One Tree "ziek": Hilarie Burton werd lastiggevallen op de set, maar heeft dingen om dankbaar voor te zijn

Inhoudsopgave:

One Tree "ziek": Hilarie Burton werd lastiggevallen op de set, maar heeft dingen om dankbaar voor te zijn
One Tree "ziek": Hilarie Burton werd lastiggevallen op de set, maar heeft dingen om dankbaar voor te zijn
Anonim

Meer dan tien jaar geleden verliet Hilarie Burton One Tree Hill, maar de pijnlijke herinneringen blijven bij haar.

PEOPLE meldt dat Burton een nieuwe memoires uitbrengt, The Rural Diaries (uit 5 mei), waarin ze vertelt over haar gezinsleven op een boerderij van 100 hectare in de Hudson Valley, evenals het misbruik dat ze geleden tijdens de hoofdrol in de CW-serie.

Ondanks haar verleden laat ze het haar heden of haar toekomst niet dicteren en ze omarmt zeker het gezinsleven, gutsend over haar wervelende romance met echtgenoot Jeffrey Dean Morgan.

Het goede en het slechte van Peyton spelen

"Ik had zulke sterke relaties in de show en dat doe ik nog steeds", vertelde Burton aan People. “Er was zoveel goeds. Maar er was ook slecht.”

In 2017 kwam Burton samen met een aantal van haar voormalige OTH-collega's naar voren over seksueel misbruik en intimidatie door de maker van de show, Mark Schwahn.

Burton zegt dat ze op de set door Schwahn werd 'verzorgd' en eerder had gezegd dat hij haar op ongepaste wijze aanraakte en haar tegen haar wil kuste in 2017.

Ze heeft er spijt van dat ze niet heeft gesproken

"Er is mij verteld dat als je iets zegt, je carrière voorbij is", zei Burton. "Je wordt bestempeld als een onruststoker."

Dus zei ze al meer dan tien jaar niets.

"Als gevolg daarvan werden mensen na mij misbruikt", zei ze. "Het schuldgevoel dat daarmee gepaard gaat, is heel moeilijk."

Gerelateerd: zijn de beschuldigingen van misbruik achter deze Nickelodeon-producent waar?

Nu gaat ze vooruit

Terwijl Burton toegeeft dat ze " altijd boos zal zijn" over het misbruik dat ze heeft doorstaan, concentreert ze zich nu op het installeren van die lessen bij haar jonge dochter.

Volgens People vertelde ze onlangs ook over haar relatie met echtgenoot Jeffrey Dean Morgan, met wie ze al meer dan 10 jaar samen is.

“Toen hij langskwam, was hij zo zeker van zichzelf,” zei Burton. “Ik was geen meisje dat door iedereen werd achtervolgd. Ik ben altijd alfa geweest. En Jeffrey zei: 'Je wordt mijn vriendin.'”

"Ik heb elke dag een moment om te knijpen", zei ze. “Mijn zoon was een geschenk, mijn dochter was een verrassing en Jeffrey was een wervelwind. Het voelt surrealistisch om ze allemaal bezig te zien. Ik ben zo dankbaar.”

Aanbevolen: