De waarheid over de relatie tussen Kate Hudson en Matthew McConaughey

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie tussen Kate Hudson en Matthew McConaughey
De waarheid over de relatie tussen Kate Hudson en Matthew McConaughey
Anonim

How to Lose a Guy in 10 Days met Kate Hudson en Matthew McConaughey is een van de meest iconische romcoms van de vroege jaren 2000. Het draait allemaal om die geweldige chemie tussen de twee hoofdrolspelers. Het zorgde er zelfs voor dat fans zich afvroegen of het paar op het scherm ooit in het echte leven is uitgegaan. Dit is de waarheid over hun relatie.

Hebben Kate Hudson en Matthew McConaughey ooit een date gehad?

Het antwoord is nee, maar McConaughey gaf toe dat hij en Hudson een schattig stel vormen voor de camera. "Het belangrijkste is dat de man en de vrouw - of de twee hoofdrolspelers - wat chemie moeten hebben", legde de acteur uit.

"Als ze dat niet doen, maakt het niet uit hoe goed dat script is. Er is veel improvisatie, er is veel geklets. Het gaat om timing, komische timing. Er is een drijfvermogen waarop ze zijn gebouwd, je moet van wolk naar wolk stuiteren. Dans tussen de regendruppels, zei ik altijd."

Sprekend over zijn verstandhouding met Hudson, zei de Oscarwinnaar dat ze samen zouden "rock n' roll". "Kate en ik hadden een geweldige chemie, natuurlijk hebben we daarna aan andere films gewerkt. Maar we hadden echt een goede duw en ruk", herinnert hij zich. "Ze had veel rock-'n-roll en ik ook, de manier waarop we met elkaar afweren werkte echt in die film." Beiden hadden ook andere relaties tijdens het filmen van de chick flick.

Hudson was van 2000 tot 2007 getrouwd met Chris Robinson. Ze delen een zoon genaamd Ryder. Nu is de actrice verloofd met Danny Fujikawa met wie ze in 2017 begon te daten. Ze hebben een kind genaamd Rani. De Bride Wars-ster deelt ook een ander kind, Bingham, met Matt Bellamy. McConaughey is sinds 2012 getrouwd met zijn vrouw Camila Alves. Ze hebben samen drie kinderen: Levi, Livingston en Vida.

Matthew McConaughey heeft nooit co-sterren gedateerd om 'sissende' chemie te behouden

In een gesprek met Howard Stern tijdens zijn SiriusXM-show, zei McConaughey dat hij met opzet nooit met zijn medesterren uitging om een "sissende" chemie op het scherm te produceren.

"Als je naar de geschiedenis van films kijkt, als je een stel ziet, zeg dan dat ze samen een film hebben gemaakt en dan, later, trouwen en samen nog een film maken", legde hij uit. "Kijk naar de film - als ze echt goed zijn, is de film voordat het ooit openbaar was dat ze samenkomen. Maar als ze eenmaal trouwen, kijk je die film, ze zijn niet zo goed samen … Het is de film wanneer ze hebben elkaar ontmoet dat je gaat, 'Dat is degene [waar] dit ding sist.'"

Toch bekende de Interstellar-acteur dat hij "bepaalde verliefdheden" had, ondanks dat hij het altijd professioneel hield. "Ik heb altijd geprobeerd het professioneel te houden en de mensen met wie ik heb gewerkt, ik moet zeggen, deden dat ook", zei hij.

"Misschien waren we op bepaalde momenten verliefd op elkaar, maar we hielden het altijd een beetje professioneel. Of misschien waren we op dat moment aan het daten met iemand die serieus buiten onszelf stond en respecteerden we dat voor de ander."

Kate Hudson heeft een "broer/zus"-relatie met Matthew McConaughey

In een interview met Gwyneth P altrow op The Goop Podcast zei Hudson dat zij en McConaughey een "broer-zus"-relatie hebben. Ze onthulde ook dat ze een "snotty" kus op het scherm had met de acteur in hun tweede film samen, Fool's Gold.

"Eerlijk gezegd, ik heb niet de beste zoeners gehad. Ik heb het gevoel dat ik betere had moeten hebben", vertelde de Bijna Beroemde ster. "Het punt is dat elke keer dat ik [Matthew] McConaughey kus, het is alsof er gewoon iets gebeurt en er is snot of wind. Aan het einde van Fool's Gold in de oceaan hebben we het vliegtuigongeluk, hij had gewoon snot over zijn hele gezicht."

Toen de Shallow Hal-ster Hudson vroeg of McConaughey "broederenergie" had, antwoordde de actrice: "Ik bedoel, ja, het kan soms een klein broertje of zusje zijn." De oprichter van Goop vergeleek het ook met haar relatie met haar Iron Man-co-ster, Robert Downey Jr. "Met Robert, toen ik hem kuste en ik dacht:" Je maakt een grapje. Dit is letterlijk alsof je mijn [broer], '" zei P altrow.

Aanbevolen: