10 acteurs die een rekwisiet mee naar huis namen van hun filmset

Inhoudsopgave:

10 acteurs die een rekwisiet mee naar huis namen van hun filmset
10 acteurs die een rekwisiet mee naar huis namen van hun filmset
Anonim

Acteurs en actrices zouden, net als de rest van ons, er nooit voor terugdeinzen om een of twee dingen als aandenken te nemen van enkele van de meest iconische hoekstenen van hun carrière. Hoewel het waarschijnlijk niet gemakkelijk is om een rekwisiet uit een filmset te halen zonder gepakt te worden, slaagden deze A-lijst sterren erin om een paar rekwisieten te pakken en ze voor zichzelf te houden… of het nu legaal of onwettig is.

Vanaf het moment dat Aaron Paul het nummerbord 'THE CAPN' van Jessie Pinkman van de Breaking Bad-set meenam tot het moment waarop Jennifer Lawrence het iconische leren jack van Katniss Everdeen uit The Hunger Games niet wilde loslaten, zijn hier enkele van de sterren die hebben toegegeven een rekwisiet van hun filmset mee naar huis te nemen om voor altijd te bewaren.

10 Aaron Paul - 'Breaking Bad'

Aaron Paul
Aaron Paul

Aaron Paul bewaarde het kenteken van Jesse Pinkman uit Breaking Bad als aandenken. Bovendien, zoals de acteur aan EW! vertelde, bewaarde hij ook de iconische hoed van Heisenberg en de brandende roze pop uit het tweede seizoen van de serie.

"Ik wilde echt iets dat Jesse op een bepaalde manier symboliseerde, en ik weet dat dat misschien een beetje een gok is, maar ik denk dat die roze teddybeer echt de relatie tussen Jesse en Jane symboliseerde," zei hij.

9 Daniel Radcliffe - De 'Harry Potter'-franchise

Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe

Harry Potter is een van de meest betaalbare en belangrijke franchises in de geschiedenis, dus we nemen het Daniel Radcliffe niet kwalijk dat hij iets kleins wilde om hem te herinneren aan zijn vroege dagen in acteren. Zoals de acteur onthulde, nam hij twee brillen van de set; een uit de eerste film, The Sorcerer's Stone, en de andere is van The Deathly Hallows - Part 1.

"Die uit de eerste film zijn nu absoluut klein, maar ze zijn erg lief. Ze zijn ook allemaal lensloos. Er zat zelden glas in de eigenlijke bril, vanwege filmproblemen met reflecties, " zei de acteur, zoals gerapporteerd door Daily Mail.

8 Dakota Johnson - 'Fifty Shades Of Grey'

Dakota Johnson
Dakota Johnson

Ondanks toegegeven dat haar dagen van het filmen van Fifty Shades of Grey niet bepaald de "beste" dagen van haar leven waren, heeft Dakota Johnson iets bewaard: een flogger van de BDSM-filmset. Ze hield de meerstaartige plaag in de garage van haar huis. De film uit 2015 zelf was een enorme commerciële hit en vergaarde meer dan $ 500 miljoen aan de kassa.

7 Reese Witherspoon - 'Legally Blonde 2'

Reese Witherspoon
Reese Witherspoon

Na jarenlang proberen door te breken, kreeg Reese Witherspoon internationale erkenning met Legally Blonde en het vervolg. Tijdens een interview in The Graham Norton Show vertelde de actrice de presentatrice dat ze de hele garderobe legaal van de set mee naar huis had genomen, omdat het een onderdeel van haar contract was.

"Ik heb ze [sinds] nooit meer aangeraakt en toen, op de 15e verjaardag, heb ik ze allemaal uit de opslag gehaald en ze allemaal geprobeerd," zei Witherspoon.

6 Ryan Reynolds - 'Deadpool'

Ryan Reynolds
Ryan Reynolds

Hij kan hierdoor in de problemen zijn gekomen, maar Ryan Reynolds deed iets heel Deadpools… Hij stal een superheldenpak van een filmset.

"Ik vond het heerlijk om (het pak) te dragen en ik ben er mee weggelopen. Ik zal waarschijnlijk in de problemen komen als ik dat zeg, maar ik heb 10 jaar gewacht om deze film te maken, dus ik vertrek met een verdomd pak, "vertelde de acteur MSN kort nadat Deadpool klaar was met zijn belangrijkste fotografie.

5 Rory McCann - 'Game Of Thrones'

Rory McCann
Rory McCann

Game of Thrones is een van de best beoordeelde series aller tijden, dus het is geen wonder dat Rory McCann iets wilde bewaren als herinnering. In feite hield hij het zwaard van Sandor "Hound" Clegane recht boven de deur van zijn huis.

"Ik heb zijn zwaarden. Hangt in mijn huis, net boven de deur voor het geval er problemen zijn. God helpe een ongewenste bezoeker," zei hij, volgens HBO.

4 Mark Wahlberg - 'Boogie Nights'

Mark Wahlberg
Mark Wahlberg

Mark Wahlberg bewaarde een nogal NSFW-souvenir: een prothetisch lichaamsdeel uit de tijd dat hij de volwassen filmster Dirk Diggler speelde in de film Boogie Nights uit 1997. Hij vertelde Seth Meyers in 2014 over het hele creatieve proces tijdens de opnames van de film, en hoe het prothetische mannelijke lichaamsdeel het enige werd dat hij waarschijnlijk ooit van een filmset heeft onthouden.

3 Andrew Garfield - 'The Amazing Spider-Man 2'

Andrew garfield
Andrew garfield

Net als Ryan Reynolds met zijn geliefde Deadpool-kostuum, liep Andrew Garfield niet weg van het idee nadat hem werd verteld dat hij zijn Super-Man-kostuum niet mocht houden als aandenken. In feite stal hij het pak, schepte erover op en geloofde dat niemand het zou missen aangezien er minstens 24 of 25 kostuums op de set stonden.

2 Robert Downey Jr. - 'Iron Man'

Robert Downey Jr
Robert Downey Jr

Een kostuum stelen is één ding, maar de hele grote "A" van het Avengers-logo behouden is iets anders. In een gesprek met BBC Radio 5 herinnerde de acteur zich het moment waarop ze een scène filmden waarin de grote, 30 meter hoge A werd neergeschoten in Engeland. Hij zei voor de grap dat hij het logo in zijn kantoor in Venetië wilde hebben, maar later verscheen er een wielrenner met de exact 30 meter hoge A.

1 Jennifer Lawrence - 'The Hunger Games: Mockingjay - Part 2'

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence

Ten slotte is er Jennifer Lawrence die met trots het iconische leren jack van Katniss Everdeen van de set van The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 nam. De dystopische film zelf was een enorme hit in 2015. The Hunger Games: Mockingjay - Part 2, met een wereldwijde opbrengst van meer dan $ 658 miljoen, werd al snel een van de meest winstgevende films van het jaar.

Aanbevolen: