Welke 'Fantastic Beasts'-ster heeft de meeste rollen geboekt sinds de eerste film?

Inhoudsopgave:

Welke 'Fantastic Beasts'-ster heeft de meeste rollen geboekt sinds de eerste film?
Welke 'Fantastic Beasts'-ster heeft de meeste rollen geboekt sinds de eerste film?
Anonim

Fantastic Beasts and Where to Find Them is het begin van een serie gebaseerd op de Wizarding World van Harry Potter. De eerste film die in 2016 werd uitgebracht, speelt zich echter jaren voor een van de Harry Potter-verhalen af. Ook geschreven door J. K. Rowling, deze filmserie gaat over heksen en tovenaars, dreuzels, liefdesverhalen, veldslagen en mysterie.

Veel leden van de originele cast zijn doorgegaan naar het Fantastic Beasts-vervolg in 2018, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Na lang wachten hebben fans nu een derde film die op 6 april 2022 is uitgebracht, getiteld Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. Met zoveel tijd tussen releases, willen we weten: welke ster heeft de meeste rollen geboekt sinds 2016?

8 Alison Sudol (Queenie) heeft sinds 2016 slechts 5 projecten opgeleverd

Alison Sudol speelt de geliefde heks "Queenie" in de Fantastic Beasts-serie. Na haar debuut in de film uit 2016 heeft ze nog maar vijf projecten geboekt, waarvan er nog drie deel uitmaken van de Wizarding World. Een jaar na de eerste film verscheen Sudol in een korte video getiteld Fantastic Beasts and Where to Find Them: Before Harry Potter, daarna Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald het jaar daarop, nog twee werken, en meest recentelijk de Fantastic Beasts threequel.

7 Eddie Redmayne (Newt) heeft 7 producties geboekt, waarvan twee sequels

The Wizarding World bracht ons in 2016 de filmische "Newt Scamander" met de release van Fantastic Beasts. Eddie Redmayne speelt deze hoofdpersoon, en hoewel hij een gevestigde waarde was tegen de tijd dat hij bij de cast kwam, heeft hij sindsdien slechts aan zeven titels gewerkt. Naast zijn twee sequels heeft hij zich bijna uitsluitend toegelegd op films, zoals Early Man, The Aeronauts en de aankomende film The Good Nurse.

6 Zoë Kravitz (Lestrange) heeft nog 13 projecten toegevoegd aan haar filmografie

Zoë Kravitz heeft misschien bekendheid gekregen door de Divergent-serie en X-Men, maar ze heeft naam gemaakt in de films die volgen op Fantastic Beasts. Misschien wel het meest recent geprezen voor haar optreden in The Batman, integreerde ze zichzelf ook in Marvel door de stem van “Mary Jane” in Spider-Man: Into the Spiderverse. Kravitz verscheen ook in Big Little Lies van 2017-2019, wat haar hielp om bezig te blijven.

5 Ezra Miller (Credence) is te zien in 14 werken, waarvan sommige DC

In hetzelfde jaar dat Ezra Miller in Fantastic Beasts verscheen als 'Credence', werd hij ook 'The Flash' in verschillende DC-producties. Na de eerste film speelde Miller als de scharlaken speedster in Justice League, Arrow, Peacemaker en de film The Flash die volgend jaar uitkomt. Hij heeft de afgelopen jaren wat juridische problemen gehad, maar dat heeft geen deuk in zijn acteercarrière gemaakt.

4 Johnny Depp (Grindelwald) heeft in 16 projecten gezeten, inclusief muziekvideo's

Johnny Depp was een van de bekendste castleden in deze serie. Eerder acteren in Sweeney Todd, Disney's live action Alice in Wonderland-films en de Pirates of the Caribbean-serie gaven hem een voorsprong in Hollywood. Sinds 2016 is hij vooral te zien in Murder on the Orient Express en City of Lies, samen met 14 andere producties.

3 Katherine Waterston (Tina) heeft 17 titels toegevoegd aan haar cv

Katherine Waterston werd ingehuurd om 'Tina' te spelen in deze filmreeks. Fantastic Beasts is echter niet de enige populaire franchise waar ze mee te maken heeft gehad, want in 2017 pakte ze een grote rol in het vervolg Aliens: Covenant. Ze had ook een rol in de film The Current War, samen met 15 andere projecten, variërend van films tot tv-shows tot videoshorts.

2 Dan Fogler (Jacob) speelde in 17 films en televisieshows

Tot 2016 was het spelen van "Jacob" in Fantastic Beasts een van de bekendste personages van Dan Fogler. Hoewel hij door de reeks een beetje controverse heeft gekend, is hij steeds meer rollen blijven boeken, tot nu toe 17. Fogler verscheen als zichzelf in Sharknado 5: Global Swarming, de tv-serie The Goldbergs en de hitshow The Walking Dead.

1 Colin Farrell (Graves) is bezig geweest met 18 projecten

Colin Farrell is druk bezig geweest sinds het Fantastic Beasts-debuut waarin hij 'Graves' speelde. Enkele van zijn meest populaire films zijn Disney's live-action Dumbo, Artemis Fowl, Voyager, en hij voegde zich bij zijn medespeler Zoë Kravitz in de remake van The Batman uit 2022. Zijn optreden in deze recente film is geprezen, wat hem opleidde voor een Batman spin-off tv-serie die volgend jaar zal verschijnen, waarin hij zijn rol als 'The Penguin' opnieuw zal opnemen.”

Aanbevolen: