Wie is het AT&T-meisje en welke andere acteeroptredens heeft ze gehad?

Inhoudsopgave:

Wie is het AT&T-meisje en welke andere acteeroptredens heeft ze gehad?
Wie is het AT&T-meisje en welke andere acteeroptredens heeft ze gehad?
Anonim

Vroeger hadden mensen een hekel aan reclames en zagen ze ze als een belemmering om van hun favoriete tv-programma's te kunnen genieten. Maar een handvol merken heeft de afgelopen jaren tv-commercials leuker gemaakt, en AT&T is daar een van.

De mobiele provider heeft in de loop der jaren tonnen commercials uitgezonden, en een bijzonder populaire stijl van spot was "Lily", het AT&T-meisje. Maar wie is Lily en wat heeft ze nog meer gedaan dan mobiele telefoonabonnementen verkopen voor AT&T?

'Lily' is actrice Milana Vayntrub

Jaren geleden verscheen actrice Milana Vayntrub in een AT&T-commercial, en haar schattige en eigenzinnige persoonlijkheid betoverde kijkers. Maar zelfs daarvoor maakte Milana naam in de media (en het was niet 'Lily Adams').

In feite geeft Milana's IMDb-cv aan dat ze jaren geleden op YouTube begon, met 11 miljoen views voordat ze een nog illuster optreden kreeg. Haar online content veranderde in een MTV-optreden, wat later resulteerde in het maken van meer connecties in de industrie.

Ze heeft ook improvisatie gestudeerd en onderhoudt contacten met improvisatieorganisaties om haar vak te blijven verfijnen. En een tijdlang werkte Vayntrub aan het schrijven, produceren en regisseren van documentaires die maatschappelijke vraagstukken onder de aandacht brachten. Daarna begon ze te verschijnen op de commerciële plekken van AT&T.

Milana werkt nog steeds aan activismegerelateerde projecten en is zeer uitgesproken over onrecht in de media en over de hele wereld. Ze heeft zelfs uit de eerste hand ervaring gehad met een bepaald soort onrecht terwijl ze met AT&T werkte.

Het AT&T-meisje was niet blij met het optreden

Helaas voor Milana was haar optreden als AT&T-meisje niet bepaald haar droombaan. Hoewel het werk zelf iets was waar ze van genoot, sprak Vayntrub op Instagram Live na jaren voor AT&T te hebben gewerkt om te praten over de intimidatie die ze had ervaren als het gezicht van AT&T.

Het was erger dan alleen de wrok van fans over de nieuwe Jake van State Farm, of de typische eye-rolls die bij sommige tv-commercials horen.

Het bleek dat hoewel haar chipper- alter ego op de AT&T-commercials een publiekstrekker leek, mensen Vayntrub achter de schermen lastig vielen.

Mensen gaven regelmatig niet alleen commentaar op het uiterlijk van Milana, maar zeiden ook ongemakkelijke "seksuele en gewelddadige opmerkingen" over haar lichaam, legde de actrice uit in een interview. Vayntrub legde uit dat de ervaring schokkend voor haar was, niet alleen vanwege de verachtelijke opmerkingen, maar ook vanwege de controverse die ze veroorzaakte.

Milana wees erop dat mensen leken te denken dat het haar "taak" was om "te voorkomen dat ze lastiggevallen werden", iets waar veel mensen, en vooral vrouwen, zich mee kunnen identificeren.

Haar werkgever leek het daarmee eens te zijn, en schakelde zelfs Instagram-opmerkingen uit bij een bericht dat AT&T over Lily Adams maakte. Maar de hele ervaring veranderde hoe Milana naar haar werk kijkt en naar de kansen die ze grijpt.

Milana Vayntrub heeft uitgebreid gehandeld

Naast het portretteren van Lily, het AT&T-meisje, heeft Milana Vayntrub tal van andere acteerervaringen in de industrie gehad. Haar kredieten omvatten alles van optredens uit de jaren 90 in 'Days of Our Lives' en 'ER' tot verschillende tv-series en zelfs een terugkerende rol in 'This Is Us'.

Ze heeft ook de stem van een Marvel-personage, een 'Robot Chicken'-personage, en is ook in sommige films geweest (meer recentelijk, 'Werewolves Within').

Hoewel acteren in AT&T-commercials de carrièremogelijkheden van Milana op geen enkele manier lijkt te hebben beperkt, merkte ze wel op dat ze voorzichtiger is met wat voor soort optredens ze aanneemt en zelfs aan welke scènes ze deelneemt, en hoe.

Na de ervaring van lastiggevallen en online gesleept te zijn, is Vayntrub terughoudend om de rollen te omarmen die ze anders zou kunnen hebben, uit angst voor zowel kritiek als daadwerkelijk gevaar van mensen die hatelijke en bedreigende opmerkingen maken.

Wat doet Milana Vayntrub nu?

Iedereen die de laatste tijd naar commerciële tv heeft gekeken, heeft Lily Adams waarschijnlijk teruggezien in AT&T-commercials, en het is waar dat Milana is teruggekeerd naar de rol. Maar het optreden is deze keer een beetje anders; Naar verluidt heeft Milana de recente AT&T-commercials vanuit haar eigen huis gefilmd.

Zij en haar vriend (een architect) "schoten en produceerden" de advertenties, merkt Adweek op, wat bijdraagt aan haar toch al indrukwekkende cv van meer dan 40 AT&T-advertenties over een periode van vier jaar.

De pandemie heeft misschien een aantal van de reclameplannen van AT&T in de war gegooid, maar het lijkt te zijn gelukt voor Milana, wiens spots gerelateerd zijn aan onderwerpen uit het pandemische tijdperk en net zo eigenzinnig en leuk zijn als altijd.

En met haar terugkeer naar AT&T voegt Milana Vayntrub zich bij de gelederen van andere zeer herkenbare en gerespecteerde celebs zoals Jake van State Farm (zelfs als hij werd vervangen), Flo van Progressive en andere commerciële favorieten.

Aanbevolen: