Het kantoor kreeg bijna een donkere draai met Michael Scott die een personage vermoordde

Inhoudsopgave:

Het kantoor kreeg bijna een donkere draai met Michael Scott die een personage vermoordde
Het kantoor kreeg bijna een donkere draai met Michael Scott die een personage vermoordde
Anonim

The Office is een klassieke sitcom waar miljoenen mensen van houden. Of je er nu van houdt of denkt dat het overschat is, de show is net zo populair als altijd. Het heeft zijn slechte seizoenen, zeker, maar zijn plaats in de geschiedenis is onbetwistbaar.

Alles moest goed gaan voordat de show zijn erfenis kon waarmaken, en dit betekende dat de voorgestelde verhaallijnen uit de show moesten worden geschrapt. Op een gegeven moment werd er een verhaallijn in het rond gegooid die een werknemer van Dunder Mifflin zou hebben gedood, terwijl een andere een moordenaar zou zijn.

Laten we eens kijken naar de donkere verhaallijn die de show niet haalde.

'Het kantoor' is een klassieker

Tijdens de jaren 2000 was het sitcom-genre op zoek naar een nieuwe show om de teugels over te nemen van megahits als Seinfeld en Friends. Enter The Office, een bewerking van de briljante Britse serie met dezelfde naam. Aanpassingen vallen niet altijd goed in de smaak, maar The Office veranderde in een moloch op televisie.

De serie, met namen als Steve Carell en John Krasinski, slaagde erin uit te groeien tot een van de grootste sitcoms in de geschiedenis. Het eerste seizoen van de show is nog steeds behoorlijk ruw om naar te kijken, maar de dingen komen echt van de grond in seizoen twee, en vanaf daar wordt de show alleen maar beter. Nou, dat is natuurlijk totdat Michael vertrekt.

Sinds het einde is The Office een van de grootste shows gebleven. Miljoenen mensen blijven de show regelmatig streamen, en op dit moment zijn er niet veel shows in de geschiedenis die het kunnen evenaren.

De show deed veel dingen goed, waaronder weten wanneer je een grens moest trekken en verhaallijnen schrappen die weinig zouden hebben gedaan om een aflevering te verbeteren.

Het kantoor heeft verschillende verhaallijnen gesloopt

Wanneer een show ten einde loopt, zijn er altijd geschrapte verhaallijnen die openbaar worden gemaakt. Dit is zeker het geval geweest met The Office, en fans zijn stomverbaasd om te horen over enkele van de verhalen die niet echt hun weg naar de show hebben gevonden.

Eén zo'n verhaallijn was hoe Kevin later in de show willekeurig een bar kreeg.

Brian Baumgartner, die Kevin Malone speelde in de show, vertelde over de verhaallijn die fans niet zagen.

"Er was een hele verhaallijn… Greg Daniels [serieschrijver], wat hij schreef voor de finale had vier uur televisie kunnen zijn. Er zat dus meer in dat verhaal. Hij kreeg de bar in de laatste aflevering in deel van mensen die van zijn personage hielden toen de documentaire in de show werd uitgezonden. Dat was waar dat vandaan kwam. Er waren scènes die het niet haalden, vanwege de tijd, over dat hij een soort cult-fanfavoriet werd op basis van de fictieve documentaire die werd uitgezonden", aldus de acteur.

Er zijn nog veel meer verhaallijnen waar de show niet mee heeft gespeeld. Eén verhaal zou zelfs een Dunder Mifflin-medewerker om het leven brengen.

Meredith werd bijna vermoord door Michael

Dus, welke medewerker van Dunder Mifflin werd bijna vermoord tijdens de legendarische run van de show? Ongelooflijk, Meredith, wat is het personage dat was

Volgens Looper begon de Office Ladies-podcast, met Jenna Fischer en Angela Kinsley, over hoe Meredith bijna voorgoed verdwenen was.

"Zoals de meeste fans zich waarschijnlijk herinneren, is die aflevering die waarin Michael (Steve Carrell) per ongeluk een van zijn medewerkers, Meredith Palmer (Kate Flannery), aanrijdt met zijn auto, waardoor ze in het ziekenhuis belandt met een gebroken bekken. Hoewel Meredith uiteindelijk herstelt - na meer dan een paar grappen met betrekking tot haar bekkencast - was dat bijna niet het geval. Zoals onthuld tijdens een recente Office Ladies-aflevering, waren sommige schrijvers voorstander van het doden van Meredith, "schrijft Looper.

Het incident dat Meredith zou hebben uitgeschakeld, is er een die in de show is gebleven, en het is een gedenkwaardige aflevering. Deze kennis zorgt er echter voor dat die aflevering nu een stuk donkerder aanvoelt.

Kate Flannery, die Meredith speelde, vertelde over de voorgestelde verhaallijn.

"Ik zei letterlijk: 'Leeft Meredith?' Ik zei het meteen. En toen las ik later dat er artikelen waren waarin stond dat een van de schrijvers besloot dat, weet je, ze wilden pitchen dat Meredith niet leefde en toen dachten ze dat was te donker. Greg vond het te donker voor Michael om een van de medewerkers van Dunder Mifflin te hebben vermoord, " onthulde Flannery.

Gelukkig hadden koelere hoofden de overhand en mocht Meredith overleven als ze werd aangereden door een auto. De show zou niet hetzelfde zijn geweest zonder haar.

Aanbevolen: