De waarheid over de relatie tussen Kate Mara en Craig Ferguson

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie tussen Kate Mara en Craig Ferguson
De waarheid over de relatie tussen Kate Mara en Craig Ferguson
Anonim

Voor sommige fans was Craig Ferguson de beste presentator van The Late Late Show. Fans hielden absoluut van wat hij deed in zijn negen jaar als gastheer, en ze missen hem vreselijk. Ze zijn het er allemaal over eens dat Ferguson de presentator van The Late Late Show is die iedereen nu nodig heeft, maar helaas is hij verder gegaan. Zijn carrière lijkt bergafwaarts te zijn gegaan sinds zijn dagen in zijn talkshow, hij is de gastheer van ABC's spelshow The Hustler, maar hij lijkt in ieder geval te genieten (hoewel sommige fans denken dat hij liegt dat hij het leuk vindt). Terwijl Ferguson verder gaat, zullen fans zijn tijd als presentator van een talkshow nooit vergeten, vooral vanwege zijn bekroonde interviews, hilarische grappen en zijn beruchte flirten (dat zelf een prijs zou moeten krijgen).

Craig Ferguson flirtte met Kate Mara

Fans zullen die ene keer dat Ferguson flirtte met actrice Kate Mara nooit vergeten. Eigenlijk was het Mara die schaamteloos met Ferguson flirtte, en hij deed niet echt veel om het te stoppen. Volgens YouTube is Mara twee keer in de show van Ferguson geweest. Maar het uiterlijk waar we het over hebben is degene waar ze een strapless zilveren jurk draagt.

Mara was niet de eerste vrouw die flirtte met Ferguson in zijn show. Sterker nog, vrouwen die flirten met Ferguson leken een trend te zijn tijdens Fergusons negen jaar op The Late Late Show. Zozeer zelfs dat Esquire het onderzocht en ontdekte dat er 13 compilatievideo's op YouTube zijn van vrouwelijke gasten die "schaamteloos" flirten met de ex-host of omgekeerd. Dat is een buitensporig bedrag.

Fergusons interview met Mara is, zoals Esquire schrijft, "zo flirterig dat het voelt alsof je iets onderbreekt en dat je bent vergeten op een deur te kloppen voordat je de video bekijkt. Het is een van de meest diepgaande seksuele niet-seksuele 10 minuten die je ooit zult doorstaan. Het is op de een of andere manier zeer de moeite waard."

"Dit is trouwens het gat dat Craig Ferguson laat in de nacht zal verlaten. David Letterman was een uitdaging, Jay Leno was een sollicitatiegesprek, Jimmy Kimmel is een coole oom en Jimmy Fallon kan zich gedwongen voelen leuk”, gaat Esquire verder. "Maar niemand heeft beroemdheden zover gekregen om zich helemaal los te maken zoals Craig Ferguson - een gastheer die wilde dat zijn gasten hoe dan ook hun raarste zelf waren."

Esquire heeft gelijk. Er is iets aan Ferguson waardoor al zijn vrouwelijke gasten naar hem verlangen, en hij is meestal ook meer dan 15 jaar ouder dan zij. Hij is ook getrouwd met Megan Wallace Cunningham, met wie hij in 2008 trouwde. Mara leek zo ontspannen toen ze verscheen in The Late Late Show. Wie wist dat praten over het schenken van Mara met een slangenmok zo seksueel zou kunnen zijn? Wij niet, en het live publiek of de miljoenen fans die thuis toekeken ook niet.

Op een gegeven moment werd het ongemakkelijk toen Ferguson commentaar gaf op Mara's schouders, en ze grapte dat ze graag alleen schoudervullingen draagt en niets anders. Later bekende Ferguson dat het moeilijk was om met haar te praten (hoewel we niet weten of hij een grapje maakte), en ze vroeg: "Komt het door de schouders?" Hij antwoordde: "Het maakt er deel van uit." Toen ze vroeg wat de andere delen waren, gebaarde Ferguson naar de rest van haar lichaam.

Ze zei dat ze bloosde, en hij zei nee, Mara niet omdat hij haar 'kent', en ze bloost niet zo gemakkelijk. Toen begonnen ze over paarden te praten, en dat werd natuurlijk heel snel vies.

Al met al is het hele interview van negen minuten niet echt een interview. Het zijn eigenlijk gewoon twee mensen die dronken lijken en elkaar slaan als een van die mensen een knappe oudere man was en de andere, een jonge vrouw, die zijn dochter zou kunnen zijn.

Fans zijn nog steeds geschokt door het interview

Op een Reddit-forum genaamd "Kate Mara on the Late Late Show, duidelijk hoog en zichtbaar geil voor Craig Ferguson", bespraken fans het oude interview tussen Mara en Ferguson, en ze zijn er nog steeds behoorlijk van geschrokken.

"Het is het accent. Een Europees accent hebben, vooral ergens uit het VK, is als viagra voor Amerikaanse vrouwen", merkte een gebruiker op. Aangezien Mara's echtgenoot, acteur Jamie Bell, uit het VK komt, zou dit het geval kunnen zijn.

"Ze heeft absoluut iets met oude mensen", schreef een andere persoon, terwijl een ander zei: "Dit is waarom Craig de beste was. Zijn gesprekken voelden echt aan. Alsof de hele show een grap was voor het publiek en hem en de gast was erbij. Hij besefte de absurditeit van talkshows en gebruikte dat in zijn voordeel."

De meeste mensen op het platform waren het erover eens: "Elke actrice die in zijn show ging, was zo", vatte een persoon het samen. We weten niet of Mara en Ferguson goed hebben gelachen aan het einde van het gag-interview, maar ze hielden hun rechte, flirterige gezichten de hele tijd in de gaten om het publiek een behoorlijk gedenkwaardig moment te bezorgen. Nu willen we een reünie van Ferguson en Mara. Met indien mogelijk een slangenmok.

Aanbevolen: