Twitter is enthousiast na Why Don't We's Music Update

Twitter is enthousiast na Why Don't We's Music Update
Twitter is enthousiast na Why Don't We's Music Update
Anonim

Een maand nadat de boyband Why Don't We het opneemt tegen een van hun voormalige managers, kondigden ze op sociale media aan dat ze nieuwe muziek zouden kunnen uitbrengen! De groep plaatste een foto van berichten tussen de leden en manager Randy Phillips, die tegen de leden zei: "Jongens, ik heb zojuist het broodnodige goed nieuws ontvangen, we zijn vrij om muziek uit te brengen. WDW is terug! EINDELIJK!!! RP"

Behalve de muzikanten hebben fans op Twitter hun opwinding geuit over het nieuws. Ze hebben ook hun nieuwe muziek ter sprake gebracht en hun enthousiasme om het uit te brengen.

Vanaf deze publicatie is er geen nieuws over nieuwe muziek en of ze in de nabije toekomst wel of niet zullen uitbrengen. De leden hebben ook geen hints gegeven over nieuwe muziek op hun sociale media.

De aankondiging komt minder dan een maand na de recente rechtszaak die Phillips heeft aangespannen tegen manager en ex-zakenpartner David Loeffler. Phillips zei dat Loeffler "zijn eerdere instemming teniet deed om eiser in staat te stellen de rol van manager [van Signature Entertainment] weer op zich te nemen." Loeffler diende later rechtszaken in tegen Phillips wegens "verstoring van een zakelijke relatie" over de weigering van de band om de Atlantic-deal te ondertekenen, en Why Don't We voor "contractbreuk".

De band plaatste op 9 september een verklaring op hun Instagram waarin ze hun misbruik bespraken en wat ze doormaakten. Ze sloten hun verklaring later af door hun loyaliteit aan het werk en de fans te bespreken en zeiden: "onze toewijding blijft aan onze muziek, aan ons label en vooral aan onze fans die we koesteren en waaruit we kracht putten terwijl we onze weg vinden door deze reis.."

Fans van de groep hebben hen tijdens de beproeving bijgestaan. Na de eerste beschuldigingen in aug. In 2021 toonde Twitter hun steun door een video- en audio-opname te plaatsen met de groep en hun behandeling. Vanaf deze publicatie blijft Loeffler de beweringen van mishandeling van het bandlid afwijzen.

Phillips en Loeffler werken sinds hun oprichting in 2016 bij de groep. Leden Jack Avery, Corbyn Besson, Zachary Herron, Jonah Frantzich en Daniel Seavey hebben hun wens geuit om bij Phillips te blijven. Er is geen woord over hun communicatie met Loeffler, en of hij een rol speelt in de groep die nieuwe muziek maakt.

Why Don't We's nieuwste album The Good Times and the Bad Ones werd uitgebracht in januari 2021 en kwam binnen op nummer 3 in de Billboard 200. Artiesten Kanye West, Timbaland en Travis Barker namen deel aan de creatie van het album. Dat album, samen met hun andere muziek, is beschikbaar om te streamen op Spotify en Apple Music.

Aanbevolen: