Welke van de ex-vriendinnen van Keanu Reeves is de rijkste in 2021?

Inhoudsopgave:

Welke van de ex-vriendinnen van Keanu Reeves is de rijkste in 2021?
Welke van de ex-vriendinnen van Keanu Reeves is de rijkste in 2021?
Anonim

Hollywood-ster Keanu Reeves werd in de jaren negentig beroemd met rollen in films als Point Break en Speed. Sindsdien speelde de acteur in tal van blockbusters en vestigde hij zich zeker als een nietje in de filmindustrie. Met meer dan drie decennia aan acteerervaring lijdt het geen twijfel dat Reeves een van de meest getalenteerde (en relevante) acteurs van zijn generatie is.

Vandaag richten we ons echter op het privéleven van de acteur. Hoewel hij momenteel een relatie heeft met beeldend kunstenaar Alexandra Grant, is de acteur in de loop van zijn carrière in verband gebracht met tal van beroemde dames. Natuurlijk hield Keanu Reeves zijn relaties altijd onder de radar en hij zou ze zelden bevestigen met openbare optredens. Als je je echter afvraagt aan welke van de dames de acteur is gekoppeld aan wie de acteur in 2021 het rijkst is, blijf scrollen om erachter te komen!

10 Kelli Garner heeft een nettowaarde van $1 miljoen

Kelli Garner Man van het Huis
Kelli Garner Man van het Huis

De lijst wordt afgetrapt door actrice Kelli Garner die in 2005 in verband werd gebracht met Keanu Reeves. Garner is vooral bekend door zijn optreden in projecten als The Aviator, Lars and the Real Girl en The Secret Life of Marilyn Monroe. Momenteel heeft Kelli Garner naar schatting een nettowaarde van $ 1 miljoen.

9 Lynn Collins heeft een nettowaarde van $3 miljoen

Volgende op de lijst is Lynn Collins, vooral bekend van haar optreden in projecten als True Blood, Manhunt: Unabomber en X-Men Origins: Wolverine. De actrice had een relatie met de Hollywood-ster van maart tot september 2005 - en ze wordt momenteel geschat op een vermogen van $ 3 miljoen.

8 Parker Posey heeft een nettowaarde van $5 miljoen

Parker Posey
Parker Posey

Laten we verder gaan met actrice Parker Posey die in maart en april 2008 met Keanu Reeves werd gelinkt.

Posey is vooral bekend door zijn optreden in projecten als Josie and the Pussycats, The Good Wife en Café Society. Momenteel heeft Parker Posey naar schatting een nettowaarde van $ 5 miljoen.

7 Claire Forlani heeft een nettowaarde van $7 miljoen

Actrice Claire Forlani die speelde in projecten als Meet Joe Black, In the Name of the King en NCIS: Los Angeles is de volgende. Forlani en Reeves dateerden van 2004 en momenteel wordt geschat dat de actrice een vermogen heeft van $ 7 miljoen.

6 China Chow heeft een nettowaarde van $10 miljoen

De volgende op de lijst is actrice China Chow die in 2009 werd gekoppeld aan de Hollywood-ster. Chow is vooral bekend door zijn optreden in projecten als The Big Hit, Head Over Heels en Spun. Momenteel heeft China Chow naar schatting een nettowaarde van $ 10 miljoen.

5 Winona Ryder heeft een nettowaarde van $18 miljoen

Winona Ryder Stranger Things Netflix-scène
Winona Ryder Stranger Things Netflix-scène

De top vijf op de lijst van vandaag wordt geopend door Hollywood-ster Winona Ryder. De actrice is vooral bekend door haar hoofdrol in projecten als Stranger Things, Edward Scissorhands en The Age of Innocence. Het gerucht ging dat Winona Ryder en Keanu Reeves in 2008 met elkaar uitgingen, maar geen van beiden wilde dat hun relatie in de schijnwerpers zou komen te staan. Momenteel wordt de Hollywood-ster geschat op een vermogen van $ 18 miljoen.

4 Sofia Coppola heeft een nettowaarde van $40 miljoen

Sofia Coppola The Godfather Deel III
Sofia Coppola The Godfather Deel III

Filmmaker en actrice Sofia Coppola is de volgende op de lijst. De twee Hollywoodsterren gingen van oktober 1991 tot mei 1992 met elkaar uit.

Sofia Coppola is vooral bekend als de naam achter filmhits zoals The Virgin Suicides, Lost in Translation en The Bling Ring. De actrice en regisseur wordt momenteel geschat op een vermogen van $ 40 miljoen.

3 Diane Keaton heeft een netto waarde van $100 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag wordt geopend door actrice Diane Keaton. Keaton en Reeves gingen in 2005 met elkaar uit en de actrice wordt momenteel geschat op een vermogen van $ 100 miljoen. Diane Keaton is vooral bekend door haar hoofdrol in projecten als The Godfather-franchise, Play It Again Sam en The First Wives Club.

2 Cameron Diaz heeft een nettowaarde van $140 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is actrice Cameron Diaz, die vooral bekend is vanwege haar hoofdrol in blockbusters als There's Something About Mary, My Best Friend's Wedding en Being John Malkovic h. Diaz en Reeves waren in 2009 en 2010 aan elkaar gelinkt, hoewel geen van beiden een relatie bevestigde. Momenteel heeft Cameron Diaz naar schatting een nettowaarde van $ 140 miljoen.

1 Charlize Theron heeft een nettowaarde van $160 miljoen

En tot slot, het afronden van de lijst is Hollywood-ster, Charlize Theron. Keanu Reeves en de actrice dateerden ook in 2009 en 2010, maar hielden hun relatie onder de radar. Charlize Theron is vooral bekend door haar hoofdrol in projecten als Mad Max: Fury Road, Monster en Young Adult - en ze wordt momenteel geschat op een indrukwekkend vermogen van $ 160 miljoen, wat haar de rijkste dame maakt waaraan Keanu Reeves is gekoppeld.

Aanbevolen: