Wat is er gebeurd tussen Southern Charm-ster Kathryn Dennis en Thomas Ravenel?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Southern Charm-ster Kathryn Dennis en Thomas Ravenel?
Wat is er gebeurd tussen Southern Charm-ster Kathryn Dennis en Thomas Ravenel?
Anonim

Fans van de Bravo reality-tv-show Southern Charm zijn getuige geweest van behoorlijk intense momenten waarbij Kathryn Dennis en de vader van haar 2 kinderen, Thomas Ravenel, betrokken waren.

Tussen Kathryns Instagram-opmerkingen tijdens de Black Lives Matter-beweging van 2020 en Thomas' meervoudige beschuldigingen van misbruik en aanranding door, is het duidelijk dat deze twee allemaal over controverse gaan. Maar wat is er tussen hen gebeurd? En zullen ze ooit hun meningsverschillen verzoenen in het belang van hun kinderen?

Kathryn Dennis en Thomas Ravenel beginnen een rotsachtige relatie

Kathryn Dennis ontmoette Thomas Ravenel in 2013 toen ze op 21-jarige leeftijd een universiteitsstudent was, en hij was 50. Het paar kwam kort daarna bij elkaar en in maart 2014 verwelkomden ze hun eerste kind ter wereld, dochter Kensington Calhoun Ravenel (kortweg Kensie).

Het jaar daarop, in november, verwelkomden ze hun tweede kind, St. Julien Ravenel (kortweg Sint). Tijdens wat bedoeld was als een gelukkige tijd voor het paar, liep hun relatie op de klippen en nadat ze nog een poging hadden gedaan om dingen uit te werken, besloten ze uiteindelijk kort na de geboorte van Saint hun eigen weg te gaan.

Kathryn Dennis en Thomas Ravenel komen in juridische problemen

Afbeelding
Afbeelding

In 2016 begonnen Kathryn en Thomas een tumultueuze strijd om de voogdij over hun kinderen. Kathryn verloor de voogdij nadat werd ontdekt dat ze drugs in haar lichaam had en werd vervolgens datzelfde jaar naar een afkickkliniek gestuurd. Twee jaar later werd Thomas gearresteerd wegens mishandeling en batterijladingen nadat meerdere vrouwen naar voren kwamen en beweerden dat hij hen in 2015 seksueel had misbruikt.

Het resultaat van deze arrestatie was zijn eigen vrijwillige vertrek uit Southern Charm tussen seizoen 5 en 6. Dit leidde er ook toe dat Kathryn de gezamenlijke voogdij over hun kinderen terugkreeg. Begin 2021 zou ze echter opnieuw de voogdij verliezen door meer drugsbeschuldigingen van Thomas.

Kathryn Dennis worstelt achter de schermen

Er wordt ook beweerd dat ze geen geld meer heeft. Rapporten hebben verklaard dat ze niet alleen de voogdij over haar kinderen verloor, maar ook onlangs haar appartement verloor dat ze deelde met haar meest recente ex-vriend Chleb Ravenell (geen familie van Thomas Ravenel).

Ze was in de maanden februari en maart te laat met het betalen van huur, omdat ze Mt Pleasant Investments LLC meer dan $ 9.000 verschuldigd was. Ze kreeg in maart 2022 een uitzettingsbevel en is sindsdien alleen verhuisd naar een meer bescheiden residentie. Als klap op de vuurpijl heeft haar juridische team, dat met haar heeft samengewerkt tijdens de voogdijstrijd voor haar kinderen, onlangs besloten om abrupt te stoppen met haar vertegenwoordiging.

Volgens AllAboutTheTea.com was de redenering achter deze beslissing het feit dat ze niet in staat was om voor hun diensten te betalen, en ook dat ze beweerde dat hun relatie met haar "onherstelbaar beschadigd is". In een volledige verklaring hebben haar voormalige advocaten Susan Rawls Strom en Pete Currence beweerd: "Redenen voor de motie zijn dat de raadsman en de beklaagde niet langer kunnen communiceren en het niet eens kunnen worden over zaken die van belang zijn voor de zaak, en de advocaat-cliënt de relatie is zo onherstelbaar geschaad dat ondergetekende de verweerder niet effectief kan vertegenwoordigen.”

30-jarige Kathryn Dennis lijkt maar geen pauze te kunnen nemen.

Het is onduidelijk of Kathryn en Thomas hun knipperlichtrelatie, die door fans als 'giftig' wordt bestempeld, zullen voortzetten. Ze leken echter samen te komen als co-ouders voor de 6e verjaardag van hun zoon Saint afgelopen november. Op foto's die op haar Instagram zijn gepost, is te zien hoe Kathryn met haar familie viert tijdens het feest met een dinosaurusthema. Er is zelfs een foto gemaakt door een feestgast van Kathryn en Thomas die knuffelen terwijl ze tijd doorbrengen met hun kinderen.

Dit zou heel goed een keerpunt kunnen zijn voor het paar, aangezien dit de meest vriendschappelijke periode is die ze sinds kort met elkaar hebben gehad. Sindsdien zijn ze verder gegaan en hebben ze andere partners gevonden in de jaren dat ze gescheiden zijn, waarbij Thomas zich verlooft met Heather Mascoe en een zoontje bij haar krijgt. Fans wachten met ingehouden adem af of deze "huwelijksreisfase" tussen Kathryn en Thomas zal duren.

Aanbevolen: