10 beroemdheden die geobsedeerd zijn door 'Bridgerton

Inhoudsopgave:

10 beroemdheden die geobsedeerd zijn door 'Bridgerton
10 beroemdheden die geobsedeerd zijn door 'Bridgerton
Anonim

Toen het Netflix-drama Bridgerton in première ging op eerste kerstdag 2020, kon niemand voorspellen hoe groot de hit het meteen zou worden. De show werd al snel de meest bekeken show op Netflix met een kijkerspubliek van 82 miljoen huishoudens. In januari werd de show officieel vernieuwd voor een tweede seizoen en terwijl fans reikhalzend uitkijken naar meer van het drama uit de competitieve wereld uit het Regency-tijdperk, dachten we dat we eens zouden kijken naar die beroemdheden die openlijk hebben toegegeven dat ze hebben gekeken en hield van de show.

Van reality-tv-sterren zoals Kim Kardashian en Chrishell Stause tot Hollywood-sterren zoals Drew Barrymore en Mila Kunis - blijf scrollen om te zien welke rijken en beroemdheden ook fans van Bridgerton zijn!

10 Kim Kardashian

Kim Kardashian over het bijhouden van de Kardashians
Kim Kardashian over het bijhouden van de Kardashians

De aftrap is de reality-tv-ster Kim Kardashian. Iedereen die Kim volgt op Instagram weet dat de diva onlangs de super populaire Netflix-hit heeft ingehaald en het is veilig om te zeggen dat Kim een superfan is. De beroemde ster lijkt het eerste seizoen vrij snel te hebben afgeluisterd en ze uitte zelfs haar teleurstelling over het feit dat acteur Regé-Jean Page niet terug zal komen voor seizoen twee.

9 Drew Barrymore

trok Barrymore
trok Barrymore

De volgende op de lijst is Hollywood-ster Drew Barrymore, die ook toegaf een fan van de show te zijn. In een aflevering van haar talkshow had Drew de gelegenheid om Bridgerton-sterren Regé-Jean Page en Phoebe Dynevor te interviewen en het was toen dat Drew toegaf dat ze van de show hield en dat het haar daadwerkelijk inspireerde om weer lid te worden van een dating-app.

8 Chrishell Stause

chrishell-status
chrishell-status

Laten we verder gaan met actrice en reality-tv-ster Chrishell Stause. Chrishell - die onlangs bekend stond om zijn deelname aan de cast van de reality-tv-show Selling Sunset - deelde ook met haar fans hoeveel ze van de show houdt.

Chrishell hield haar Twitter-volgers op de hoogte van haar vorderingen en toen ze eenmaal klaar was met seizoen één, zei ze dat ze het zeker zou aanraden om het te kijken.

7 Mila Kunis

Mila Kunis-model
Mila Kunis-model

Een andere beroemde Hollywood-ster die de lijst van vandaag heeft gehaald, is Mila Kunis. In een interview voor Today gaf de actrice toe dat ze meteen verslaafd was aan de show. Dit is wat Mila zei:

"Ik val in slaap om 9.30 uur. Ik ben weg. Het maakt niet uit wat er aan de hand is. Ik slaap. Gisteravond ben ik duidelijk tot middernacht opgebleven. Ik dacht: 'Wat gebeurt er in deze show?'"

6 Jonathan Van Ness

Jonathan Van Nes
Jonathan Van Nes

Queer Eye-ster Jonathan Van Ness kwam ook op onze lijst omdat de ster zijn liefde voor de populaire Netflix-show bij talloze gelegenheden heeft geuit. Voor zijn fans komt dit zeker niet als een verrassing, aangezien Johnathan eigenlijk goede vrienden is met de ster van de show, Nicola Coughlan, die Penelope Featherington speelt in seizoen één. Degenen die een van de twee sterren volgen, hebben zeker enkele foto's van hen samen gezien!

5 Gabrielle Union

gabrielle vakbond
gabrielle vakbond

Volgende op de lijst is actrice Gabrielle Union die het populaire Netflix-drama lijkt te hebben bekeken samen met haar man, voormalig professioneel basketballer Dwyane Wade. De twee hielden zo veel van de show dat ze zelfs wat op Bridgerton geïnspireerde inhoud opnamen die ze uiteindelijk op TikTok plaatsten. Eerlijk gezegd vinden we het geweldig dat dit stel samen naar de show keek!

4 Sarah Ferguson

Sarah Ferguson
Sarah Ferguson

Hertogin van York Sarah Ferguson staat ook op de lijst van vandaag, aangezien de beroemde koninklijke en schrijver had toegegeven de show niet één keer, maar twee keer te hebben bekeken. Ja, de beroemde show over royals lijkt op zijn minst één echte koninklijke fan te hebben - en dit is wat ze erover zei:

"Ik was zo dol op Bridgerton dat ik het twee keer heb bekeken, met opzet. Ik ben er geobsedeerd door", zei ze. "Ik vind Daphne een geweldig personage, aangezien we haar zien leren over het leven. Ik hou van de manier waarop ze leert haar sterke stem te gebruiken. Het sprak me aan, want nu is het tijd voor vrouwen om hun stem te laten horen."

3 Bellamy Young

Bellamy Young
Bellamy Young

Een andere actrice die de lijst van vandaag heeft gehaald, is Bellamy Young, vooral bekend van haar vertolking van Melody "Mellie" Grant in de dramashow Scandal. De actrice lijkt zoveel van de show te hebben gehouden dat ze in een interview zelfs toegaf dat ze haar pomeranian Razor graag als gast zou zien in het tweede seizoen van de show!

2 Chloe Fineman

Chloe Fineman
Chloe Fineman

Laten we verder gaan met actrice Chloe Fineman, de zoveelste Hollywood-ster die net zo geobsedeerd is door de Netflix-hit als wij. De actrice lijkt de show grondig te hebben bekeken, aangezien haar Saturday Night Live-impressie van Daphne Bridgerton absolute perfectie is - en mocht actrice Phoebe Dynevor ooit iemand nodig hebben om haar voor een dag of twee op de set te vervangen, zou Chloe de perfecte match zijn!

1 Chelsea Peretti

chelsea peretti op een evenement
chelsea peretti op een evenement

De lijst wordt afgerond door actrice Chelsea Peretti, vooral bekend van haar vertolking van Gina Linetti in de comedyshow Brooklyn Nine-Nine. Afgaande op haar sociale media lijkt het alsof de actrice de Netflix-hit ook heeft gezien - en ze maakte zelfs grapjes over de vraag of het gepast is voor kinderen om de show te zien.

Aanbevolen: