Wie was Freddie Stroma voor 'Peacemaker'?

Inhoudsopgave:

Wie was Freddie Stroma voor 'Peacemaker'?
Wie was Freddie Stroma voor 'Peacemaker'?
Anonim

DC Comics houdt zich al jaren bezig met entertainment en hun werk op het grote en kleine scherm is uitzonderlijk geweest. De DCEU heeft wisselend succes gehad, maar sommige projecten waren uitstekend. Dit is zeker het geval voor hun nieuwste serie, Peacemaker.

Seriemaker James Gunn put uit unieke inspiratie voor Peacemaker en John Cena, die was afgewezen voor andere superheldenrollen, was de juiste man voor de baan. Alles is mooi op zijn plaats gevallen, inclusief de beslissing om Freddie Stroma te casten.

Stroma was geweldig in de show en fans willen weten wie hij was voordat ze Vigilante speelden. We hebben alle details hieronder!

Freddie Stroma is briljant op 'Peacemaker'

Peacemaker's debuut eerder dit jaar was de kickstart van een werkelijk fantastische tv-serie, en Freddie Stroma is erin geslaagd een hoogtepunt van de show te worden. Vigilante is een hilarisch geschreven personage, maar het is Stroma's optreden elke week dat het personage echt laat schitteren.

Toen hij het had over ieders nieuwe favoriete sidekick, zei Stroma: "Hij is absoluut een psychopaat. [Peacemaker] probeert erachter te komen waar hij is op het morele spectrum. Dat is wat hij probeert te achterhalen door de show. En dan, Vigilante vertegenwoordigt wat hij voorheen was. Misschien niet zo psychotisch."

Interessant is dat Froma Chris Conrad verving, die 5 afleveringen in productie kreeg voordat hij de show verliet. Ondanks dat ze laat aan boord kwamen, was iedereen meegaand voor de acteur.

"Het is waar. Ik kwam wat later bij het project. Het kan een beetje intimiderend zijn omdat iedereen had samengewerkt en ik de nieuweling op de set was. Maar iedereen was zo aardig. Dit is gewoon de beste groep mensen, "zei Stroma.

Het is geweldig om te zien hoe Stroma bloeit en de show steelt op Peacemaker, en we kunnen ons alleen maar voorstellen hoe het succes van de show zijn populariteit op de lange termijn zal beïnvloeden.

Natuurlijk is hij niet van de ene op de andere dag een succes. De waarheid is dat de acteur al jaren gestaag werkt, inclusief enige tijd doorgebracht in een van de grootste filmfranchises in de geschiedenis.

Freddie Stroma speelde Cormac McLaggen in de 'Harry Potter'-franchise

In 2009 werd Freddie Stroma gecast als Cormac McLaggen in de Harry Potter-franchise. Destijds was de acteur relatief groen en de kans om in de powerhouse-franchise te verschijnen was een grote kans.

Cormac is voor het grootste deel een personage dat vooral bekend staat om zijn pogingen om Hermione te pakken te krijgen. Soms hebben personages veel meer aan de hand, wat even uitpakken vereist om het te begrijpen en te begrijpen. In dit geval is zelfs Stroma het ermee eens dat er niet veel in zijn karakter zit.

"Ik denk niet dat hij helemaal verkeerd werd begrepen. Het is grappig omdat er verschillende [H]ousen zijn, en aan het eind van de dag is hij een Griffoendor, maar hij is waarschijnlijk de slechtste kant van Griffoendor die je kunt heb… hij is een beetje arrogant over het talent dat hij heeft. Ik denk niet dat hij echt verkeerd begrepen wordt; ik denk dat hij erg zelfverzekerd en erg egoïstisch is, "zei hij.

Stroma zou het personage drie keer op het grote scherm spelen, maar dit is niet zijn enige opmerkelijke filmwerk. De acteur heeft ook films gemaakt zoals Pitch Perfect, The Inbetweeners 2 en Second Act.

De filmwereld was geweldig voor Freddie Stroma, maar we kunnen niet negeren wat hij op het kleine scherm heeft kunnen bereiken.

Freddie Stroma verscheen op shows zoals 'Bridgerton'

Op het kleine scherm heeft Stroma sinds 2006 solide werk geleverd. Het heeft zeker enige tijd geduurd voordat de zaken echt in een hogere versnelling kwamen, maar zijn tijd op Unreal was een grote doorbraak.

Stroma zou dit opvolgen met een optreden in een kleine show genaamd Game of Thrones als het personage, Dickson Tarly, hoewel hij zou worden vervangen door Tom Hopper vanwege planningsconflicten.

In 2020 kreeg Stroma een plekje op Bridgerton, een van de meest besproken shows van het hele jaar.

In een interview met Collider sprak Stroma over het enorme succes van de show en zei: "Het is grappig omdat ik wist dat het goed deed. Soms krijg je gewoon veel mensen uit het houtwerk, die gewoon naar buiten komen en vertellen dat ze naar je hebben gekeken tijdens een show of zoiets. Bridgerton was een van degenen waar mensen van overal over spraken. Ik dacht: 'Wauw, dit lijkt goed te gaan.'"

Gezien hoe zijn carrière de afgelopen jaren is verlopen, is het vrij gemakkelijk om te zien dat de dingen steeds groter en beter worden voor de acteur.

Stroma is verliefd op Peacemaker en fans zullen zijn carrière nog jaren volgen.

Aanbevolen: