Tom Hanks' slechtste film, volgens IMDb

Inhoudsopgave:

Tom Hanks' slechtste film, volgens IMDb
Tom Hanks' slechtste film, volgens IMDb
Anonim

Een erfenis nastreven in de filmindustrie is een uitdagende reis die maar weinigen durven te ondernemen. Er zijn maar weinig mensen die de top halen, en nog minder mensen kunnen daar voor een langere tijd blijven. Sterren als Robert De Niro en Al Pacino zijn zeldzame voorbeelden van artiesten die langer aan de top stonden dan de meeste.

Tom Hanks is een andere legendarische artiest die een lange carrière in Hollywood heeft kunnen hebben, en hij staat bekend om zijn grootste en beste films. Hanks heeft echter een aantal films ingeleverd die behoorlijk slecht zijn.

Laten we eens kijken welke film de slechtste is uit de carrière van Tom Hanks, volgens IMDb.

Tom Hanks is een legende

Als we kijken naar de laatste 30 jaar van de filmindustrie, zijn er maar weinig artiesten die in de buurt komen van dezelfde stratosfeer als Tom Hanks. De man is al langer een krachtpatser aan de kassa dan velen zich realiseren, en op dit moment heeft hij niets meer te bereiken.

Hanks had een bescheiden begin in acteren, en uiteindelijk zou hij genoeg potentieel tonen om rollen te krijgen die hem in de schijnwerpers zetten. Eenmaal daar kreeg hij lovende kritieken en zou hij genomineerd worden voor in totaal 6 Academy Awards, waarmee hij in 1994 en 1995 twee prijzen voor Beste Acteur mee naar huis nam.

Hanks kon achterover leunen en genieten van de buit van zijn succes, maar tot op de dag van vandaag blijft hij acteren en toevoegen aan zijn indrukwekkende nalatenschap. Het laat alleen maar zien hoeveel hij echt van zijn vak houdt, en dat filmstudio's na al die jaren nog steeds graag met hem samenwerken.

Natuurlijk bevindt iemand die zo legendarisch is als Tom Hanks zich in hun positie omdat ze consistent rollen in geweldige films hebben kunnen bemachtigen.

Hij is in klassiekers als slapeloos geweest in Seattle, Philadelphia, Forrest en Gump

De juiste rol op het juiste moment is de naam van het spel in Hollywood, en Tom Hanks heeft dit vaker wel dan niet laten gebeuren nadat hij uitbrak als een ster. Het kunnen natuurlijk niet allemaal winnaars zijn, maar zijn lijst met credits is op zijn zachtst gezegd overweldigend.

Enkele van de grootste hits van Hanks zijn A League of Their Own, Sleepless in Seattle, Philadelphia, Forrest Gump, Apollo 13, Saving Private Ryan, The Green Mile, Catch Me If You Can, The Da Vinci Code en Kapitein Phillips. Nog steeds niet onder de indruk? We hebben zijn tijd voor het uiten van Woody niet eens meegerekend in de Toy Story-franchise.

Het was geweldig om te zien hoe deze getalenteerde ster de ene hitfilm na de andere maakte, en hij heeft een extreem hoge lat gelegd voor andere artiesten in Hollywood.

Zo geweldig als het voor Hanks is geweest, zelfs hij heeft wat stinkers gehad. Van die films kan er maar één beweren zijn slechtste te zijn, en de mensen bij IMDb lijken die film vast te hebben gezet.

Hanks' slechtste film aller tijden is 'Mazes And Monsters'

Dus, wat is de slechtste film uit de illustere carrière van Tom Hanks? Nou, als we de mensen van IMDb moeten geloven, dan is Mazes and Monsters uit 1982 de slechtste van het stel, en weinig andere films van hem komen in de buurt.

Ooit gehoord van doolhoven en monsters? Nou, je bent niet de enige! Dit was een televisiefilm die 37 jaar geleden uitkwam, en het was een film die helemaal ging over studenten en hun liefde voor een bordspel. Klinkt nogal tam, maar geloof ons als we zeggen dat dingen echt worden wanneer onze leiding begint te handelen met dingen die tot leven komen.

Oké, dus je zou kunnen denken dat dit klinkt als een slechte film, en je zou gelijk hebben. Momenteel heeft het een magere 4,1 sterren op IMDb, maar dit was de eerste film van Hanks en we moeten allemaal ergens beginnen. Mazes and Monsters was misschien niet het debuut waar Hanks op hoopte, maar uiteindelijk werd het beter.

De andere lowlights van de acteurs zijn onder meer foto's als He Knows You're Alone, Volunteers, Ithaca, The Bonfire of Vanities en The Man with One Red Shoe. Om de zaken in perspectief te plaatsen, geen enkele van die films kon op IMDb boven de 5,7 sterren scoren, wat behoorlijk slecht is. De meeste daarvan kwamen uit in de jaren 80, toen Hanks uiteindelijk uitbrak als acteur.

Tom Hanks heeft een legendarische carrière opgebouwd in de acteerwereld, maar sommige van zijn eerdere projecten hadden dingen kunnen doen ontsporen als er geen betere kansen op komst waren.

Aanbevolen: