20 actrices die probeerden hun babybuil op tv te verbergen (maar faalden)

Inhoudsopgave:

20 actrices die probeerden hun babybuil op tv te verbergen (maar faalden)
20 actrices die probeerden hun babybuil op tv te verbergen (maar faalden)
Anonim

Nou, we kunnen ze rekwisieten geven om het te proberen. Maar geef ze misschien geen rekwisieten om hard genoeg te proberen. Het feit dat je zwanger bent, is ongelooflijk moeilijk te verbergen als je in de laatste maanden ervan bent. Maar helaas waren de vrouwen op deze lijst contractueel verplicht om door te werken aan hun populaire tv-shows, ondanks het feit dat hun personages niet zwanger mochten zijn. Sommige producties hebben intelligente en creatieve manieren gevonden om de babybuilen van hun acteurs te verbergen. Anderen daarentegen wel, dat hebben ze zeker niet. Deze lijst kan op zijn minst producties en zwangere sterren helpen om te leren wat ze niet moeten doen. Zonder verder oponthoud, hier zijn 20 actrices die probeerden hun babybuil op tv te verbergen, maar daarin faalden.

20 Courtney Cox doet het enige wat haar personage absoluut niet kan… Zwanger worden

Afbeelding
Afbeelding

Monica Geller van Courtney Cox op Friends mocht niet zwanger worden. Er was tenslotte een hele verhaallijn over de onvruchtbaarheid van haar en Chandler. Op hetzelfde moment dat haar personage een surrogaat voor de show inhuurde, raakte ze echter zwanger. Helaas was het bijna onmogelijk om het te verbergen. Alle wijde kleding, sjaals en goed geplaatste tafelbladen konden ons niet doen geloven dat ze niet zwanger was.

19 Brooklyn Nine-Nine werd erg creatief bij het omgaan met Melissa Fumero's zwangerschap, maar faalde hard

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens Melissa Fumero's meest recente zwangerschap, werd ze gestuurd om behoorlijk afleidende dingen te doen in Brooklyn Nine-Nine. De schrijvers lieten haar op een cruise gaan waar ze kon proberen zich achter relingen en onder grotere tropische jurken te verstoppen. Helaas zag ze er zwangerer uit dan ooit. Om het nog erger te maken, droeg een van de verhaallijnen haar personage een nepbuik die er veel te echt uitzag.

18 Julia Louis-Dreyfus: Preggers op de meest succesvolle sitcom aller tijden… Twee keer

Afbeelding
Afbeelding

Sitcom-personages die kinderen kregen, waren niet grappig voor Seinfeld-makers Jerry Seinfeld en Larry David. Dat is precies waarom je nog nooit een van hun iconische personages een zwangerschapsverhaallijn hebt gezien. Maar helaas voor hen werkt het echte leven niet zo. Julia Louis-Dreyfus was twee keer zwanger in de loop van negen jaar van de show. Ze slaagde erin het de eerste keer goed genoeg te verbergen, maar de wijde kleding werd behoorlijk storend in de tweede ronde.

17 Debra Messing is gewoon lui geworden om haar babybultje te verbergen voor Will & Grace

Afbeelding
Afbeelding

Pure luiheid. Iedereen op de planeet wist dat Debra Messing zwanger was tijdens het laatste seizoen van de originele Will & Grace-serie. En het was niet omdat ze het aan iemand had verteld. Het is omdat alle trucs die ze gebruikte om de bult te verbergen, het gewoon niet sneden. Vooral de scène waarin ze een deken over haar buik hield, trok onze ogen naar de plek waar ze ze niet wilde hebben.

16 Mad Men ging gemeen toen January Jones Peter Poisoning kreeg

Afbeelding
Afbeelding

Mad Men was een briljante serie en ging daarom veel verder dan wat ze met January Jones deden toen ze zwanger raakte. Haar personage een eetprobleem laten hebben, was een kleine klap toen de acteur in het echte leven zwanger raakte. Bovendien was de make-up die ze op haar gezicht en hals moest dragen ronduit storend en niet overtuigend.

15 Wat je ook doet, Angela Kinsey, steel de microfoon niet van Jim en Pam

Afbeelding
Afbeelding

De makers van The Office hadden er geen probleem mee om een Angela-zwangerschap in de show te schrijven, maar ze wilden niet dat het gebeurde rond de tijd dat Jim en Pam hetzelfde meemaakten. Jim en Pam waren tenslotte de belangrijkste romantische relatie in de show en het publiek was er het meest in geïnvesteerd. Helaas stal Angela Kinsey uiteindelijk hun donder, omdat alle pogingen om haar zwangerschap te verbergen op zijn best zwak waren.

14 Julie Bowen heeft de loop van het moderne gezin bijna voor altijd veranderd… Gelukkig zijn we het vergeten

Afbeelding
Afbeelding

Julie Bowen veranderde bijna het verha altraject voor Modern Family. Tijdens het filmen van de pilot was de acteur zwanger van haar tweeling, John en Gus. Het probleem is dat de filmmakers waren ingesteld op Julie's personage, alleen met de drie kinderen, maar ze konden het filmen niet uitstellen. Ze deden hun best om haar babybuil te verbergen, maar we konden hem nog steeds zien achter de doos met honingnoten en de wasmand.

13 Het broodje van Jane Leeves in de oven werd de bron van veel onzinnige grappen

Afbeelding
Afbeelding

Net als Mad Men, de hit sitcom Frasier was ook boven het verbergen van hun zwangere vrouwelijke acteurs door ze een probleem met eten te maken. Maar in tegenstelling tot Mad Men, deed Frasier er alles aan om Daphne Moon van Jane Leeves zo groot mogelijk te maken. In feite was het een running gag dat ze een diep ongelukkig gevoel verdoezelde met een behoefte aan slagroomsoesjes en eclairs. En hoe afleidend haar slechte protheses ook waren, we konden nog steeds een duidelijke babybuil zien.

12 Tina en Jane konden met elkaar opgaan, maar zagen er nog steeds uit alsof ze aan het rocken waren op de babybult

Afbeelding
Afbeelding

30 Rock had in hetzelfde seizoen twee zwangere castleden. En zowel Tina Fey als Jane Krakowski's karakters mochten niet zwanger worden. Fey, die ook de show schreef, wilde niet dat haar personage zwanger zou worden en ze wilde absoluut niet dat Jenna van Krakowski zwanger zou worden omdat ze niet geschikt was om moeder te zijn. Ze moesten dus hun best doen om het te verbergen. Hoewel de Snuggies en wijde kleding grappig waren, was geen van beide acteurs in staat om hun waarheid overtuigend te verbergen.

11 Alle loszittende jurken ter wereld konden de waarheid over de zwangerschap van Sarah Jessica Parker niet verbergen

Afbeelding
Afbeelding

Geen van de personages in de HBO-hitshow SATC was echt geschikt om ouders te zijn. Bovendien is zwangerschapsmode lang niet zo cool als de kleding die de vrouwen in de show moeten dragen. Maar toen Sarah Jessica Parker zwanger werd, moest haar personage Carrie Bradshaw zichzelf draperen in dingen die ze nooit zou durven dragen en we kochten het niet. Bovendien verhulden deze lelijke outfits haar groeiende babybuik niet volledig.

10 Hoe geweldig CGI ook is, het was niet genoeg voor Kristen Bell op House Of Lies

Afbeelding
Afbeelding

De filmmakers achter House of Lies gingen zelfs zo ver dat ze de babybuil van Kristen Bell digitaal verwijderden tijdens de productie van de show. Maar zelfs dat was niet genoeg om de waarheid te verbergen. Om logistieke en financiële redenen kon immers niet elk schot gewijzigd worden. En vanwege het feit dat haar personage zeer strakke outfits moest dragen die bij haar pasten, was het onmogelijk om haar eruit te laten zien alsof ze geen kind was.

9 Parks And Rec was erg inconsistent over het verbergen van Amy Poehler's bult

Afbeelding
Afbeelding

Amy Poehler en Parks and Recreation waren doelbewust inconsistent over het verbergen van haar zwangerschap voor de kijkers. Het ene moment deden ze veel moeite om haar bult te verbergen en het volgende moment was het duidelijk dat ze zwanger was. Maar zelfs toen ze het probeerden te verbergen onder wijde kleding, was het duidelijk dat ze zwanger was. Zelfs op foto's van alleen haar gezicht zag ze eruit alsof ze straalde.

8 Het feit dat Kerry Washington zwanger was, heeft ons uit het verhaal gehaald

Afbeelding
Afbeelding

Praten over een vreselijke klus om de zwangerschap van een acteur te verbergen. Terwijl de camera- en kostuumafdelingen deden wat ze konden om de babybuil van Kerry Washinton op Scandal te verbergen, was het gewoon niet genoeg. Het gebruik van te grote portemonnees was meestal hun go-to en vanaf het begin voelde het alsof ze er niet eens van overtuigd waren dat het genoeg zou zijn. En wat betreft de iconische krachtpakken van haar personage, ze zagen er gewoon een beetje wijder uit dan vroeger.

7 Als je twijfelt over het verbergen van zwangerschap, haal dan Zooey Deschanel uit haar eigen show of verberg haar achter een bureau… of niet… het werkt eigenlijk niet

Afbeelding
Afbeelding

Fans waren niet blij toen Zooey Deschanel besloot een pauze te nemen van haar show, New Girl, om te verbergen dat ze zwanger was. Maar de verhaallijn die leidde tot haar korte vertrek was een slechtere beslissing. Ze lieten haar personage immers door juryplicht gaan om haar constant achter een bureau te plaatsen dat haar groeiende buik kon verbergen. Afgezien van dit voor de hand liggende bedrog, was de verhaallijn saai.

6 Hoe we de babybuik van Alyson Hannigan ontmoetten

Afbeelding
Afbeelding

Hier is nog een voorbeeld van wanneer een sitcom de babybuik van een vrouw in plaats daarvan een voedselbaby maakte. Terwijl ze aanvankelijk probeerden de echte babybuil van Alyson Hannigan te verbergen op How I Met Your Mother, werd het al snel het doelwit van een stel eetgrappen. Terwijl sommigen van hen grappig waren, waren anderen lui; zoals toen ze haar personage lieten meedoen aan een eetwedstrijd. Ongeacht de creativiteit van het bedrog, we wisten precies wat er werkelijk met haar aan de hand was.

5 Baggy jassen, boodschappen en extra grote bankkussens waren niet genoeg om de zwangerschap van Keri Russell te begraven

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens het vierde seizoen van Keri Russell's hitshow met haar echte vriend, Matthew Rhys, raakte ze in de war. Vanwege de verhaallijn zou het onmogelijk zijn geweest om dat in de show te schrijven. Daarom deden ze hun best om haar babybuil achter boodschappen, grote jassen, manden en zelfs een bankkussen te verbergen, zoals we op deze foto kunnen zien. Maar fans pikten het bedrog meteen op en konden er niet omheen.

4 Nou, Ellen Pompeo was tenminste zwanger op de juiste locatie

Afbeelding
Afbeelding

Ellen Pompeo was tenminste zwanger op de juiste set. Als ze was gaan bevallen, zou de ziekenhuisomgeving op Grey's Anatomy geschikt zijn geweest. Maar de schrijvers wilden niet dat haar personage zwanger zou zijn in de show. Daarom besloten ze haar haar lever aan haar vader te laten geven. Dit betekende dat ze tijdens het hoogtepunt van haar zwangerschap in wijde ziekenhuisgewaden kon zijn. Terwijl dat deel werkte, konden we haar allemaal zien groeien van aflevering tot aflevering.

3 Een complete garderobe-verschuiving zorgde ervoor dat fans zich afvroegen over de zwangerschapsstatus van Leah Remini

Afbeelding
Afbeelding

Leah Remini's personage in The King of Queens was niet iemand om in badjassen te zitten of comfortabele wijde kleding te dragen. Maar toen Leah in het echt zwanger werd, hadden de filmmakers geen andere keuze dan te proberen haar babybuil te verbergen onder een kledingkast die kijkers direct uit de show haalde. Hoewel ze haar bult in enkele ogenblikken met succes konden verbergen, was de creatieve keuze zo onkarakteristiek dat ze alles verraadde.

2 Christian Serratos probeert TWD-schrijvers een handje te helpen met haar babybuil… Veel goeds dat deed…

Afbeelding
Afbeelding

Op AMC's TWD is zwanger worden een zeer gevaarlijk voorstel. Het is tenslotte een wereld vol zombies en meedogenloze aaseters. En fans raakten behoorlijk verveeld van de Lori-plotlijn waarin ze zwanger was van haar dochter. Het was dus van het grootste belang ervoor te zorgen dat de zwangerschap van Christian Serratos werd verdoezeld. Maar aangezien het personage een grote fan was van buikoverhemden, merkten we dat zodra ze dingen begon te bedekken die niet bij haar personage pasten. En het feit dat ze constant probeerde haar groeiende buik met haar handen te bedekken, hielp ook niet mee.

1 Claire Danes redt de wereld en heeft tijd om met een pasgeboren baby naar haar vaderland te gaan

Afbeelding
Afbeelding

Zwanger zijn als actieve spionagespion is niet bepaald realistisch. Daarom konden ze niet wegkomen door het personage van Claire Danes op Homeland net zo zwanger te laten zijn als de acteur in 2012. Toch probeerde de show een lichaamsdubbel te gebruiken en zelfs haar babybuik te verbergen achter tafels, sjaals en andere grote voorwerpen … Maar het werkte slechts in enkele ogenblikken. Vroeg of laat merkten we dat ze wanhopig probeerde haar zwangerschap te verbergen.

Aanbevolen: