De terminallijst is een dure tv-show, maar is het het kijken waard?

Inhoudsopgave:

De terminallijst is een dure tv-show, maar is het het kijken waard?
De terminallijst is een dure tv-show, maar is het het kijken waard?
Anonim

Met zo veel opties die altijd beschikbaar zijn, kan het moeilijk zijn om iets te kiezen om naar te kijken. Netflix, Hulu en dergelijke bieden allemaal tonnen nieuwe dingen op streamingplatforms. Natuurlijk doen basisnetwerken hetzelfde, en premiumnetwerken maken ook nog steeds bekroonde projecten.

Een manier waarop mensen een show hebben gekozen, is de drukte eromheen. Sommige shows verdienen veel lof, terwijl andere niet zoveel geluk hebben.

Onlangs heeft Amazon The Terminal List gelanceerd, met Chris Pratt in de hoofdrol. De show heeft een enorm budget en de previews schilderen de serie af als een potentiële hit. De vraag is echter of je moet gaan zitten en de show een horloge moet geven. Gelukkig hebben we hieronder het antwoord op deze moeilijke vraag!

'The Terminal List' is een show met een groot budget

The Terminal List is al geruime tijd een van de meest gehypte aankomende shows op televisie. Het slaagde erin om Chris Pratt terug te lokken naar het kleine scherm, en previews lieten het publiek weten dat de mensen bij Amazon kosten noch moeite hebben gespaard bij het maken van de show.

Natuurlijk betekende het kostenloos sparen dat Pratt een premium salaris zou krijgen voor zijn rol, maar weinigen hadden kunnen voorspellen wat hij werkelijk zou verdienen.

"Volgens een nieuw rapport van Variety heeft Pratt's sterrendom hem geholpen om een eersteklas betaaldag veilig te stellen voor zijn werk aan The Terminal List, met een nettowinst van $ 1,4 miljoen per aflevering. Dat is geen geringe prestatie en een aanzienlijke stijging ten opzichte van de standaard TV/streaming-salarissen tot nu toe ", schrijft ScreenRant.

De show, die een wraakthriller is, kent zijn publiek goed, en de previews konden mensen in een mum van tijd aan boord krijgen.

Uitgegeven geld kan tot nu toe alleen een project opleveren, en aan het eind van de dag zullen critici en publiek het laatste woord hebben over de algehele kwaliteit van een show.

Critici zijn er ondersteboven van

Op Rotten Tomatoes staat The Terminal List momenteel op een magere 46% met critici. Er zijn maar weinig professionals die de show enige vorm van liefde tonen, aangezien de meesten niet onder de indruk waren van wat de serie op tafel heeft gelegd.

Peter Travers van ABC News merkte op dat hoewel de show een aantal sterke punten heeft, het te lang duurt.

"Chris Pratt zet zijn natuurlijke humor in om een Navy SEAL te spelen die gevangen zit in een dodelijke samenzwering. Niet slecht als de vlagzwaaiende vader TV, deze opgevoerde militaire thriller komt over als een spannende film van twee uur gevangen in acht uur streaming series opgeblazen, "schreef Travers.

Alberto Carlos van Espinof zag een gemiste kans.

"Slap en geprefabriceerd. Jammer, want het lijkt alle ingrediënten te hebben om iets gedenkwaardigs te bereiden, maar in plaats daarvan is het fast food", schreef hij.

Alle recensies waren echter niet slecht, en M. N. Miller had het erover dat Pratt een hoogtepunt in de show was.

"Pratt draagt The Terminal List met een verrassende hoeveelheid diepte en ontroerende resonantie bovenop de actiescènes met een hoog octaangeh alte," zei Mille.

Het is duidelijk dat de critici het niet voelen, maar het publiek lijkt er een heel andere mening over te hebben.

Is het de moeite waard om te kijken?

Ondanks dat critici de show op 46% zetten, is de publieksscore op Rotten Tomatoes maar liefst 87%, wat een enorm verschil is. Dit geeft de show een algemeen gemiddelde van 66,5%, wat betekent dat het niet geweldig is, maar ook niet verschrikkelijk.

Als onderdeel van hun recensie prees een gebruiker Pratt en de show als geheel.

"Wauw - elke aflevering wordt beter, dit is niet voor bangeriken, want het is een r-rated wraakthriller. Pratt rockt de PTS en staart naar trauma en oorlog en ha alt het serieus uit dit is geen P&R of Guardians rol. Hij speelt de krijger goed en de ondersteunende cast is perfect / de productiewaarden zijn uitstekend en aflevering 5 v alt op door een aantal uitbetalingen en enkele scènes die wedijveren met die in Heat, "schreven ze.

Een andere gebruiker hield zijn recensie kort en krachtig.

"Aangrijpend, spannend en boordevol actie. Ik heb genoten van elke seconde."

In een negatieve recensie wezen fans op dezelfde dingen als Peter Travers met betrekking tot de show die te lang was.

"Het had een film moeten zijn, want de MAN is zo saai en LANGZAAM. VEEL te veel saaie dingen in deze afleveringen geduwd. Vermijd ", drongen ze aan.

Gezien het algemene gemiddelde, is The Terminal List een show die de moeite waard is om te bekijken, al was het maar voor één aflevering. Dit geldt vooral voor fans van het actiegenre.

Aanbevolen: