Hoe is Liam Payne als vader?

Inhoudsopgave:

Hoe is Liam Payne als vader?
Hoe is Liam Payne als vader?
Anonim

In 2017 verwelkomde voormalig One Direction-bandlid Liam Payne zijn zoon Bear Gray Payne, die hij deelt met de Britse popster Cheryl. Het paar was sinds 2016 aan het daten voordat ze het volgende jaar het verrassende nieuws van hun bundel van vreugde aan de fans aankondigden, en hoewel er hoge verwachtingen waren voor het paar, vielen de zaken uit elkaar in 2018, en ze besloten ermee te stoppen.

Beer is sindsdien 5 jaar oud geworden, terwijl zijn vader en moeder ouders zijn die hun hectische carrière jongleren met het ouderschap. Om het nog erger te maken, maakte de pandemie de zaken des te moeilijker voor zowel Cheryl als Payne, omdat de laatste zijn nakomelingen niet mocht bezoeken vanwege strikte richtlijnen voor sociale afstand.

Hoewel ze niet meer samen zijn, zou het ex-paar er alles aan hebben gedaan om hun vriendschap intact te houden in het belang van hun zoon, die klaarblijkelijk hun belangrijkste prioriteit is geworden. Terwijl Payne zich langzaam opmaakt om terug te keren naar muziek, kan Cheryl verwachten dat haar ex maandenlang weer de weg op gaat, terwijl ze sindsdien is overgestapt van een carrière in Pop naar haar aandacht uitsluitend op televisie en podcasting. Maar hoe is Payne als vader?

Is Liam Payne een goede vader?

Na vier jaar geleden zijn relatie met Cheryl te hebben beëindigd, is Payne in interviews zeer respectvol geweest voor zijn ex-vriendin en heeft hij duidelijke tekenen getoond dat de zanger volwassen genoeg is om de moeder van zijn kind niet te beledigen, ongeacht of de romantiek eindigde op zure voorwaarden of niet.

Zelfs als dat zo was, heeft de Strip That Down-zanger volledig erkend dat hij een kind deelt met Cheryl en uit wat hij in interviews heeft gezegd, doen het paar allebei hun best om zo goed mogelijk co-ouder te worden, hoewel de pandemie het de 28-jarige zeker niet gemakkelijk had gemaakt.

In een interview met Glamour heeft Liam zijn voormalige vlam zwaar gecrediteerd omdat hij de beste persoon was om mee samen te werken, nadat hij de ervaring tot nu toe als relatief eenvoudig had beschreven.

“Ik bedoel, Cheryl is letterlijk de beste persoon om mee samen te werken. Geen stress bij betrokken, vertelde hij.

Hij zei wel dat, hoewel hij haar en hun zoon moest FaceTimen vanwege de richtlijnen voor sociale afstand tijdens de pandemie, Cheryl een groot voorstander was van het altijd behouden van een band tussen Bear en zijn vader.

”Het is heel, heel ontspannen, en we brengen veel tijd door op FaceTime. En het was echt heel mooi, en ik ben dichter bij hen dan ooit tevoren, eigenlijk, wat echt heel leuk is. Maar FaceTime voor het slapengaan kan soms heel goed gaan, 'voegde hij eraan toe.

"Of ik heb gisteren speelgoed voor hem gekocht dat ik ze op de FaceTime liet zien, en het was alsof ik erheen moest reizen om het speelgoed over het hek te overhandigen!"

Wat heeft Cheryl gezegd over het ouderschap van Liam?

In juni 2019, slechts een jaar na hun breuk, zei de voormalige popster Promise This dat ze opgelucht was hoe goed zij en Liam zich hebben aangepast aan het ouderschap, ook al wonen ze niet langer onder één dak.

De 38-jarige benadrukte hoe belangrijk het voor haar was om onder alle omstandigheden een goede band met Liam te behouden, omdat ze zelf weet hoe het is om op te groeien met slechts één ouder in haar leven, wat Cheryl ertoe bracht om in haar jongere jaren niet zo slimme beslissingen te nemen.

Sprekend over haar band met Liam sinds hun breuk en hoe ze elkaar hebben kunnen steunen tijdens het co-ouderschap van Bear, zei ze tegen The Sun: Het gaat geweldig. Ik ben eigenlijk heel blij dat we dat kunnen wees zoals we zijn.”

We houden veel van elkaar en geven veel om elkaar en we delen een kind. Het is heel belangrijk dat we een heel gezonde goede relatie kunnen hebben.

"We zullen voor altijd in elkaars leven zijn, dus we moeten het uitzoeken en er volwassen over zijn."

Werkt Liam aan nieuwe muziek?

In augustus 2021 onthulde Payne dat hij was begonnen met de productie van zijn tweede album, dat de opvolger is van zijn debuutplaat, LP1, die hij in december 2019 uitbracht.

Sindsdien plaagde hij fans met nummers die hij in de studio aan het opnemen was, maar hij heeft niet veel gezegd over een officiële releasedatum voor het tweede project - althans nog niet.

Payne heeft een indrukwekkend fortuin van $70 miljoen vergaard, waarbij het grootste deel van zijn inkomsten afkomstig is van zijn succesvolle periode als onderdeel van One Direction.

Aanbevolen: