Boy Meets World': zo ziet Morgan Matthews er nu uit

Inhoudsopgave:

Boy Meets World': zo ziet Morgan Matthews er nu uit
Boy Meets World': zo ziet Morgan Matthews er nu uit
Anonim

Laten we eerlijk zijn: de middelbare school kan lastig zijn. Tussen schooldansen, eerste dates en die vervelende SAT's, kunnen de vier jaar voorafgaand aan het leven in "The Real World" ongemakkelijk zijn. Misschien is dat wat de populaire sitcom Boy Meets World zo grappig maakte. In de loop van zeven seizoenen volgt de show Cory Matthews terwijl hij worstelt om volwassen te worden. Zijn pogingen om op te groeien mislukken vaak, maar de komedie die daaruit voortvloeit is vermakelijk.

Het beste van de show is misschien wel om te zien hoe de kindacteurs opgroeien naast hun personages. Lily Nicksay, die Cory's zusje Morgan Matthews speelde, begon met acteren in Boy Meets World toen ze nog maar vijf jaar oud was. Maar hoe is ze veranderd in de twintig jaar sinds de show eindigde? En waar is ze nu mee bezig? Laten we graven in:

Morgan Matthews, twee decennia in het verleden

In de sitcom portretteerde Lily Cory's hilarisch samenzwerende jongere zus Morgan. In de loop van die eerste twee seizoenen zorgde Morgan voor talloze momenten van komische opluchting door haar scherpe opmerkingen, absurde verzoeken en iets te volwassen vocabulaire.

In één scène ha alt Morgan een van haar kleine vrienden uit een hele outfit, met een bord toffees brownies als hefboom. In een andere manipuleert ze haar grootvader om zich te verkleden als een vrouw bij de thee. Deze momenten vermengen volwassen samenzwering met kinderlijke doelen op een manier die haar karakter echt uniek maakt.

Toch verdwijnt Lily al na het tweede seizoen uit de show, waardoor veel kijkers zich afvragen wat er ooit is gebeurd met de actrice die Morgan tot leven heeft gebracht.

Lily Niksay's nieuwe volwassen leven

Hoewel Lily een bepaald niveau van succes had behaald op Boy Meets World, heeft de jonge actrice nooit meer een ander project met dezelfde hoeveelheid prestige nagestreefd. In plaats daarvan heeft ze haar focus verlegd naar andere gebieden van het leven, waaronder reizen en onderwijs in de geesteswetenschappen.

Bij het Boy Meets World-panel op het ATX-festival onthulde Lily waar ze zich de afgelopen twintig jaar op heeft gefocust: "Ik ging naar de middelbare school in de Schotse Hooglanden", vertelde ze, "En ik zeilde door Europa. En ik heb een maand in de Karen-stam in Thailand gewoond. En ik studeerde Latijn en Oudgrieks (aan de Universiteit van St. Andrews).” Dat klinkt zeker niet in het minst armoedig!

Afbeelding
Afbeelding

Alleen omdat Lily ervoor heeft gekozen geen prioriteit te geven aan acteren, betekent niet dat ze voorgoed van het podium is gezworen. Ze speelde de afgelopen jaren in een paar toneelstukken, waaronder Baby Doll en Barefoot In A Park. Lily was succesvol in deze producties dat ze zelfs twee Oviation Awards won: Beste Actrice in een toneelstuk en Beste productie van een toneelstuk (Large Theatre).

Hoewel Lily het niet lang volhield op Boy Meets World, is ze uitgegroeid tot een bloeiende jonge volwassene. We hopen dat ze 'een been breekt' in haar volgende productie!

Aanbevolen: