Hoe is Brad Pitt als vader?

Inhoudsopgave:

Hoe is Brad Pitt als vader?
Hoe is Brad Pitt als vader?
Anonim

Brad Pitt en Angelina Jolie hebben wat de meeste mensen als 'veel' kinderen zouden beschouwen. Omdat ze allebei fulltime acteurs zijn in Hollywood en scènes opnemen voor films over de hele wereld, zou het voor sommigen als een verrassing komen dat ze werden geprezen als goede, attente ouders voor hun kinderen.

Mensen die dicht bij hen staan, hebben vooral goede dingen te zeggen over Brad Pitt.

Sluit de bron aan Brad Pitt prijst hem op zijn opvoedingsvaardigheden

Brad Pitt verschijnt op de rode loper voor de wereldpremière van Fury
Brad Pitt verschijnt op de rode loper voor de wereldpremière van Fury

Na de scheiding in 2016 hebben Brad Pitt en Angelina Jolie hard gewerkt om uitzonderlijke ouders te zijn voor hun 6 kinderen; Maddox, Pax, Zahara, Shiloh en de tweeling Vivienne en Knox.

In een rapport van E! Online sprak een bron die dicht bij Pitt staat over zijn opvoedingsstijl en zijn neiging om zoveel mogelijk bij hen thuis te blijven.

"Hij steunt zijn kinderen en wat hen gelukkig maakt. Ze zijn nu oud genoeg om beslissingen te nemen, en hij staat niet in de weg. Hij heeft ze aangemoedigd om te zijn wie ze willen zijn. Hij zou Hij vraagt niet om iets anders. Hij brengt rustige tijd door met zijn kinderen thuis. Hij houdt hun tijd samen privé. Ze zijn huisgenoten en hebben een goede routine."

Taraji P. Henson noemt Brad Pitt 'een geweldige vader'

Het lijkt alsof Brad Pitt zulke sterke 'goede vader'-vibes uitstra alt dat zelfs zijn collega's niet anders kunnen dan het opmerken. Actrice Taraji P. Henson heeft ook openlijk gesproken over hoe ze uit de eerste hand getuige was van zijn uitstekende vaderschapsvaardigheden.

In een interview met Us Magazine citeerde ze: Ik ontmoette zijn kinderen terwijl we aan de film werkten; hij bracht ze soms om te zetten. Het was schattig! Hij zou ze een voor een brengen, zodat ze wat tijd hadden om alleen met hem om te gaan en individuele aandacht te krijgen.”

Ze vertelde ook de tijd waarop ze Angelina Jolie voor het eerst kon ontmoeten op de set van The Curious Case Of Benjamin Button.

“Ze had Shiloh, en [Brad] pakte mijn hand en zei: ‘Taraji Taraji, kom hier en ontmoet Angie. Kom en ontmoet Angie. Hij sleepte me mee en ik [dacht]: 'Dit zijn de coolste, meest echte en nuchtere mensen.' Hij is een geweldige vader. Shiloh was toen nog klein en de kinderen waren erg lief en beleefd op de set.”

Angelina Jolie en Brad Pitt praten over zichzelf als ouders

Met anderen om hen heen die hun rol als ouders prijzen, wat vinden Brad Pitt en Angelina Jolie van zichzelf als ouders? In een interview voor Vanity Fair in 2010 sprak Angelina Jolie de diepe aangeboren wens uit om ervoor te zorgen dat ze genoeg van zichzelf heeft om aan elk van haar kinderen te geven.

"We willen ervoor zorgen dat we iedereen speciale tijd kunnen geven. Ze zijn nu kinderen en kunnen samen spelen, maar ze zullen midden in de nacht veel meer moeten praten, zoals ik uren met mijn moeder deed, "legde ze uit. "We willen ervoor zorgen dat we geen familie bouwen die zo groot is dat we absoluut niet genoeg tijd hebben om ze allemaal goed op te voeden."

Dit geeft echter niet precies weer hoe Brad Pitt over zichzelf als vader denkt.

In het midden van zijn veel gepubliceerde scheiding van Angelina Jolie, opende hij in 2017 in een interview met GQ Style over zijn zelfreflectie als het gaat om het vaderschap, waarin hij verklaarde: "Ik kom van een plek waar, weet je, het is kracht als we een blauwe plek of snee of een kwaal krijgen, we praten er niet over, we gaan er gewoon mee om. We gaan gewoon door. De keerzijde daarvan is dat het hetzelfde is met onze emotie … als het gaat om het inventariseren van mijn emoties… Ik ben veel beter in het verdoezelen. Ik ben opgegroeid met een vader-weet-het-best/oorlogsmentaliteit - de vader is almachtig, supersterk - in plaats van de man echt te kennen en zijn eigen twijfels en worstelingen. En het is me een klap in het gezicht met onze scheiding: ik moet meer zijn. Ik moet meer voor ze zijn. Ik moet ze laten zien. En ik ben er niet zo goed in geweest."

Hoewel zowel Angelina Jolie als Brad Pitt openlijk hebben besproken hoe ze dicht bij hun kinderen blijven en hoe ze over zichzelf denken in de rol van ouders, laat het alleen maar zien dat goede ouders altijd zullen denken dat ze niet genoeg doen voor hun kinderen.

Zelfs als het filmsterren van miljoenen dollars zijn. Het is duidelijk dat er altijd ruimte is voor verbetering als het gaat om het ouderschap, maar fans van Brad Pitt zullen hem zeker een beetje verslappen.

Aanbevolen: