The Office'-fans denken dat dit personage een van de slechtste toevoegingen aan de show was

Inhoudsopgave:

The Office'-fans denken dat dit personage een van de slechtste toevoegingen aan de show was
The Office'-fans denken dat dit personage een van de slechtste toevoegingen aan de show was
Anonim

Als een show vele seizoenen in de lucht is, is het slechts een kwestie van tijd voordat producenten nieuwe personages binnenhalen om de boel op te frissen. Soms werkt dat buitengewoon goed, omdat sommige personages die laat in de run van een show werden geïntroduceerd, extreem populair zijn geworden. Aan de andere kant kan het ongelooflijk vermoeiend zijn als er een nieuw personage binnenkomt en ze de redenen wegnemen waarom een serie populair was, om mee te beginnen.

Aangezien de Amerikaanse versie van The Office negen seizoenen in de lucht was, is het niet zo verwonderlijk dat de show in de loop der jaren veel nieuwe personages introduceerde. Aan de positieve kant, sommige van die personages die later werden geïntroduceerd, werden populair, waaronder Erin en Holly. Aan de andere kant van het spectrum werden sommige personages die na verschillende seizoenen van The Office werden geïntroduceerd, door de fans van de show op grote schaal verafschuwd.

Catherine Tate Rode Loper
Catherine Tate Rode Loper

Hoewel er geen twijfel bestaat dat personages als Gabe en Robert California meestal niet geliefd waren bij fans van The Office, is er een ander personage dat nog minder populair was. Sterker nog, de meeste mensen zijn het erover eens dat toen Nellie Bertram voor het eerst werd geïntroduceerd, ze op een heel grote manier afstand nam van wat The Office zo geweldig maakte

Een getalenteerde artiest

Helaas zijn er miljoenen mensen die Catherine Tate alleen kennen als de persoon die Nellie Bertram tot leven heeft gebracht op The Office. Gezien het feit dat Bertram zo'n impopulair personage was, betekent dat dat heel veel mensen een totaal ongunstig beeld hebben van de talenten van Tate. Dat is jammer, want Tate heeft door de jaren heen een ongelooflijke carrière opgebouwd.

Tate is in sommige delen van de wereld vooral bekend vanwege het vertolken van Doctor Who's voormalige metgezel Donna Noble, en speelde een opmerkelijke rol in die legendarische serie. Tate werd ook gevierd voor haar ambtstermijn in een BBC sketch comedy show genaamd The Catherine Tate Show. Opmerkelijk genoeg, zodra die laatste serie ten einde kwam, zou Tate de hoofdrol spelen in een andere gedeeltelijk titelloze serie, Catherine Tate's Nan.

Catherine Tate Doctor Who
Catherine Tate Doctor Who

Natuurlijk is het indrukwekkend wanneer een acteur jarenlang consistent werk weet te vinden. In het geval van Catherine Tate is er echter veel meer aan de hand. Tate is immers genomineerd voor een lange lijst van prijzen, waaronder zeven BAFTA's en een International Emmy Award.

Verre van populair

Toen werd aangekondigd dat Catherine Tate werd gecast als een nieuw personage dat zou worden geïntroduceerd tijdens het zevende seizoen van The Office, was er een zekere mate van opwinding. Tate is tenslotte zo'n getalenteerde artiest dat ze een geweldige toevoeging aan de show had moeten zijn. Toen Tate echter tijdens de seizoensfinale debuteerde als potentiële vervanger van Michael Scott, duurde het niet lang voordat fans blij waren dat ze niet voor de rol was gekozen.

Helaas werd halverwege het achtste seizoen van The Office het personage Nellie Bertram van Catherine Tate opnieuw geïntroduceerd. Erger nog, Bertram heeft zich een weg gebaand om de regiomanager te worden voor de Scranton-vestiging van Dunder Mifflin. Aangezien de meeste fans van The Office behoorlijk veel om de personages van de show geven, was het frustrerend om te zien hoe iemand hen verleidde om hun nieuwe baas te worden.

Het kantoor Het kantoor van Nellie Bertram
Het kantoor Het kantoor van Nellie Bertram

Natuurlijk, ook al waren fans van The Office geïrriteerd door de manier waarop Nellie Bertram werd geïntroduceerd, als het personage goed was behandeld, had ze op hen kunnen groeien. De schrijvers van The Office besloten echter blijkbaar om Bertram door de keel van de kijkers te duwen, aangezien de meeste verhaallijnen van de show om haar draaiden zodra ze de nieuwe baas werd. Erger nog, Bertram was zo'n narcistisch en vijandig personage dat het zo vervelend was om haar elke aflevering van The Office een tijdje te zien domineren dat het de show voor veel mensen verpestte.

Gedeeltelijk herstel

Toen Nellie Bertram de regiomanager was van de Scranton-vestiging van Dunder Mifflin, konden de meeste fans van The Office haar niet uitstaan. Nadat ze gedwongen was die rol neer te leggen, maar terugkeerde als de speciale projecten van de president van Sabre, was ze even onuitstaanbaar. Hoewel Bertram algemeen wordt beschouwd als de meest irritante figuur van het hogere management in de geschiedenis van The Office, werd ze een stuk draaglijker toen ze uit de gratie viel.

Het kantoor Nellie Bertram in de Bullpen
Het kantoor Nellie Bertram in de Bullpen

Uiteindelijk zou Nellie Bertram gewoon een andere werknemer worden met een bureau in de bullpen van het Dunder Mifflin Scranton-filiaal. Opmerkelijk genoeg, toen Bertram stopte met het hebben van autoriteit die ze overal kon gooien, werd ze een stuk draaglijker. Op dat moment werd Bertram tenslotte een stuk herkenbaarder toen het personage worstelde om haar rijbewijs te halen en haar best deed om een kind te vinden om te adopteren. Helaas werd alle moeite die nodig was om Bertram als personage te vermenselijken, uit het raam gegooid toen ze een kind ontvoerde met plannen om naar Europa te ontsnappen tijdens de finale van The Office.

Aanbevolen: