creek, waar iedereen past."

Spelers kunnen spelen als ongebruikelijke stukken, zoals een iconische zonnebril of de belangrijkste kraaifiguur van de serie. Spelers van de game kunnen ook een reeks eigenzinnige eigendommen kopen, zoals "The Moira's Rose's Garden" en "The Wobbly Elm."

De game kan nu worden gekocht op de TheOp Games-website voor $ 39,99.

De gamebeschrijving luidt: "Hergroepeer het gezin en je waardigheid om je weg omhoog te vinden in MONOPOLY: Schitt's Creek, gebaseerd op de hilarische Emmy Award-winnende comedyserie."

Het laat zien hoe fans bij aankoop in staat zullen zijn om: Ga mee met de Rose-familie op opportunistische avonturen terwijl je populaire locaties uit de show koopt, verkoopt en verhandelt, waaronder The Rosebud Motel, Bob's Garage, Herb Ertlinger Winery en meer.”

Toevoegend dat ze ook in staat zullen zijn om, Tong-in-cheek overwinningen te vieren met Hello You en Love That Journey for Me-kaarten, terwijl huur en belastingen zoals Roland's Truck en 'That's Not a Write Off!' maken of breek je strijd in een kleine stad om uit de kast te komen als de rijkste kleine stad en te winnen!”

Na de aankondiging gingen fans naar Twitter om hun opwinding te uiten, omdat ze beweerden dat de aankoop "een behoefte" was in plaats van "een wens".

Velen benadrukten hoe de game dit jaar bovenaan hun kerstlijst zou staan.

Aanbevolen: