Julia Garner voelt zich zo over 'Ozark

Inhoudsopgave:

Julia Garner voelt zich zo over 'Ozark
Julia Garner voelt zich zo over 'Ozark
Anonim

Julia Garner werd op 1 februari dit jaar pas 28, maar haar film- en tv-portfolio begint te lezen als die van een zeer ervaren actrice. Ze heeft talloze belangrijke rollen gespeeld in verschillende producties, voordat ze in haar meest recente rol stapte - Ana Sorokin 'Delvey' - in Shonda Rhimes' miniserie Inventing Anna op Netflix Andere credits in naam van Garner onder meer The Americans, Maniac en Dirty John. Misschien wel het meest opvallende is dat ze nu vooral bekend is door haar werk aan Ozark, de misdaaddramaserie van Bill Dubuque en Mark Williams, ook op Netflix.

Garners rol als Ruth in Ozark is een rol die ze de afgelopen vier jaar heeft gespeeld, en een rol die haar de eerste twee Primetime Emmy Awards van haar carrière opleverde. Op het grote scherm speelde Garner in films als Martha Marcy May Marlene, Electrick Children en The Assistant.

Garners leven staat op het punt om de komende weken en maanden aanzienlijk te veranderen, echter na de beslissing van Netflix om Ozark niet met een vijfde seizoen te verlengen. De serie was een cruciaal onderdeel van het leven van de actrice.

Volgens Garners eigen gevoelens zal Ozark een verlies zijn dat ze moeilijk zal herstellen.

7 Julia Garner's rol in 'Ozark'

Julia Garner werd in oktober 2016 voor het eerst bevestigd als onderdeel van de Ozark-cast, toen de producers de line-up afrondden. Ze werd gecast in de rol van Ruth Langmore, die wordt beschreven als 'een 19-jarige vrouw die deel uitmaakt van een lokale familie van gewone kleine criminelen'.

In de loop van de verhaallijn bundelt Ruth haar krachten met hoofdpersoon Marty Byrde, die wordt gespeeld door Jason Bateman, de ster van Arrested Development. Als gevolg daarvan groeit ze uit tot een grote crimineel in haar eigen recht. Volgens IMDb vormen de 44 afleveringen waarin Garner Ruth in Ozark portretteerde verreweg de langste serie die ze ooit in een tv-show heeft gehad.

6 Julia Garner's Awards voor het spelen van Ruth Langmore op 'Ozark'

Afgezien van het verdienen van een fortuin om haar indrukwekkende vermogen te vergroten, heeft Julia Garner ongelooflijke carrièreonderscheidingen gekregen door haar werk aan Ozark. Garner won haar eerste Primetime Emmy Award in 2019, in de categorie 'Outstanding Supporting Actress in a Drama Series'.

Het jaar daarop herhaalde ze de truc en versloeg ze groten als Laura Dern, Thandie Newton - en zelfs Meryl Streep - om opnieuw de gong mee naar huis te nemen. Nog steeds in 2020 verdiende ze een Golden Globe-nominatie voor 'Beste vrouwelijke bijrol - Televisie', maar ze verloor uiteindelijk van Gillian Anderson van The Crown.

5 Julia Garner praat met haar 'Ozark'-personage

Voor de meeste acteurs zijn hun personages niet alleen een verzameling regels op de pagina's van een script, maar echte mensen wiens leven ze belichamen en vertalen naar het scherm. Voor Julia Garner is het niet anders, al gaat ze wat verder als het gaat om haar Ozark-personage.

"Ik weet dat dit gek klinkt, maar ik probeer mezelf volledig te verwijderen en Ruth te worden", zei ze in een interview met TIME Magazine. "Ik slaap half, half wakker, dus het is dit onderbewuste type ding en ik stel mezelf vragen, net als Ruth."

4 Julia Garner wenst dat 'Ozark' voor altijd doorgaat

Het is niet ongebruikelijk dat acteurs verliefd worden op een personage of een project en hopen dat ze er langer bij betrokken blijven. Julia Garners investering in Ozark is echter zo serieus dat ze momenteel het gevoel heeft dat ze de rest van haar leven met gemak Ruth kan blijven spelen.

"Het is echt bitterzoet", zei ze in het TIME-interview. "Persoonlijk en egoïstisch zou ik deze show kunnen opnemen tot ik 70 jaar oud ben."

3 Julia Garner voelt dat 'Ozark' levensveranderend is geweest

Terugkijkend op haar tijd als onderdeel van de Ozark-familie, geeft Julia Garner toe dat niet alleen haar carrière een positieve invloed heeft gehad. In een editie van Entertainment Weekly's Around the Table-serie sprak ze over de levensveranderende ervaring van het werken aan de show.

"Ik heb het gevoel dat Ozark ons hele leven om verschillende redenen heeft veranderd", dacht ze. "Als je een levensveranderende ervaring hebt, zul je altijd verbonden zijn met die mensen."

2 Julia Garner ontmoette enkele van haar beste vrienden op de set van 'Ozark'

Het aanzienlijk betere deel van Julia Garner's jaren '20 tot nu toe is doorgebracht als een werkend lid van de cast van Ozark. Het is niet verwonderlijk dat dit ertoe heeft geleid dat enkele van haar sterkste vriendschappen zijn opgebouwd op de set van de show.

W Magazine deed onlangs een profiel over de actrice, waarin ze haar 'crimineel goed' noemden. In de spread sprak Garner over hoe sommige van haar kernrelaties rond de Netflix-serie zijn ontstaan."Ik heb hier enkele van mijn beste vrienden ontmoet", zei ze. "Het is bijna mijn rare versie van een schoolervaring geweest."

1 Wat volgt er voor Julia Garner na 'Ozark'?

Julia Garner heeft tot nu toe al zoveel bereikt in haar carrière, het meeste dankzij haar stint als Ruth Langmore op Ozark. Ze zal echter waarschijnlijk het gevoel hebben dat er nog zoveel meer van haar kan komen. Ze heeft al furore gemaakt met haar ster-optreden in Inventing Anna.

Als hij niet het slopende filmschema van Ozark heeft om mee om te gaan, kan Garner ook de ruimte krijgen om zich meer in de film te wagen dan voorheen. Ze is betrokken bij een film met de titel You Can't Win, die momenteel in postproductie is, en we zouden nog veel meer van haar op het grote scherm kunnen zien.

Aanbevolen: