Dit is wat er komt in 'Heartstopper' seizoen 2

Inhoudsopgave:

Dit is wat er komt in 'Heartstopper' seizoen 2
Dit is wat er komt in 'Heartstopper' seizoen 2
Anonim

Het duurde niet lang voordat Heartstopper met nog eens twee seizoenen werd verlengd. In feite was het minder dan een maand sinds de show werd uitgebracht dat de aankondiging van de nieuwe seizoenen uitkwam. Het was niet echt een schok, gezien hoe goed de serie kritisch presteerde. Zowel de fans als de cast waren in de wolken met het nieuws.

Het eerste seizoen had een ontroerend einde en bood de kijkers de nodige afsluiting, maar liet genoeg vensters open zodat de verhalen zich konden blijven ontwikkelen. Dit is wat we kunnen verwachten van het tweede seizoen.

7 Wat zal er gebeuren als Nick Nelson in het openbaar naar buiten komt

De allerlaatste scène van het eerste seizoen stelt vast waar het volgende seizoen waarschijnlijk mee begint: Nick Nelson en Charlie Spring vertellen mensen over hun relatie. Hoewel het een groot probleem zal zijn voor Charlie, zal het nog intenser zijn voor Nick. Wat iedereen op school betreft, op een paar mensen na, is Nick Nelson, de ster van het rugbyteam en een van de populairste jongens, volkomen hetero. Er is geen manier om precies te weten wat er zal gebeuren, maar als we de meeste personages kennen, is het redelijk om te zeggen dat er gemengde reacties zullen zijn. Nicks rugbymaatjes zullen waarschijnlijk niet de meest begripvolle vrienden zijn, maar gelukkig heeft ons favoriete koppel genoeg mensen in hun hoek om hen te steunen.

6 Tao en Elle's onopgeloste spanning

De manier waarop de show de relatie van Elle en Tao verliet, was niet bepaald een cliffhanger. Het is duidelijk dat de twee vrienden meer van elkaar houden dan van wat dan ook, en of hun vriendschap nu evolueert naar een romantische relatie, zoals Elle duidelijk wil, of niet, het is onwaarschijnlijk dat het slecht voor hen zal aflopen. Ze zullen nooit ophouden om voor elkaar te zorgen.

Desalniettemin heeft de serie dingen zo opgezet dat hun verhaal nog steeds een groot potentieel heeft, en kijkers zullen waarschijnlijk nog veel meer van deze twee te zien krijgen.

5 Wat wordt er van Ben Hope

De laatste interactie tussen onze geliefde Charlie Spring en onze gehate Ben Hope was zeer bevredigend. Charlie kwam eindelijk voor zichzelf op en stond Ben niet meer toe hem rond te duwen, en met de dreiging mensen te vertellen over hun kortstondige relatie, leek Ben er uiteindelijk (met tegenzin) mee in te stemmen hem met rust te laten. Dat had het einde kunnen zijn van de tijd van het personage in de show, maar toen de nieuwe seizoenen werden aangekondigd, plaatste acteur Sebastian Croft erover en deelde hij foto's van de cast, wat impliceert dat hij nog steeds betrokken was bij de serie. Hopelijk veroorzaakt Ben niet al te veel problemen.

4 Olivia Colman komt mogelijk terug

"Het is een ervaring waarvan ik denk dat die nooit echt zal bezinken - ik was gewoon de hele tijd onder de indruk van haar", zei Kit Connor over het werken met Olivia Colman. "Ik denk dat ik mezelf een beetje in verlegenheid bracht, omdat ik wanhopig was om het cool te spelen de eerste keer dat ik haar ontmoette."

Of hij zichzelf nu in verlegenheid bracht of niet, Kit deed het zeker geweldig en behandelde zijn scènes met Olivia als een professional. Tegen het einde van het seizoen lieten ze Nick uit de kast komen voor zijn moeder Sarah. Olivia was eigenaar van die scène en speelde de meest ondersteunende, liefhebbende moeder. Wetende dat ze aan boord is met Charlie en Nick's relatie en hoeveel fans en acteurs haar terug willen in de show, is het heel goed mogelijk dat we haar snel weer zullen zien.

3 Joe Locke wil een scène met Olivia Colman

We niet allemaal? Hoewel hij in het eerste seizoen niet persoonlijk met Olivia Colman aan de slag kon, was Joe Locke zo enthousiast over de actrice in de show dat hij, toen Heartstopper uitkwam, zijn Instagram-bio veranderde in "Olivia Colman is my mother-in -wet."

Het is niet meer dan eerlijk dat hij een scène met zijn schoonmoeder op het scherm wil, nu de wereld weet dat ze dolblij is met de relatie tussen Nick en Charlie. Misschien krijgen we een Joe en Olivia-moment.

2 Jennifer Coolidge is een van de kandidaten voor de rol van Charlie's grootmoeder

Aangezien het waarschijnlijk is dat er langs de lijn meer families van de jongens zullen worden geïntroduceerd, zullen er nieuwe toevoegingen aan de cast zijn. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen mening over wie lid moet worden, en de beslissing hangt uiteindelijk af van de castingdirectors, maar Joe Locke heeft publiekelijk gezegd dat hij wil dat de American Pie-ster wordt gecast.

"Jennifer Coolidge zou mijn oma moeten spelen", zei Joe. "Dat zou zo cool zijn. Ik hou van haar. Ze is geweldig."

1 Connor Jessup komt mogelijk bij de cast

Het is geen geheim dat acteur Connor Jessup een grote fan is van Heartstopper. Hij heeft de posts van de cast geliked en becommentarieerd sinds de show uitkwam, en volgens Kit Connor heeft hij contact gezocht met de acteurs en het team.

"Er zijn veel briljante acteurs geweest die hebben gezegd dat ze graag betrokken zouden zijn bij seizoen 2. Connor Jessup van Locke & Key wil heel graag betrokken worden, "vertelde de acteur, en tot ieders vreugde voegde hij eraan toe dat hij "zeker weet dat we hem op de een of andere manier kunnen betrekken."

Het volgende Heartstopper-seizoen ziet er tot nu toe veelbelovend uit.

Aanbevolen: