Winona Ryder 'nam de ziel van Johnny Depp' maar redde hem later

Inhoudsopgave:

Winona Ryder 'nam de ziel van Johnny Depp' maar redde hem later
Winona Ryder 'nam de ziel van Johnny Depp' maar redde hem later
Anonim

Johnny Depp en Winona Ryder waren het heetste koppel in de stad aan het begin van de jaren negentig, jong, beeldschoon en volledig onafscheidelijk. Na de eerste ontmoeting in 1989 bij de première van Great Balls of Fire! in New York, begonnen de twee een gepassioneerde relatie van vier jaar voordat het allemaal uit elkaar viel, waardoor ze allebei radeloos achterbleven.

De breuk tussen het paar was hartverscheurend voor beide betrokkenen, en wat Johnny betreft, het leek erop dat Winona een deel van zijn ziel met haar meenam en dat hij nooit meer dezelfde oude Johnny was. Ondanks hun breuk zijn de Hollywood-sterren altijd dichtbij gebleven, en dit werd bewezen toen de actrice hem redde van de beschuldigingen van Amber Heard.

Hoe Winona Ryder de ziel van Johnny Depp met haar meenam

Tijdens hun vierjarige romance vormden Johnny en Winona een onbreekbare band. "Toen ik Johnny ontmoette, was ik een pure maagd. Hij heeft dat veranderd. Hij was mijn eerste alles," zei ze. "Mijn eerste echte kus. Mijn eerste echte vriendje. Mijn eerste verloofde. De eerste man met wie ik seks had. Dus hij zal altijd in mijn hart zijn. Voor altijd. Best grappig, dat woord."

Het eigenzinnige paar bleek de laatste van de romantici te zijn. Hun liefde was zo sterk dat de Pirates of the Caribbean-acteur het voorstel deed na slechts vijf maanden daten. Hij liet een tatoeage op zijn arm zetten met de tekst "Winona Forever" om zijn diepe liefde en toewijding aan haar te benadrukken.

Na hun uiteenvallen heeft hij het echter gewijzigd in 'Wino Forever'. Hij koos ervoor om de tatoeage niet volledig te wissen, omdat hij geloofde dat dit zou betekenen dat hun liefdesverhaal nooit heeft bestaan. Hun uiteenvallen was nooit gemakkelijk voor het duo, en zelfs de mensen om hen heen hadden gezien hoe Johnny 'nooit meer hetzelfde' was.

Tim Burton, de regisseur van The Corpse Bride die Johnny en Winona in de schijnwerpers heeft zien groeien, geloofde dat de actrice een deel van Johnny's ziel meenam na hun breuk. Hij legde uit: Het was niet hetzelfde als Winona. Ik voelde me raar om bij hem in de buurt te zijn alsof hij zich niet meer als Johnny gedroeg. Het is bijna alsof Winona Johnny's ziel, Johnny's liefde heeft weggenomen.'

Het was niet alleen Johnny die radeloos was door de splitsing. Voor Winona viel ze in een diepe depressie en kreeg ze slaappillen voorgeschreven nadat ze de diagnose anticiperende nostalgie had gekregen - een extreme melancholie veroorzaakt door het achterlaten van iets gekoesterds.

Ze ging in zelfvernietigingsmodus en probeerde haar verdriet te verdrinken in alcohol, maar ze stierf bijna toen een brandende sigaret vlam vatte in haar hotelkamer.

Maar alles was al in het verleden en het paar is trouwe vrienden gebleven, zozeer zelfs dat Winona Johnny later redde van de beschuldigingen van Amber Heard. Ze heeft niets dan positieve dingen te zeggen over haar ex.

Hoe Winona Ryder Johnny Depp redde van beschuldigingen

Na de aantijgingen van Amber Heard tegen Johnny Depp haastte Winona zich naar de verdediging van de acteur. Ze zei in een interview: Ik kan alleen spreken uit mijn eigen ervaring, die heel anders was dan wat er wordt gezegd. Hij was nooit, nooit op die manier naar mij toe. Nooit beledigend tegen mij. Ik ken hem alleen als een heel goede, zorgzame man die heel, heel erg beschermend is voor de mensen van wie hij houdt.'

Ze bleef zeggen: Ik was er niet. Ik weet niet wat er is gebeurd. Ik noem niemand een leugenaar. Ik zeg alleen maar, het is moeilijk en verontrustend voor mij om mijn hoofd eromheen te wikkelen … Kijk, het was lang geleden, maar we waren vier jaar samen en het was een grote relatie voor mij.

“Stel je voor dat iemand met wie je uitging toen je was – ik was 17 toen ik hem ontmoette – daarvan werd beschuldigd. Het is gewoon schokkend. Ik heb hem nog nooit gewelddadig tegen een persoon gezien, 'voegde de actrice eraan toe.

Winona heeft namens Johnny getuigd in zijn smaadzaak tegen zijn ex-vrouw, Amber. Ze heeft gesproken over de Johnny die ze kende. Hij was meelevend, liefdevol en vriendelijk. En ze zal erover getuigen in de rechtbank.

Hoewel Winona nooit getuige was van de relatie tussen Johnny en Amber, steunt ze haar ex en heeft ze zelfs een verklaring namens hem ingediend. Ze bevestigde dat haar relatie met Johnny nooit gewelddadig was, in tegenstelling tot Amber's beschuldigingen dat hij haar "herhaaldelijk sloeg, haar haar uitrukte, stikte en haar bijna verstikte".

Johnny Depp is nu single, terwijl Winona Ryder verliefd lijkt te zijn op modeontwerper Scott Mackinlay Hahn. Niemand vergeet echter ooit zijn eerste liefde. De relatie tussen Johnny en Winona is nog steeds sterk.

Aanbevolen: