Hailey Bieber citeert Lizzo om 'leugens' over haar relatie aan te pakken

Inhoudsopgave:

Hailey Bieber citeert Lizzo om 'leugens' over haar relatie aan te pakken
Hailey Bieber citeert Lizzo om 'leugens' over haar relatie aan te pakken
Anonim

Wie heeft dat Met Gala-incident betrapt? Justin Bieber is ervan beschuldigd Hailey zo vaak te hebben mishandeld dat zelfs de fans van Selena Gomez erbij betrokken zijn geraakt en de relatie van Biebs online en persoonlijk luid uitgejouwd hebben.

In het verleden heeft Hailey zich vrij stil gehouden ondanks kritiek op haar huwelijk. De laatste tijd spreekt ze zich steeds meer uit en grijpt ze elke gelegenheid aan om de zogenaamde "leugens" en verkeerde informatie te corrigeren over hoe het leven met Justin gaat.

Nu verwijst ze fans naar een interview dat ze deed met Demi Lovato voor meer antwoorden over haar en Justin. Dit is wat Hailey vandaag op haar socials heeft gelinkt:

Dishing aan Demi

In Demi Lovato's nieuwste aflevering van '4D with Demi Lovato' vertelde Hailey over alles, van haar mening over individualiteit en genderexpressie (Demi identificeert zich als enby) tot haar ervaring met relatietrollen.

"Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen", begon ze. "Ik heb echt geluk dat ik kan zeggen dat ik met iemand ben die extreem respectvol voor me is en die me elke dag speciaal laat voelen. Dus als ik het tegenovergestelde zie, denk ik gewoon 'huh?'"

Lizzo citeren

"Iedereen in de buurt die ons persoonlijk kent, zou hetzelfde zeggen", vervolgt Hailey. "Daarom ben ik dol op dat Lizzo-nummer dat nu uit is, waar ze zegt 'alle geruchten zijn waar …'"

Dan breekt Hailey het nummer in terwijl Demi lacht.

"Ik denk dat je weet wat, je hebt gelijk", grapt Hailey. "Alle geruchten zijn waar, schat!"

Hoe ze ertegen vecht

"Je moet in staat zijn om tegen alle leugens en alle bullst te vechten waar mensen mee komen wat eigenlijk de waarheid is", zegt ze tegen Demi. "Dus als de leugen is, weet je, 'ze zijn ellendig in hun relatie', is het alsof de waarheid is dat we letterlijk nog nooit zo geobsedeerd door elkaar zijn geweest en we hebben zoveel plezier samen … je moet jezelf omringen met mensen die je daar denk ik ook aan herinneren."

Dus wie herinnert Hailey aan de 'waarheid' die de 'geruchten' in evenwicht houdt? Justin natuurlijk.

"Hij zal binnenkomen en zeggen 'nou de waarheid is dit, de waarheid is dat je goed bent en je bent veilig en je bent geliefd en al je vrienden houden van je en ik hou van je.'"

Hailey noemt het 'co-reguleren', en Demi zegt dat dit ook een traumabehandelingstechniek is die ze gebruikt.

"Co-regulatie is voor mij een hulpmiddel geweest dat ik gebruik, ik bedoel bijna dagelijks", deelt Demi. "Als ik het moeilijk heb, een vriend opbellen, iemand van mijn behandelteam opbellen en gewoon met ze praten, co-reguleren, is het zo'n enorme coping-vaardigheid voor mij geweest."

Zing Lizzo nu over co-reguleren? Eerlijk gezegd zou het niet haar eerste 'co'-nummer voor zelfzorg zijn…

Aanbevolen: