Waarom Christine Quinn niet werd uitgenodigd voor de MTV Awards

Inhoudsopgave:

Waarom Christine Quinn niet werd uitgenodigd voor de MTV Awards
Waarom Christine Quinn niet werd uitgenodigd voor de MTV Awards
Anonim

De zelfverklaarde schurk van Sunset, Christine Quinn, heeft bevestigd dat ze de Oppenheim Group heeft verlaten. Ze zei echter dat ze "absoluut" terugkeert voor seizoen 6 van de Netflix-hit.

Dus hoe komt het dat ze niet in de 2022 MTV Awards was terwijl de rest van de cast dat wel was? Onlangs onthulden bronnen dat de "best betaalde ster" van de show "afgewezen" was nadat hij de maker en producent van de serie, Adam DiVello, had gebeld.

Waarom Christine Quinn werd 'afgewezen' voor de MTV Awards van 2022

In juni 2022 vertelde een bron aan Page Six dat Quinn was "afgewezen" voor de MTV Awards 2022 na een reeks controversiële uitspraken over de producers van Selling Sunset. "Deze beslissing kwam niet van MTV. Het kwam van Netflix/productie", zei de insider.

"Mijn gok is dat ze van tevoren wisten dat Selling Sunset zou winnen, vandaar dat Adam [DiVello] aanwezig was, en het maakte het minder lastig om Christine niet aanwezig te hebben." Een afzonderlijke bron zei echter dat "Netflix de toewijzing van kaartjes beheerde, niet Adam, en Christine maakte nooit deel uit van die toewijzing."

De show won veel tijdens de 2022 MTV Movie & TV Awards: Unscripted. Selling Sunset werd bekroond met de Best Docu-Reality Series-prijs, terwijl Chrishell Stause de Best Reality Star won. Quinn werd zelf ook genomineerd voor een prijs voor Beste Fight-naast Stause. Daarom was ze aanvankelijk uitgenodigd voor het evenement.

De hele cast (inclusief Christine) ontving in februari een save the date van zowel MTV als van Netflix voor het evenement, "zei de insider. "Er zijn veel gesprekken gevoerd over het uitnodigen van haar met een plus-één, haar aankomsttijd etc. Christine is toen vorige week officieel afgekeurd."

Drie weken voor de ceremonie deed Quinn een reeks aantijgingen tegen DiVello. "Er zijn klachten tegen hem ingediend. Meerdere klachten … en het is ziek geweest", zei de realityster op de Call Her Daddy-podcast. "Hij zei me eigenlijk dat ik op een gegeven moment van de trap moest vallen en zelfmoord moest plegen."

Ze beschuldigde de producent ook van het gebruik van "bewerkingsmagie" in de show. "Hij hekelde me in feite omdat ik te eerlijk was en ik zei: 'Dit is mijn echte leven en dit is niet gebeurd en je weet dit', waarop hij toen schreeuwde en tegen me schreeuwde," vertelde de How to be a Boss Bh auteur.

Na dat incident zei Quinn dat "[DiVello] tot op de dag van vandaag geen voet op de set kan zetten met een van de vrouwen op kantoor vanwege wangedrag." DiVello heeft geen commentaar gegeven op de beweringen van de makelaar.

Waarom Christine Quinn de Oppenheim Group heeft verlaten

Op de dag dat seizoen 5 van Selling Sunset in première ging, kondigde Quinn aan dat zij en haar man een bedrijf waren begonnen met de naam RealOpen, waarmee mensen huizen kunnen kopen en verkopen met behulp van cryptocurrency."Waarom voor iemand anders werken als je je eigen CEO kunt zijn?" de realityster twitterde destijds. "Het kostte meer dan een jaar van hard werken en vasthoudendheid om dit platform en de gepatenteerde technologie te creëren." In haar Forbes-profiel zei Quinn dat ze The O Group verliet omdat het niet "voorwaarts gericht" was en "niet geloofde in crypto."

Bronnen vertelden Us Weekly eerder: "Het was de beslissing van Christine om de Oppenheim Group te verlaten." Fans dachten dat ze was ontslagen nadat Emma Hernan, met wie ze ruzie had gekregen vanwege een gedeelde ex, Jason Oppenheim had verteld dat Quinn een klant had omgekocht om geen zaken meer met haar te doen. "Dus een medewerker van Christine nam contact op met mijn cliënt en bood namens haar $ 5.000 aan om niet met mij samen te werken en in plaats daarvan met haar te werken," zei Hernan in de show en voegde er later aan toe: "En het ergste is dat hij zei tegen mij: 'Ik wil dat je je ervan bewust bent dat ze zei dat ze erop uit was je te saboteren.'"

Voorafgaand aan seizoen 5 tweette Quinn: "30 minuten tot de lancering van SellingSunset geniet van het nieuwe seizoen en al zijn 5.000 nep-verhaallijnen!" Oppenheim en Mary Fitzgerald probeerden met haar te praten, maar ze kwam niet opdagen op de vergadering, waardoor fans van haar schuldgevoelens werden overtuigd. Tijdens de reüniespecial van seizoen 5 zei Oppenheim: "Op dit moment is er geen plaats voor haar bij The Oppenheim Group", maar hij staat open voor heroverweging. "Ze heeft echter niet contact opgenomen om erover te praten. Ik weet dat ze er een paar gedachten over heeft."

Wat Christine Quinn's 'Selling Sunset'-co-sterren denken over haar omkopingsschandaal

In april 2022 zei Quinns voormalige goede vriend, Davina Potratz, dat ze haar "niet meer kan verdedigen" na beschuldigingen van omkoping van Hernans cliënt. "Ik geef echt om Christine. Dus ik zit hier en probeer haar acties tegenover mensen te verdedigen en sympathiek en empathisch te zijn voor wat ze ook doormaakt," zei Potratz over Quinn. "Maar het is alsof ze het niet op prijs stelt. Op een gegeven moment zou ik nooit iemand pijn doen, maar dan moet ik me erbuiten houden omdat ik niet weet wat er aan de hand is." Ze voegde eraan toe dat het probleem "lang niet" bij de makelaardij aan de orde was.

Quinn's nieuwe bondgenoot Chelsea Lazkani zei ook dat ze, ondanks dat ze tegenwoordig "een geweldige relatie" met Quinn heeft, hoopte dat "ze eerder in staat zou zijn geweest om te veranderen en dat ze sommige dingen die ze in de loop van de tijd heeft gedaan niet zou hebben gedaan." manier." De nieuwe toevoeging van de show voegde eraan toe dat ze "mensen niet kan dwingen zich te gedragen zoals ik wil, dus dat is aan haar." De rest van de cast houdt vol dat Quinn liegt over haar onschuld bij de omkoping en dat ze de reünie overslaat vanwege COVID.

Aanbevolen: