Chris Hemsworth pronkt met zijn indrukwekkende kracht voor 'Thor: Love And Thunder

Inhoudsopgave:

Chris Hemsworth pronkt met zijn indrukwekkende kracht voor 'Thor: Love And Thunder
Chris Hemsworth pronkt met zijn indrukwekkende kracht voor 'Thor: Love And Thunder
Anonim

Vooruitlopend op 'Thor: Love And Thunder' ziet Chris Hemsworth eruit als een absoluut beest. Zozeer zelfs dat zelfs zijn dubbele lichaam onlangs toegaf dat hij het niet bij kon houden.

Ja, in vorm komen voor de film is belangrijk, maar voor Hemsworth gaat het meer om zijn liefde voor trainen. Hij heeft onlangs toegegeven met Men's He alth dat zijn lichaam wordt uitgeschakeld als hij niet traint, "Mijn lichaam wordt afgesloten als ik stop met trainen", zegt hij. “Ik voel me gewoon niet goed. Ik vind het een paar dagen leuk, dan begint alles pijn te doen. Ik krijg pijn en er is een ontsteking, mijn rug is stijf. Ik ben me er gewoon goed van bewust dat ik, om gezonder en gelukkiger te leven, in beweging moet blijven.”

Hemsworth is all-in als het op fitness aankomt, en maakt zelfs zijn eigen app, Centr Fit. Volgens de acteur, om een lang leven te bereiken, gaat het erom de dingen fris te houden in de sportschool terwijl je deelneemt aan iets dat je leuk vindt: "Ik spreek met veel mensen die zeggen:" Oh, ik heb gewoon een hekel aan training ". Ik heb zoiets van: 'Wat doe je?' 'Oh, ik ren gewoon. Maar ik hou gewoon niet van hardlopen’. Ik heb zoiets van: 'Niet rennen dan!' Ik ren niet. Ik doe veel verschillende dingen. Je moet een ontdekkingsreiziger zijn in de wereld van fitness en lichaamsbeweging en constant op zoek zijn naar iets nieuws.”

Wat hij ook doet, het lijkt vooruit te lopen op de film. Hij toonde onlangs een indrukwekkend vertoon van zowel uithoudingsvermogen als kracht.

Sleeën voor dagen

We hopen dat hij de training met deze oefening heeft voltooid. Hemsworth nam deel aan enkele sleetrekkingen, terwijl zijn trainer bovenop de slee zat. Dat vergt serieuze kracht en uithoudingsvermogen. Chris plaatste de clip op IG en schreef: Proost voor 's werelds meest luie trainer @zocobodypro? voor een leuke sessie @centrfit thorloveandthunder.”

Zonder twijfel zal hij in een geweldige vorm zijn om naar de set voor de film te gaan. Hij zal niet de enige zijn, want zelfs Dave Bautista viel onlangs 20 pond af voor zijn rol in de film. Het lijkt erop dat iedereen in een opmerkelijke vorm zal zijn voor de film!

Aanbevolen: