Hier is hoeveel Mariska Hargitay verdient op 'Law And Order: SVU

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel Mariska Hargitay verdient op 'Law And Order: SVU
Hier is hoeveel Mariska Hargitay verdient op 'Law And Order: SVU
Anonim

Een van de belangrijkste doelen van elke artiest is om een lucratief acteeroptreden te vinden dat hen geld kan opleveren voor een veilige financiële toekomst, en de waarheid is dat deze rollen maar weinig zijn. Sterren in populaire tv-shows zoals The Office en Friends verdienen uiteindelijk geld, dus zodra het pilotseizoen rond is, strijden de artiesten allemaal om de kans om een rol te spelen in het volgende grote ding.

Law & Order: SVU is een vaste waarde op televisie sinds het debuut in 1999, en door de jaren heen heeft het zijn claim als een van de grootste shows ooit bewezen. Mariska Hargitay is sinds het begin een ster in de show en ze verzilvert momenteel al haar harde werk.

Laten we eens kijken hoeveel Mariska Hargitay verdient met SVU !

Ze verdient meer dan $500.000 per aflevering

Mariska Hargitay SVU
Mariska Hargitay SVU

Als een van de grootste actrices op televisie met een hoofdrol in een van de grootste shows aller tijden, spreekt het voor zich dat Mariska Hargitay een aanzienlijk bedrag zou binnenhalen. Sommige mensen realiseren zich echter misschien niet hoeveel de ster na al die tijd heeft gebankt.

Volgens Looper verdient de ster momenteel ongeveer $ 500.000 per aflevering van de show. Dat is een duizelingwekkend aantal dat maar weinig sterren in de buurt komen, maar het salaris is passend voor Hargitay. Ze is al jaren het gezicht van SVU en we kunnen ons alleen maar voorstellen hoeveel extra geld ze opha alt dankzij syndicatiebetalingen, aangezien de show bijna altijd op televisie is.

De serie is momenteel in zijn 22e seizoen, wat een ongelooflijk aantal is om over na te denken. De meeste shows hebben het geluk dat ze meer dan één seizoen duren, maar SVU heeft de zaken echt naar een ander niveau getild met wat het heeft kunnen bereiken. Hargitay en Christopher Merloni waren enorm belangrijk in de serie die jaren geleden aansloeg bij fans, en hoewel Merloni er niet meer is, blijft Hargitay het vasthouden.

Natuurlijk begon de ster niet met het verdienen van $ 500.000 per aflevering. We hebben gezien dat ze haar salaris in de loop van de tijd heeft verhoogd, hoewel er weinig concrete informatie is over hoeveel ze precies aan het begin van de show werd betaald.

Dit was een hobbel van $ 450.000 per aflevering

Mariska Hargitay SVU
Mariska Hargitay SVU

Wat een van haar loonsverhogingen betreft, weten we dat Hargitay volgens Yahoo ongeveer $ 450.000 per aflevering verdiende. Dit aantal op zichzelf is al indrukwekkend, maar het moet leuk zijn geweest voor de ster om een salaris van $ 50.000 te krijgen. Wie kan er tenslotte geen extra $ 50.000 per week gebruiken?

Omdat ze de ster van de serie is, is het logisch dat ze de beste dollar mee naar huis zou nemen, maar de waarheid is dat haar mede-sterren ook bankieren. Volgens Celebrity Net Worth verdient voormalig rapper en oude SVU-artiest Ice T ongeveer $ 250.000 per aflevering van de show. Hoewel dit slechts de helft is van wat Hargitay verdient, is het nog steeds een ongelooflijk salaris voor iemand die begon te acteren nadat hij had gebloeid in het rapspel.

Zelfs andere sterren in de show zoals Kelli Giddish en Peter Scanavino doen het redelijk goed voor zichzelf dankzij hun aanwezigheid in de show. Ook al zijn het geen originele castleden zoals Hargitay, de show zorgt er toch voor dat ze een flink stuk wisselgeld mee naar huis nemen.

Haar toekomst op de show

Mariska Hargitay SVU
Mariska Hargitay SVU

Op dit moment heeft SVU niets meer te bewijzen, maar dat heeft de show niet in het minst gestopt. Sommigen denken misschien dat de serie binnenkort aan het einde van de lijn komt, maar de waarheid is dat de show zijn uithoudingsvermogen al jaren heeft vergroot en in de nabije toekomst zal blijven bestaan.

Volgens Looper zal SVU in ieder geval tot 2023 bestaan, nadat het vorig jaar nog een aantal seizoenen werd opgepikt. Dit betekent dat Hargitay miljoenen meer naar beneden zal trekken, terwijl haar mede-SVU-castleden ook zullen bijdragen aan hun totale vermogen.

Aangezien de show altijd herhalingen uitzendt, moeten we geloven dat deze afleveringen veel lucratiever zullen zijn voor de optredens dan alleen hun initiële salaris. Dit zorgt ervoor dat de sterren van de show blijven verzilveren lang nadat de afleveringen zijn uitgezonden, wat hen op de lange termijn een aanzienlijk financieel vangnet zal bieden.

Mariska Hargitay is een van de grootste sterren in de televisiegeschiedenis en ze vertoont geen tekenen van vertraging.

Aanbevolen: