Tom Cruise en Brad Pitt hebben hun haat-liefdeverhouding bijna nieuw leven ingeblazen, maar de film ging over het budget heen

Inhoudsopgave:

Tom Cruise en Brad Pitt hebben hun haat-liefdeverhouding bijna nieuw leven ingeblazen, maar de film ging over het budget heen
Tom Cruise en Brad Pitt hebben hun haat-liefdeverhouding bijna nieuw leven ingeblazen, maar de film ging over het budget heen
Anonim

Tom Cruise en Brad Pitt zullen voor altijd vergeleken worden. Beiden hebben een geweldige carrière gehad en verschillende rollen op zich genomen. Tot op de dag van vandaag staat Tom Cruise aan de top van zijn kunnen met Top Gun: Maverick. Brad Pitt wordt ook ouder als een goede wijn en floreert opnieuw in Bullet Train.

Ondanks dat ze meesters waren in hun vak, hadden Cruise en Pitt een lastige relatie tijdens Interview with the Vampire.

We kijken terug op die beproeving en hoe ze bijna herenigd waren in 2019, waardoor ze samen regels konden lezen voor een grote film.

Brad Pitt en Tom Cruise hebben het niet goed gedaan tijdens interview met de vampier

Hoewel de film uit 1994 zijn carrière veranderde, was Brad Pitt niet dol op de omstandigheden tijdens de opnames voor Interview with the Vampire. Vooral toen de shoot naar Londen verhuisde, onthulde de acteur dat het erg deprimerend werd vanaf de set.

"Londen was donker. Londen was hartje winter. We filmen in Pinewood (Studios), een oude instelling -- alle James Bond-films. Er zijn daar geen ramen. in decennia herschreven. Je gaat in het donker naar je werk -- je gaat deze ketel in, dit mausoleum -- en dan kom je naar buiten en het is donker ", verklaarde hij naast Nola.

Er werd ook gezegd dat het zo erg was, dat Pitt eigenlijk overwoog de film helemaal te verlaten, hoewel hem werd verteld dat de studio een rechtszaak zou aanspannen voor miljoenen… daarom nam hij die beslissing niet.

Niet alleen was de shoot een worsteling, maar samenwerken met Tom Cruise was ook een hele ervaring. Volgens Pitt was het destijds duidelijk dat de twee verschillende stijlen hadden.

"Je moet begrijpen, Tom en ik zijn… we lopen in verschillende richtingen. Hij is de Noordpool. Ik ben Zuid. Hij komt op je af met een handdruk [Pitt bootst Cruise's hyperagressieve hallo na] waar ik tegen kan botsen in jou, ik misschien niet, weet je?"

Pitt zou verder onthullen dat er ook altijd een "onderliggende concurrentie" tussen de twee was.

Na de film gingen beide sterren in verschillende richtingen, beide genoten van succes. Een paar jaar geleden deed zich echter de kans voor dat de twee herenigd werden.

Joseph Kosinski bracht zowel Tom Cruise als Brad Pitt binnen voor Ford V Ferrari

Ford V Ferrari werd een groot succes aan de kassa. De film had er echter drastisch anders uit kunnen zien, en dat begon achter de camera.

Bij de start was Joseph Kosinski aan het project gehecht. Hij had een andere visie op de sterren van de film, en dat betrof Brad Pitt en ja, je raadt het al, Tom Cruise. Kosinski zelf onthulde dat er daadwerkelijk een tafellezing heeft plaatsgevonden met de twee potentiële kandidaten.

"En dat verhaal was een van die geweldige verhalen over een ongelooflijke vriendschap en een ongelooflijke rivaliteit en een ongelooflijk gevaarlijke race. Dus we, ik zou niet zeggen dat we dicht bij de productie kwamen, maar ik kwam op het punt waar Ik had Tom Cruise en Brad Pitt aan een tafel die samen het script lazen, wat best verbazingwekkend was. Maar we konden het budget niet op het gewenste aantal krijgen."

Gezien de eerdere rol van Cruise in Days Of Thunder, twijfelen we er niet aan dat het iets om te aanschouwen zou zijn geweest. Voeg Brad Pitt toe en we hebben een grote film voor zichzelf!

Ondanks het enorme potentieel zijn de plannen vanwege budgettaire kosten afgekeurd. Het lijkt erop dat het trio om een premie heeft gevraagd.

Matt Damon en Christian Bale stapten in plaats daarvan

James Mangold nam uiteindelijk de controle over de film achter de camera, en hij deed het behoorlijk. De film kreeg geweldige recensies, ontving 8 sterren op platforms zoals IMDb en werd genomineerd voor verschillende Academy Awards.

Het was ook een succes aan de kassa en bracht $ 225 miljoen op.

Het budget leek nog steeds erg hoog, bijna $ 100 miljoen, met Christian Bale en Matt Damon als de sterren van de film.

We kunnen ons alleen maar voorstellen wat voor soort budget de film zou hebben gehad door de aanvankelijke crew met Cruise en Pitt overgenomen… Hoewel ter wille van het argument, misschien zijn de kassanummers misschien een paar stapjes gestegen.

Aanbevolen: