Deze acteurs probeerden in de muziekindustrie te komen en faalden jammerlijk

Inhoudsopgave:

Deze acteurs probeerden in de muziekindustrie te komen en faalden jammerlijk
Deze acteurs probeerden in de muziekindustrie te komen en faalden jammerlijk
Anonim

Veel acteurs streven naar een zogenaamde dubbele dreiging. Dit betekent dat ze zich specialiseren en uitblinken in meer dan alleen acteren. Een populaire manier om dit te doen is door met muziek of kunst bezig te zijn. Deze andere 'bedreigingen' kunnen ook een vorm van uitlaatklep zijn die acteurs in hun dagelijks leven niet vinden. Acteurs als Johnny Depp en Jim Carrey streven bijvoorbeeld allebei naar kunst buiten hun acteerwerk, en ze zijn echt getalenteerd.

Niet elke acteur is echter in staat een dubbele bedreiging te zijn. Dit weerhoudt hen er echter niet van om het te proberen! Het is bekend dat beroemdheden hun best doen met muziek en vaak falen. Dus blijf scrollen om erachter te komen welke van je favoriete acteurs dezelfde fout hebben gemaakt.

8 Don Johnson

Don Johnson is vooral bekend van zijn rol in Miami Vice. Hij reed hoog op zijn successen in de jaren 80, en dat bracht hem tot een gepassioneerde zoektocht naar muziek. Hij begon zijn kortstondige muziekcarrière met een plaat in 1986. Johnson's plaat, Heartbeat, kreeg geen goede steun. Hij werd op één hoop gegooid met de andere acteurs die muziek proberen, en niemand verwachtte grootsheid. Bij gebrek aan steun besloot Johnson zijn muziekcarrière achter zich te laten.

7 Mark Wahlberg

Met zijn oudere broer Donnie Wahlberg, het beroemde lid van New Kids on the Block, in de muziekscene, is het geen verrassing dat Mark Wahlberg zijn vaardigheden ook in de muziek probeerde. Mark Wahlberg maakte deel uit van de Funky Bunch en stond bekend als Marky Mark. Wahlberg, of Marky Mark, bracht zijn fans interessante nummers als Good Vibrations en Wildside. Omdat zijn acteren populairder werd, liet hij zijn muziekcarrière achter zich. Hij heeft gezegd dat hij zou willen proberen om het te doen herleven.

6 Lindsay Lohan

Veel Disney-sterren worden geweldige muzikanten en hebben een hit in de muziekindustrie. Lindsay Lohan was niet een van die sterren. Lindsay had hoge verwachtingen van haar muziek toen ze nummers als Drama Queen en Confessions of a Broken Heart uitbracht. De populariteit van haar muziek bereikte echter niet de hoogten die ze had verwacht. Haar muziekcarrière begon met een duikvlucht na haar tweede plaat, en vanaf dat moment werd het alleen maar erger. Haar meest recente nummer, XANAX, dat in 2019 werd uitgebracht, wordt op zijn best omschreven als een nachtmerrie.

5 William Shatner

William Shatner heeft een beroemde cringy muziekcarrière. Deze iconische Star Trek-acteur is niet de eerste uit de filmreeks die zich op plaatsen waagt, zoals de muziekindustrie, waar ze nooit hadden moeten gaan. Shatners muziekcarrière is vooral vreemd omdat hij toegeeft dat hij geen goede zanger is. Hiermee heeft hij ervoor gekozen zich te specialiseren in vreemde en obscure spoken word songs. Hoewel hij op alle fronten kritiek krijgt, of het nu op zijn vreemde cover van Bohemian Rhapsody van Queen is of zijn surrealistische video Rudolph the Red-Nosed Reindeer, is hij nog steeds gepassioneerd door zijn muziek.

4 David Hasselhoff

David Hasselhoff is een krachtige acteur in Hollywood, en dat is hij al heel lang. Hij koos ervoor om zijn tenen in de muziek te dopen en hij bouwde een schare fans op in Duitsland. Hij heeft meer dan 14 records op zijn naam, ondanks dat hij niet veel steun heeft in de Verenigde Staten. Zijn muziek is verre van Grammy-waardig, maar hij streeft ernaar met een ijver die je doet geloven dat hij de meest succesvolle muzikant ter wereld is. Zijn muziek kan een beetje vreemd overkomen. Hij heeft zelfs een liedje over de geanimeerde pinguïn Pingu.

3 Brie Larson

Brie Larson staat bekend om haar iconische en enigszins controversiële rol als Captain Marvel in het Marvel Universum. Het is misschien verrassend dat ze ooit haar tijd investeerde om muzikant te worden. Haar debuutalbum werd begin jaren 2000 uitgebracht en heette Final Out of P. E. Ze wilde een poppunk-esthetiek nastreven, maar de passies waren van korte duur. Ze verkocht niet genoeg platen om de voortzetting van haar muziekcarrière te rechtvaardigen, dus liet ze het achter. Nu jaagt ze alleen nog maar op acteren.

2 Alyssa Milano

In de jaren 80 stond Milano bekend als een lieverd op Who's the Boss. Nu blijft ze acteren en werkt ze zich een weg naar muziek. Ze weigert echter ronduit haar muziek uit te brengen in de Verenigde Staten. Haar carrière was interessant omdat haar albums zelfs platina werden in Japan. Het rare is dat haar carrière niet succesvol was in de Verenigde Staten omdat ze er bewust voor koos om het gescheiden te houden.

1 Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitts carrière omvat bijna haar hele leven. Ze begon te acteren als een jong meisje. Voordat haar acteercarrière van de grond kwam, wilde ze echt muziek nastreven. Ze bracht haar eerste plaat uit, Love Songs, en die kreeg weinig tot geen aandacht. Nog niet ontmoedigd, bleef Jennifer Love Hewitt pushen om het succes te bereiken dat haar muziek verdiende. Ze bracht in totaal vier albums uit, die allemaal geen tractie of erkenning kregen. Haar passie voor muziek vervaagde uiteindelijk en ze liet haar minder dan interessante muziekcarrière achter zich. Ze bleef gewoon acteren.

Aanbevolen: