15 dingen die we al weten over het komende seizoen van The Voice

Inhoudsopgave:

15 dingen die we al weten over het komende seizoen van The Voice
15 dingen die we al weten over het komende seizoen van The Voice
Anonim

Terwijl American Idol ooit de enige realityshow was met een zangwedstrijd, zijn er nu veel andere inzendingen in dit genre. Een van de meest populaire tv-programma's is The Voice. Sinds de première in april 2011 zijn er tot nu toe 17 seizoenen geweest en binnenkort gaat er weer een van start. Elke aflevering is altijd spannend, waarbij fans zich afvragen wie het verst zal komen. Er is iets geweldigs aan het kijken naar hoopvolle zangers die proberen hun dromen waar te maken, toch?

Omdat er in elk seizoen beroemdheden zijn die de coaches/juryleden zijn, is er veel belangstelling voor wat er achter de schermen gebeurt en wie er elk jaar wordt gekozen. Seizoen 18 is niet anders. Trouwe fans staan te popelen om de nieuwe reeks afleveringen te zien en gelukkig is er al wat informatie vrijgegeven over wat er kan worden verwacht.

Blijf lezen om alle details te leren die we hebben ontdekt over seizoen 18 van The Voice.

15 Nick Jonas wordt een coach en Kevin en Joe worden zijn strijdadviseurs

Volgens de Daily Mail wordt Nick Jonas coach in het nieuwe seizoen van The Voice. Dat is geweldig nieuws voor fans van de Jonas-broers die graag de kans krijgen om hem te zien.

Er is echter meer: zijn broers, Kevin en Joe, worden zijn strijdadviseurs in de serie. The Voice plus de Jonas-broers? Het is te goed.

14 Stel je PVR's in voor maandag 24 februari om de première van seizoen 18 te zien

Country Living zegt dat seizoen 18 van de stem op maandag 24 februari begint.

Dat is goed om te horen, want het is niet erg ver weg, en hoewel we waarschijnlijk niet erg geduldig zijn als we van de realityserie houden, hoeven we in ieder geval niet te lang te wachten. Nou, het kan langer zijn, toch?

13 Gwen Stefani heeft afscheid genomen van The Voice

Country Living zegt dat Gwen Stefani afscheid heeft genomen van The Voice en dat ze geen rechter meer zal zijn.

De kans is groot dat we van Gwen Stefani houden sinds haar dagen als onderdeel van de populaire band No Doubt en ook toen ze alleen ging, dus dit is behoorlijk triest nieuws om te horen.

12 Blake Shelton, John Legend en Kelly Clarkson zijn de andere coaches

Country Living heeft de details over de coaches voor seizoen 18: Blake Shelton, John Legend, Nick Jonas en Kelly Clarkson.

Dit is een ongelooflijke line-up van artiesten wiens genres variëren van country tot pop tot R&B, dus het lijkt erop dat het een heel goed seizoen gaat worden. We kijken er erg naar uit om te zien hoe de coaches met elkaar overweg kunnen.

11 Blake Shelton heeft al lol gemaakt in de jeugd van Nick Jonas

Volgens Cheat Sheet heeft Blake Shelton Nick Jonas en zijn jeugd al belachelijk gemaakt. De zanger werd geciteerd en zei: "Ik weet niet eens zeker of je oud genoeg bent om coach te zijn bij The Voice".

Het lijkt erop dat we nog veel meer van dit soort grappen zullen horen in seizoen 18 van The Voice.

10 Ella Mai wordt de strijdadviseur van John Legend

Billboard zegt dat Ella Mai de strijdadviseur van John Legend zal zijn. Dit zijn als mentoren die helpen bij de show en het is altijd interessant om te horen wie er elk seizoen zal zijn.

Ella is een 25-jarige singer/songwriter uit Groot-Brittannië die drie albums heeft uitgebracht. Misschien hebben we haar single "Trip" gehoord.

9 Nick Jonas zegt enthousiast te zijn over het opnemen tegen Blake Shelton

Newsweek citeerde Nick Jonas die zei: "Voor alle duidelijkheid, Blake, ik ga je een schop geven" tegen Blake Shelton. Het lijkt erop dat de zanger enthousiast is om het op te nemen tegen Blake Shelton.

De coaches van The Voice staan erom bekend grapjes met elkaar te maken en ze willen allemaal de winnaar zijn, dus daar gaan we dit seizoen van genieten, dat is zeker.

8 Nick Jonas wil opkomende zangers inspireren

Nick Jonas heeft ook gezegd dat hij opkomende zangers wil inspireren zodra hij coach is bij The Voice.

Newsweek citeerde hem: "Naast de competitieve geest, die natuurlijk zal zijn omdat ik erg competitief ben, denk ik dat ik er echt naar uitkijk om elke artiest die op de show komt te helpen."

7 Bebe Rexha komt terug als gevechtsadviseur van Blake Shelton

Wie wordt de strijdadviseur voor Blake Shelton in dit seizoen van The Voice ?

Billboard zegt dat het Bebe Rexha wordt. Fans van de show zullen haar kennen, aangezien ze er al eerder op is geweest. Ze was de "Comeback Coach" tijdens het 16e seizoen. We kennen haar misschien ook van haar singles "Meant To Be" en "I Got You".

6 De strijdadviseur voor Kelly Clarkson wordt Dua Lipa

Billboard zegt dat de strijdadviseur voor Kelly Clarkson Dua Lipa zal zijn.

Fans kennen deze zangeres zeker, want ze heeft ook haar eigen muziek uitgevoerd in de realityshow. Ze zong "IDGAF" tijdens de finale aflevering van seizoen 14 en "Do not Start Now" tijdens de finale van seizoen 17. Het is geweldig nieuws dat ze terugkomt.

5 Mensen denken dat het logisch is dat Gwen Stefani er niet meer is, omdat ze geen competitief persoon is

Cheat Sheet zegt dat Gwen Stefani "geen erg competitief persoon" is, dus het is logisch dat ze weg is. Ze is geciteerd als te zeggen: "In feite maakt competitie me echt ongemakkelijk. Het was waarschijnlijk een van de redenen waarom ik de show bijna niet deed, omdat ik me niet kon voorstellen dat ik mezelf zou pitchen en probeerde te vechten".

4 Kelly Clarkson noemde op de show zijn een positief iets

Hoe vindt Kelly Clarkson het om bij The Voice te zijn ?

Volgens de popcultuur heeft ze er veel leuke, lieve dingen over te zeggen. Ze werd geciteerd: "Ik vind het heerlijk om deel uit te maken van een team dat deze show samenstelt, het is gewoon iets positiefs". Is dat niet zo lief?

3 John Legend en Kelly Clarkson willen samenwerken met Nick Jonas tegen Blake Shelton

Bustle zegt dat John Legend en Kelly Clarkson met Nick Jonas willen samenwerken tegen Blake Shelton. Alleen al op basis van dat detail, wedden we dat dit een super geweldig, spannend seizoen gaat worden, en we zijn zelfs nog meer geïnteresseerd in het bekijken van elk moment. Het is best schattig hoe de coaches dit soort dingen altijd zeggen.

2 Gwen Stefani zei dat ze er niets mee te maken had dat Nick Jonas in de show was

Fans zijn misschien benieuwd of Gwen Stefani iets te maken had met het feit dat Nick Jonas in de show was.

Volgens ET Online zei Stefani dat dat helemaal niet het geval was. Ze zei: "Nee, dat heb ik niet. Als ik iets te zeggen had, zou Nick Jonas niet in The Voice zijn, maar Gwen Stefani."

1 Het lijkt erop dat Kelly Clarkson ook seizoen 18 wil winnen

Volgens Pop Culture zei Kelly Clarkson over Nick Jonas: "Hij kan maar beter oppassen, want mama won vorig seizoen".

Het lijkt erop dat ze ook seizoen 18 van The Voice wil winnen, en we zijn verheugd om af te stemmen en te zien welke coach dit jaar zal winnen. We weten gewoon dat het geweldig gaat worden.

Aanbevolen: