Wat ging er mis met de 'Southern Charm'-sterren Shep Rose en Taylor Ann Green?

Inhoudsopgave:

Wat ging er mis met de 'Southern Charm'-sterren Shep Rose en Taylor Ann Green?
Wat ging er mis met de 'Southern Charm'-sterren Shep Rose en Taylor Ann Green?
Anonim

Een ander prominent koppel van Bravo's Southern Charm is uit elkaar. Showsterren Shep Rose en Taylor Ann Green hebben hun relatie na twee jaar daten beëindigd. Tijdens trailers van het huidige seizoen van de show konden fans zien hoe de twee moeite hadden om met elkaar om te gaan. Het was echter na het filmen ingepakt voor het seizoen waarin de twee uit elkaar gingen. Rose had vorige maand aanvankelijk zeer positief over hun relatie gesproken.

Bronnen bevestigden aan People dat er verschillende problemen waren in hun relatie, maar dat het probleem dat tot hun breuk leidde, Rose's problemen met toewijding waren. "Shep heeft echt een probleem met monogamie en weigerde zich aan Taylor te binden en vertelde haar dat hij niet met slechts één persoon wil zijn en zijn levensstijl wil veranderen", aldus een bron."Ze is ongelooflijk gekwetst, maar ze weet dat ze een man verdient die voor haar zal vechten, niet iemand die zo egoïstisch is. Hij zal hier spijt van krijgen."

Rose is sinds seizoen één op Southern Charm en is een van de twee castleden die sinds het begin in de show zijn geweest. Green werd toegevoegd als castlid voor het huidige seizoen. Deze opzet is vergelijkbaar met die van Kathryn Dennis en Chleb Ravenell, die onlangs uit elkaar gingen na meer dan een jaar daten.

De reden voor hun uiteenvallen was niet schokkend

Tijdens de reünieshow van vorig seizoen sprak Rose met Andy Cohen en gaf toe dat ze Green had bedrogen. Hij had via de telefoon gesprekken met een ex-vriendin aangewakkerd en een meisje in een trappenhuis gekust. Op het moment van deze publicatie is het onduidelijk wat die sms-berichten zeiden en of zijn laatste ontrouw de vrouwen betreft die hij noemde tijdens de televisiespecial.

De vrijgezellentijd leek in het verschiet te liggen voor Rose, die Green de eer toekende voor het helpen van een nieuw blad, en toegaf dat hij "een onstuimige, gepassioneerde, idiote mens is." Hij zei toen dat hij in het reine kwam dat hij ouder is dan vroeger en een oude man aan het worden is.

Een van hun meest opvallende argumenten onlangs uitgezonden op Bravo

Eerder dit seizoen kregen de twee hevige ruzie over hun toekomst en hun reacties op Greens zwangerschapsangst. Terwijl Rose een blije reactie had, vroeg zijn nu-ex: "Je gaat high five geven aan mijn pijn en ellende?" Ze beweerde dat hij haar niet had gevraagd wat ze van de situatie vond, en dat hij niets had gedaan om te bewijzen dat hij te vertrouwen was tijdens levensveranderende kwesties. Green maakte het vervolgens af door hem te vertellen dat ze hem niet als "een veilige gok" beschouwt, wijzend op het feit dat hij haar had verteld dat hij "niet wil trouwen en zich settelen".

Rose klapte terug bij haar uitspraken en bood haar geen troost. "Op het moment dat je me vertelt dat ik iets op een bepaalde manier moet doen, zal ik precies het tegenovergestelde doen … maar ik wil jou", zei hij, eraan toevoegend dat als Green een meer formele verbintenis zou willen, de twee "die brug zouden kunnen oversteken wanneer wij komen er aan." Helaas zijn hun kansen om die brug over te steken ongelooflijk klein, zo niet geen.

Sociale media hebben de kant van Green gekozen tijdens de breuk, waarbij verschillende gebruikers zeggen dat ze te goed is voor Rose. Op een Instagram-bericht van 4 juli zei een gebruiker: "Hij is niet je soulmate. Rennen. Hij is geen huwelijksmateriaal." Kijk naar Southern Charm op donderdag om 21:00 uur. ET op Bravo.

Aanbevolen: