De waarheid over de relatie tussen Dax Shepard en Kate Hudson

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie tussen Dax Shepard en Kate Hudson
De waarheid over de relatie tussen Dax Shepard en Kate Hudson
Anonim

Daten is absoluut anders voor Hollywood-acteurs. Als we een geweldige eerste date hebben, of we nu naar rechts hebben geswipet op Tinder of een vriend van een vriend hebben ontmoet op een feestje, we kunnen niet wachten om het onze beste vrienden te vertellen. Wanneer acteurs elkaar ontmoeten op een feest en beginnen te daten, spelen de dingen zich op een veel dramatischer en chaotischer manier af. Hoe hard ze ook hun best doen om hun romance geheim te houden, ze worden gefotografeerd terwijl ze elkaars hand vasthouden, knuffelen of een latte pakken (en we kunnen ons tenminste vinden in hun liefde voor koffie).

Van alle beroemde koppels zijn fans dol op de relatie van Kristen Bell en Dax Shepard. Het is schattig om te horen dat Dax een tatoeage heeft in plaats van een trouwring en we kunnen geen genoeg krijgen van dit zoete liefdesverhaal. Het is misschien verrassend om te horen dat Dax met een andere beroemde ster uitging voordat hij stapelverliefd werd op Kristen Bell, en het is nog sappiger om te weten wie het was. Laten we eens kijken naar de waarheid over de relatie tussen Dax Shepard en Kate Hudson.

Dax en Kate's liefdesverhaal

Zodra we hoorden dat Dax Shepard en Kate Hudson ooit een date hadden, spookte er een grote vraag door ons heen: wat ging er mis? Waarom zijn ze niet nog steeds samen?

De acteurs bespraken hun vroegere romance op Dax' podcast, Armchair Expert, en volgens Dax was het moeilijk voor hem om te verwerken hoe goed de filmcarrière van Kate Hudson verliep. Hij had moeite om in films gecast te worden, en hier was hij, aan het daten met iemand die een totale filmster was. Dax was super kwetsbaar en eerlijk toen hij over zijn gevoelens sprak, en fans waardeerden het dat hij zoveel persoonlijke details onthulde. De acteur zei: "Ik volg deze persoon terwijl ze dingen doen die ik wou dat ik deed.' Het was sowieso een moeilijke periode voor mij. Toen voelde ik allerlei ontoereikendheid in die positie."

Volgens Us Weekly dateren de sterren uit 2007. Het is zeker interessant om hun carrières tot nu toe te vergelijken. Na het spelen van Tom in de film Without A Paddle uit 2004, werd Dax gecast als Vince in 2006's Employee Of The Month. Hij speelde een veldagent in verschillende afleveringen van Punk'd, maar het was pas in 2008 toen hij werd gecast in Baby Mama dat fans Dax steeds succesvoller kunnen zien worden. Hij werd gecast in When In Rome, This Is Where I Leave You, en in 2010 speelde hij Crosby Braverman in het lieve, emotionele tv-drama Parenthood.

Kate Hudson, aan de andere kant, kreeg haar grote doorbraak door Penny Lane te spelen in de geliefde film Almost Famous uit 2000. De actrice werd nog bekender door haar rol als Andie in de romantische komedie How To Lose A Guy In 10 Days, en er volgden nog meer filmrollen, van Raising Helen uit 2004 tot The Skeleton Key (2005) en You, Me, And Dupree (2006).).

Het moet soms moeilijk zijn voor acteurs om met elkaar te daten, omdat je altijd het vergelijkingsspel gaat spelen. Het is volkomen logisch dat Dax zich slecht zou hebben gevoeld omdat hij op dat moment niet zo succesvol was als hij wilde zijn. Fans houden altijd van zijn vermogen om volledig eerlijk te zijn.

Als mensen uit elkaar gaan, zeggen ze vaak dat ze andere dingen wilden, en dat was ook het geval met deze relatie. Kate Hudson zei dat ze op "verschillende plaatsen" waren waardoor ze uit elkaar gingen, maar ze waren "super compatibel" terwijl ze samen waren.

De acteurs ontmoetten elkaar voor het eerst op een feest dat Toby Maguire bij hem thuis gaf, en ze waren drie maanden samen.

Hoewel Dax Shepard en Kate Hudson maar drie maanden samen waren, klinkt het alsof Kate een grote invloed op Dax had en hem misschien zelfs had geholpen om beter te worden in relaties, zodat hij verliefd kon worden op Kristen Bell.

De acteur deelde op zijn podcast dat hij niet monogaam was voordat hij met Kate uitging en dat ze hem liet zien wat goede communicatie is. Hij zei: "Ik heb letterlijk geleerd om te zeggen: 'Als je dit doet, ben ik bang en voel ik me zo.'"

Dax Shepard en Kristen Bell zijn een favoriet beroemd stel sinds ze in 2013 in het huwelijksbootje stapten. Zelfs met de COVID-19-pandemie laat het paar ons nog steeds glimlachen en helpt het ons meer te leren over relaties, en het klinkt alsof Dax veel heeft geleerd van het daten met Kate Hudson, wat leuk is om over te horen.

Volgens Glamour.com deelde Kristen dat zij en Dax alleen in therapie gingen, en dit gaf hen tijd en ruimte om met elkaar te praten. De actrice zei: Hij stelde voor om apart in therapie te gaan, een beetje, zodat we over elkaar konden praten. En dat deden we, en het is geweldig geweest. Wat we de afgelopen maanden hebben gedaan, is om de twee weken of zo, zal ik Harry via Zoom zien en klagen over Dax, en dan zal hij me alle redenen geven waarom ik het mis heb, en dan zal Dax hetzelfde doen. En dan, tegen de tijd dat we afspreken in 's Avonds houden we weer van elkaar omdat onze gereedschapskisten groter zijn.'

Aanbevolen: