De waarheid over Carl van 'schaamteloze' vriendin en datinggeschiedenis

Inhoudsopgave:

De waarheid over Carl van 'schaamteloze' vriendin en datinggeschiedenis
De waarheid over Carl van 'schaamteloze' vriendin en datinggeschiedenis
Anonim

Toen de Amerikaanse versie van Shameless in 2011 op televisie debuteerde, werd de show al snel een van de meest spraakmakende series op televisie. Het grootste deel van het gesprek rond de show op dat moment draaide echter rond sterren William H. Macy en Emmy Rossum. Hoewel dat logisch was, aangezien beide acteurs buitengewoon getalenteerd en beroemd zijn, zat de cast van Shameless vol met geweldige acteurs. Gelukkig leerden Shameless-fans snel hoe getalenteerd de cast van de show echt was.

Omdat Shameless altijd doordrenkt was met een wij-tegen-de-wereld-energie, raakten de meeste fans van de show echt betrokken bij de vele hoofdpersonages. Bovendien ontwikkelde iedereen die in Shameless speelde ook een toegewijde aanhang en daarom geven zoveel mensen om Emma Kenney's liefdesleven. Bovendien hebben veel mensen aandacht besteed aan wat Carl-acteur Ethan Cutkosky heeft gedaan sinds Shameless eindigde. Er is bijvoorbeeld veel belangstelling geweest voor de datingsgeschiedenis van Cutkosky.

Het liefdesleven van Ethan Cutkosky

Voor fans van Shameless zijn er een aantal redenen om te denken dat Ethan Cutkosky een stuk ouder is dan hij. Ten eerste speelde Cutkosky in Shameless van 2011 tot 2021 en aangezien hij al zo lang in de publieke belangstelling staat, is het gemakkelijk om zijn leeftijd te overschatten. Bovendien was het Shameless-personage van Cutkosky een stuk volwassener dan de meeste kinderen van zijn leeftijd, dus hij leek altijd ouder. Ondanks de perceptie van hem, is Ethan Cutkosky volgens Wikipedia nog steeds slechts 22 jaar oud op het moment van schrijven.

In deze tijd is het heel gewoon dat mensen van begin twintig met elkaar uitgaan om plezier te hebben en erachter te komen wat ze willen in een partner. Bovendien is het opmerkelijk dat de meeste jonge sterren zelfs sneller in en uit relaties lijken te springen dan hun niet-beroemde leeftijdsgenoten. Ondanks dat alles meldt whodatedwho.com dat Ethan Cutkosky sinds 2015 een relatie heeft met een jonge vrouw genaamd Brielle Barbusca.

Natuurlijk zijn de enige mensen die weten wat er in een relatie gebeurt, de betrokkenen. Als gevolg hiervan zou het dwaas zijn om aannames te doen over de relatie tussen Ethan Cutkosky en Brielle Barbusca. Dat gezegd hebbende, veel fans van Cutkosky trokken hun wenkbrauwen op toen Barbusca elke foto van haar met Ethan van haar sociale media schrobde. Toch zijn er geen echte berichten over een breuk en het is heel goed mogelijk dat Barbusca gewoon besloot om haar relatie met Cutkosky meer privé te houden.

Wie is de gerapporteerde vriendin van Ethan Cutkosky, Brielle Barbusca?

Voor iedereen die de roddels over beroemdheden bijhoudt, kan het gemakkelijk zijn om te denken dat sterren alleen met andere beroemdheden uitgaan. Hoewel het heel gewoon is dat beroemdheden met elkaar uitgaan, zijn er ook veel voorbeelden van beroemde mensen die een romantische relatie hebben met gewone mensen. Als het gaat om het datingleven van Ethan Cutkosky, v alt zijn gerapporteerde oude vriendin tussen die twee categorieën in, omdat ze niet per se beroemd is, maar ze werkt in de entertainmentindustrie.

Op het moment van schrijven heeft Brielle Barbusca niet het soort rol gekregen dat haar in een ster zou kunnen veranderen. Dat gezegd hebbende, Barbusca heeft al een indrukwekkende filmografie. Barbusca is bijvoorbeeld verschenen in afleveringen van verschillende opmerkelijke shows, waaronder Shameless, Modern Family, Bones, Young Sheldon, Scandal en The Mindy Project. Barbusca zal ook een opmerkelijke rol spelen in een aankomende thrillerfilm met de titel Don't Log Off.

Wie zijn schaamteloze andere sterren daten?

Tijdens de reeks van elf seizoenen van Shameless had de show een lange lijst met acteurs in hoofdrollen. Er zullen echter altijd bepaalde sterren zijn die het meest synoniem zullen zijn met Shameless, omdat ze meer invloed hebben gehad op de geliefde serie. Het is niet verwonderlijk dat sommige voormalige Shameless-sterren naar verluidt vrijgezel zijn op het moment van schrijven, waaronder Cameron Monaghan, Emma Kenney en Steve Howey. De overgrote meerderheid van de meest opvallende Shameless-sterren hebben echter langdurige relaties.

Een van de Shameless-sterren die al jaren met dezelfde persoon samen zijn, is Jeremy Allen White, die in 2017 met Addison Timlin begon te daten, twee kinderen met haar heeft en in 2019 is getrouwd. Na een mislukt huwelijk in het verleden, Emmy Rossum trouwde in 2017 met Sam Esmail nadat ze in 2013 begonnen te daten. Nadat Noel Fisher in 2006 met acteur Layla Alizada begon te daten, trouwden ze ook in 2017. Dan zijn er nog minstens drie Shameless-sterren die al meer dan twintig jaar getrouwd zijn, Shanola Hampton, William H. Macy en Joan Cusack.

Aanbevolen: