Britney Spears reflecteert op haar trouwdag en geeft toe dat ze een paniekaanval had

Inhoudsopgave:

Britney Spears reflecteert op haar trouwdag en geeft toe dat ze een paniekaanval had
Britney Spears reflecteert op haar trouwdag en geeft toe dat ze een paniekaanval had
Anonim

Britney Spears heeft haar pre-huwelijkskriebels gedeeld in de aanloop naar haar huwelijk met Sam Asghari op donderdag.

Britney Spears gaf toe dat ze voor de ceremonie een paniekaanval had gehad

Spears, 40, plaatste foto's van de grote dag van het paar voor haar 41,4 miljoen Instagram-volgers. De Grammy-winnende zangeres gaf toe dat ze zich "nerveus" voelde en een "paniekaanval" had voordat ze "ik doe" zei tegen Sam, 28, tijdens een uitbundige ceremonie in haar huis in Thousand Oaks, Californië.

"Ik was de hele ochtend zo nerveus, maar om 14.00 uur drong het echt tot me door… WE GAAN TROUWEN!!! Ik kreeg een paniekaanval en kreeg het toen voor elkaar", deelde de "Lucky" zangeres in een lange Instagram-post.

"Wauw !!! Holy Holy C !!! WE HEBBEN HET !!! WIJ ZIJN GETROUWD !!! Gggggeeeeezzzzz !!! Het was de meest spectaculaire dag !!!" ze begon haar bijschrift. "De bemanning die ons huis letterlijk tot een droomkasteel heeft gemaakt, was fantastisch!!! De ceremonie was een droom en het feest was nog beter!!!'" ging Spears verder.

Britney Spears kon niet geloven dat er zoveel A-Listers naar haar bruiloft kwamen

Ondanks dat de zangeres al meer dan 20 jaar in de publieke belangstelling stond, kon ze de beroemdheden die haar bruiloft bijwoonden niet geloven.

"Zoveel ongelooflijke mensen kwamen naar onze bruiloft en ik ben nog steeds in shock !!! @drewbarrymore mijn girl crush en @selenagomez die trouwens veel mooier is in persoon als dat mogelijk is, kwamen allebei !!!"

De ster noemde ook haar beruchte kus met Madonna, 63, en schreef: "Ik was sprakeloos … ik kuste @madonna opnieuw en we dansten de nacht in met @ParisHilton." Ze ging verder en bedankte de Italiaanse modeontwerper Donatella Versace, 67, voor het ontwerpen van de trouwjurk waardoor ze zich "zo mooi" voelde."

De "Toxic" hitmaker bedankte vervolgens haar make-up- en sieradenteam, voordat ze toegaf dat ze misschien een beetje aangeschoten was en op de dansvloer viel.

"Ik denk dat we allemaal minstens 2 keer op de dansvloer zijn gevallen !!! Ik bedoel kom op … we waren allemaal aan het VOGUING !!!" ze grapte.

Spears eindigde het bijschrift waarin ze haar liefde voor haar nieuwe echtgenoot beleden: "@SamAsghari I LOVE YOU !!!"

Een van de foto's die ze deelde bevatte enkele van haar beroemde gasten, waaronder Versace, Paris Hilton, Madonna, Selena Gomez en Drew Barrymore.

Andere bekende gezichten die aanwezig waren op de viering waren Ansel Elgort, Maria Menounos, Kathy Hilton en Britney's supersteradvocaat Mathew Rosengart.

Aanbevolen: