Fans reageren op het horen van de slechte gezondheid van Phil Collins, waardoor hij zelfs geen drumstokken meer kan vasthouden

Inhoudsopgave:

Fans reageren op het horen van de slechte gezondheid van Phil Collins, waardoor hij zelfs geen drumstokken meer kan vasthouden
Fans reageren op het horen van de slechte gezondheid van Phil Collins, waardoor hij zelfs geen drumstokken meer kan vasthouden
Anonim

De legendarische muzikant, zanger, songwriter en vakkundig bekwame drummer, Phil Collins, heeft een enorme fysieke tegenslag gehad. Fans waren verbijsterd toen ze berichten hoorden dat zijn gezondheid zo drastisch achteruitging dat de ster momenteel niet in staat is zijn eigen drumstokken fysiek vast te houden. Na meer dan 5 decennia de massa te hebben vermaakt en hartstochtelijk meer concertoptredens na te streven, kan Phil Collins gewoon niet verder komen en heeft hij abrupt zijn live-optredens geannuleerd.

Na zijn pensionering in 2011 was Phil net opnieuw de wereld van live-entertainment betreden met zijn Not Dead Yet liveshow-serie, en fans zijn bedroefd dat ze niet in staat zijn om zijn muzikale geluiden op te nemen in een live concertomgeving ooit opnieuw.

De legende

Phil Collins is niet alleen een zanger, songwriter en artiest. Hij is toevallig ook een van de meest getalenteerde en zeer gewaardeerde drummers van onze tijd. Zijn vaardigheden op de drums worden over de hele wereld benijd en hij is van nature getalenteerd, veel verder dan de gemiddelde artiest. De legendarische muziek die Phil Collins de wereld heeft geschonken, is allemaal gebaseerd op zijn vermogen om de perfecte geluiden samen te stellen zonder enige technische training. Collins kan geen muziek lezen of schrijven. Hij vertrouwt gewoon op zijn ongelooflijke talent om muziek te produceren. Zijn hele leven werd geleid door zijn passie, en het nieuws over zijn afnemende gezondheid eist een enorme tol van hem.

De 70-jarige zanger onderging in 2009 een operatie aan zijn rug, gevolgd door nog een rugoperatie in 2015. Zijn zenuwen waren aangetast en hij is nooit meer dezelfde geweest. In combinatie met het begin van diabetes, heeft zijn strijd zijn fysieke vermogen overgenomen om zelfs zijn drumstokken vast te houden, laat staan zijn epische deuntjes voor fans te spelen.

Zijn afnemende gezondheid is echt verwoestend voor Phil, zijn familie en natuurlijk zijn trouwe fans.

Fans gieten over de liefde

Phil Collins is geliefd, en dat is ook voelbaar op sociale media. Zijn fans verzamelen zich om hem heen en herinneren hem aan de enorme geschenken die hij hen heeft gegeven, zowel tijdens zijn tijd bij Genesis als tijdens zijn solocarrière. Na hits als In The Air Tonight, Another Day In Paradise en You'll Be In My Heart te hebben uitgebracht, heeft Collins een blijvende indruk op zijn fans achtergelaten.

Sommige reacties op sociale media omvatten; "de beste drummer die de wereld ooit heeft gezien", "het is zo triest om hem zo te zien", en "phil we houden zoveel van je, je verdient het om een pauze te nemen, je hebt ons echt je leven gegeven."

Andere opmerkingen zijn onder meer; "je bent een legende en legendes vervagen nooit", evenals; "we houden zoveel van je, muziek, rock, de wereld is niet hetzelfde zonder jou. bedankt voor alles wat je hebt gedaan."

Aanbevolen: