15 keer dat tv-programma's faalden om de zwangerschappen van acteurs te verbergen

Inhoudsopgave:

15 keer dat tv-programma's faalden om de zwangerschappen van acteurs te verbergen
15 keer dat tv-programma's faalden om de zwangerschappen van acteurs te verbergen
Anonim

Van buitenaf lijkt het erop dat acteurs die in dienst zijn van grote tv-shows, hun leven gedomineerd hebben door hun baan. Hoewel dat tot op zekere hoogte waar is, hebben de meeste artiesten nog steeds een persoonlijk leven dat erg belangrijk voor hen is. Zo zijn in de loop der jaren talloze acteurs zwanger geraakt terwijl ze in een populaire tv-serie speelden.

In sommige gevallen, wanneer een tv-acteur zwanger is geworden terwijl hun personage dat niet is, hebben de producenten van de show geweldig werk verricht door hun babybuil te verbergen. Er zijn echter ook enkele vrij opmerkelijke voorbeelden van pogingen om zwangerschappen te verbergen die in het geheel niet werkten. Met dat in gedachten is het tijd om deze lijst te bekijken van 15 keer dat tv-shows faalden in het verbergen van de zwangerschappen van acteurs.

15 Will &Grace's Debra Messing

In veel opzichten het prototypische voorbeeld van hoe de meeste shows omgaan met een acteur die zwanger is tijdens het filmen, liet Will & Grace Debra Messing achter tafels zitten, wijde kleding dragen en grote rekwisieten vasthouden. Dat alles was misschien enigszins effectief geweest, ware het niet dat Messing vaak werd neergeschoten vanuit hoeken die de list verraden.

14 Amy Poehler van parken en recreatie

Tijdens sommige parken en recreatiescènes die werden opgenomen tijdens de zwangerschap van Amy Poehler, hebben alle betrokkenen fantastisch werk verricht door haar babybuil onzichtbaar te houden. Daarom was het zo opmerkelijk dat tijdens andere sequenties de buik van de acteur vrijwel volledig te zien was. Om de een of andere reden namen ze niet eens de moeite om rekwisieten voor de acteur neer te zetten of haar bijzonder wijde kleding te laten dragen.

13 Sex and the City's Sarah Jessica Parker

Vanwege het feit dat Sex and the City veel belang hechtte aan mode, toen Carrie Bradshaw loszittende jurken begon te dragen, was het een weggevertje dat Sarah Jessica Parker zwanger was. Als dat nog geen goede reden was om deze inzending op deze lijst op te nemen, waren die jurken in sommige gevallen niet wijd genoeg om ervoor te zorgen dat kijkers haar groeiende babybuik niet konden zien.

12 Marcia Cross van Desperate Housewives

Tijdens de opnames van het derde seizoen van Desperate Housewives was Marcia Cross zwanger. Als gevolg hiervan liet de show haar personage uiteindelijk een zwangerschap faken. Maar daarvoor werd het echt duidelijk dat de acteur zwanger was vanwege de enorme portemonnees, planken en tafels die ze gebruikten om haar maag te verbergen. In sommige foto's leek ze zelfs niet meer dan een zwevend hoofd.

11 New Girl's Zooey Deschanel

Hoewel New Girl pochte met een ensemblecast, was er geen twijfel dat Jess een centrale rol speelde in veel van de meest memorabele verhaallijnen. Desondanks hadden de producers van de show schijnbaar moeite om Zooey Deschanel te filmen op een manier die niet onthulde dat ze zwanger was. In plaats daarvan schreven ze haar personage Jess kort uit de show op een ham-vuist manier door haar juryplicht te geven.

10 Courteney Cox van vrienden

Zoals fans van Friends zich zullen herinneren, kon Monica Gellar geen biologische kinderen krijgen. Daarom was het voor producenten onmogelijk om de echte zwangerschap van Courteney Cox in het laatste seizoen in de verhaallijn te schrijven. In plaats daarvan kozen ze ervoor om de typische flodderige kleding- en rekwisietenroute te volgen. Maar toen ze in de coffeeshop zat en haar kleren op haar lichaam vielen, was al dat werk voor niets geweest.

9 Julia Louis-Dreyfus van Seinfeld

Tijdens de jaren dat Seinfeld werd gefilmd, werd Julia Louis-Dreyfus twee keer zwanger en de eerste keer in de show deed het goed om dat feit te verbergen. Het leek er echter op dat alle betrokkenen het voor de tweede keer opgaven, want het enige wat ze deden was haar in flodderige jurken kleden tijdens verschillende opmerkelijke scènes. Op dat moment liet ze genoeg zien dat er meer moeite moest worden gedaan.

8 30 Rock's Jane Krakowski

Om ervoor te zorgen dat een show met succes het feit verbergt dat een van de acteurs zwanger was, vereist het een grote hoeveelheid vindingrijkheid. Aangezien het schrijven van 30 Rock meestal heel slim was, verwachtten we dat de mensen die bij de serie betrokken waren, creatieve manieren zouden bedenken om de zwangerschap van Jane Krakowski onder de duim te houden. In plaats daarvan hebben ze haar ooit in een hondenpak gedaan dat haar buik niet kon verbergen.

7 Mad Men's January Jones

Toen January Jones zwanger raakte tijdens de productie van de veelgeprezen serie Mad Men, verwachtten we dat de show het beter zou aankunnen dan alleen haar personage veel gewicht te laten krijgen. Helaas was de make-up die de acteur op haar gezicht droeg zo niet overtuigend dat het waarschijnlijk veel kijkers deed kijken naar wat er aan de hand was en krantenkoppen ontdekte over Jones 'echte zwangerschap.

6 Hoe ik je moeders Alyson Hannigan ontmoette

Tijdens de zwangerschap van Alyson Hannigan van How I Met Your Mother hebben mensen achter de schermen veel van dezelfde keuzes gemaakt als mensen van andere shows. Maar nadat ze haar maag gedurende vele afleveringen van het scherm had gehouden, werd al dat werk weggegooid toen het in al zijn glorie werd getoond met de zwakke verklaring dat ze te veel in één keer had gegeten.

5 Brooklyn Nine-Nine's Melissa Fumero

Tijdens Melissa Fumero's recente zwangerschap, liet Brooklyn Nine-Nine op een gegeven moment haar personage op een cruise gaan, zodat ze zich achter relingen kon verstoppen en tropische kleding kon dragen. Toen de show echter een verhaallijn bevatte waarin haar personage een nepbuik zou moeten dragen, was het zo duidelijk dat de acteur echt zwanger was dat er een grapje was opgenomen om het aan te pakken.

4 The Nanny's Lauren Lane

Toen Lauren Lane zwanger raakte tijdens het filmen van The Nanny, was het lang niet de eerste keer dat een show met een dergelijk probleem te maken had. Maar om de een of andere reden gaf een aflevering van de show de waarheid van de situatie prijs. Tijdens één scène hield haar personage immers verbazingwekkend genoeg een poster met het woord baby voor haar buik.

3 Frasier's Jane Leeves

Toen Frasier's Daphne Moon plotseling zwaarder werd omdat de acteur die haar portretteerde zwanger was geraakt, werd het aanvankelijk niet al te slecht behandeld, omdat de verhaallijn van haar personage het destijds goed uitlegde. Maar omdat het personage van Jane Leeves plotseling zo veel groter werd en even snel afviel, was het vrij duidelijk dat de acteur een baby had gekregen.

2 Leah Remini van de koning der koninginnen

Zoals het geval is met veel sitcoms, concentreerde The King of Queens zich op een stel dat bestond uit een man met overgewicht en zijn zeer mooie vrouw die bijna altijd nauwsluitende kleding droeg. Ondanks de manier waarop Leah Remini's personage zich tot dat moment in de show had verkleed, leken producenten te denken dat kijkers niet zouden merken dat ze plotseling de hele tijd badjassen en joggingbroeken droeg.

1 Kerry Washington van Scandal

Als het gaat om hoe de show Scandal omging met de echte zwangerschap van acteur Kerry Washington, kunnen we ons alleen maar voorstellen wat er in hun gedachten omging. We schrijven dat omdat het zo vreemd was toen haar babybuil werd verborgen door dingen als een keramische adelaarsvleugel die het grootste deel van het schot in beslag nam en de knie van een andere acteur dat het de aandacht op de situatie vestigde.

Aanbevolen: