Heeft de trailer van Netflix voor de laatste film 'To All The Boys' te veel onthuld?

Inhoudsopgave:

Heeft de trailer van Netflix voor de laatste film 'To All The Boys' te veel onthuld?
Heeft de trailer van Netflix voor de laatste film 'To All The Boys' te veel onthuld?
Anonim

Lana Condor en Noah Centineo veroverden de harten van zowel jonge als millennial Netflix abonnees. Lara Jean Covey en Peter Kavinsky gaan binnenkort samen naar de universiteit en alles klinkt perfect. Maar zal Lara's hernieuwde liefde voor New York City de plannen die ze in gang hebben gezet veranderen?

Het einde van een tijdperk

Fans kunnen niet geloven dat ze opgewonden raken voor de laatste film van de geliefde To All The Boys-trilogie. Het liefdesverhaal van de middelbare school, gebaseerd op de romans van Jenny Han, zal ons doen huilen en ons doen ontkennen dat het echt voorbij is.

Een fan schreef onder de onlangs uitgebrachte trailer van Netflix: "Ik heb absoluut elke film in deze franchise aanbeden! Op basis van de trailer kan ik zien dat ze veel dingen zullen doormaken die vroegere en huidige senioren hebben meegemaakt moest doorlopen. Ik hoop dat alles soepel verloopt voor Peter en Lara Jean…"

Het is waar, Peter en Lara Jean moeten dezelfde realiteit onder ogen zien die middelbare scholieren in relaties ook onder ogen moeten zien. Vragen als 'Ga ik naar deze school voor mijn vriend of voor mezelf' is een verwarrende situatie waar nieuwe volwassenen keer op keer mee te maken hebben gehad.

Lara Jean's vader, gespeeld door John Corbett, levert deze nugget van wijsheid, "Je kunt deze relatie niet redden door niet te groeien", en slaat de wind uit alle 179.000 trailerkijkers.

Als zo'n zin de trailer ha alt, kunnen we ons alleen maar voorstellen hoe sentimenteel de rest van de film zal zijn.

Te veel in één trailer?

Sommige fans waren echter teleurgesteld over de lengte van de trailer. De een zei: "Ik ben echt in de war. Ik heb het gevoel dat ik net de hele film heb gekeken en niets tegelijk. Wtf."

De clip van 2 minuten en 55 seconden lijkt een klein deel van elke belangrijke scène te bevatten. Zijn er nog meer verrassingen waar fans niet aan hebben gedacht, of heeft Netflix een fout gemaakt door te veel te onthullen?

We zien zelfs dat Lara Jean niet in de Ivy League terechtkomt waar zij en Peter samen op hebben gesolliciteerd.

Dat had kunnen worden weggelaten en bewaard als een schokfactor. To All The Boys-fanaten hopen echter dat het niet alles heeft verpest.

Aanbevolen: