De grootste gaststerren op 'A Black Lady Sketch Show

Inhoudsopgave:

De grootste gaststerren op 'A Black Lady Sketch Show
De grootste gaststerren op 'A Black Lady Sketch Show
Anonim

A Black Lady Sketch Show, die eind 2019 voor het eerst in première ging, maakte een vliegende start - met vele primeurs in de entertainmentindustrie, met name op de comedy-afdeling. De show is een van de eerste in zijn soort die zo zwarte vrouwen en andere WOC's heeft ingehuurd voor het schrijf- en productiepersoneel, een primeur in de industrie die meestal door blanken en door mannen wordt gedomineerd, van de crew achter de schermen tot de mensen voor de camera. Niet alleen dat, maar deze in Amerika gemaakte comedyshow behandelt ook cultureel relevante thema's die vaak worden vermeden of gebagatelliseerd, zoals angst, religie, sociale normen en relaties - allemaal vanuit het oogpunt van een zwarte vrouw.

Elke aflevering, bestaande uit 5-6 schetsen, bevat een kerncast van vier vrouwen (Robin Thede, Gabrielle Dennis, Ashley Nicole Black en Skye Townsend), evenals een verscheidenheid aan gaststerren terwijl ze leven en ervaren leven in een magische realiteit waar alles kan (en vaak gebeurt). Briljant geportretteerde moderne problemen worden verkend met meer dan levensgrote humor die fans naar meer doet verlangen, en seizoen 3 was niet anders! Hier is een lijst van enkele gaststerren die dit seizoen zullen verschijnen, en fans kijken ernaar uit om ze allemaal te zien schitteren!

10 Ava DuVernay

Journalist, PR-agent en nu filmmaker, het is geen verrassing dat Ava DuVernay is gevraagd om te verschijnen in A Black Lady Sketch Show, omdat ze altijd onderwerpen heeft onderzocht en pleitte voor verandering voor de zwarte gemeenschap. Ze heeft veel prestaties op haar naam staan, omdat ze de eerste zwarte vrouw was die werd genomineerd voor meerdere prijzen, waaronder een Golden Globe Award voor beste regisseur (Selma, 2014) en de Academy Award voor beste documentaire (13e, 2016). Hoewel ze bekend staat om haar regie, is ze ook een televisieproducent en filmpublicist, om maar een paar van haar andere talenten te noemen, en het is een zeldzame traktatie om haar aan de andere kant van de camera te zien.

9 Raven-Symoné

Begint haar acteercarrière als een 4-jarige Olivia Kendall op The Cosby Show, is Raven-Symoné misschien het best bekend voor haar tienerjaren als de hoofdrolspeelster in Disney's That's So Raven en een van de hoofdrollen in de Cheeta meisjes. Haar zangcarrière was net zo indrukwekkend, beginnend op 7-jarige leeftijd en tot op de dag van vandaag, met verschillende nummers die hits werden in verschillende hitlijsten. Sindsdien is ze mede-presentator van The View geworden en is ze vrij uitgesproken over onderwerpen rond de LGBTQIA+-gemeenschap, waardoor ze een prima aanvulling is op de gastenlijst van dit seizoen op A Black Lady Sketch Show.

8 Wanda Sykes

Wanda Sykes is als gerenommeerd komiek en schrijver geen onbekende in acteren, ze heeft stemacteren en verscheen in verschillende films en shows gedurende haar carrière. Ze werd in 2004 door Entertainment Weekly vermeld als een van de 25 grappigste mensen in Amerika en speelt momenteel in Netflix's The Upshaws, die ze mede heeft gemaakt. Als levenslange activiste voor mensenrechten en dierenrechten, samen met haar vele prijzen en filmcredits, zal ze haar tijd op A Black Lady Sketch Show zeker onvergetelijk maken.

7 Vanessa Williams

De carrière van de talentvolle zangeres en actrice Vanessa Williams begon met een schandaal tijdens haar regeerperiode als eerste zwarte vrouw die Miss America won in 1984, wat sindsdien is opgehelderd. Hoe dan ook, ze herstelde snel en bewees de wereld dat ze sterk was en barstensvol talent - haar muziek- en acteercarrières leverden haar verschillende prijzen en onderscheidingen op. Sindsdien heeft ze haar kledinglijn gelanceerd in 2016, terwijl ze ook haar acteercarrière voortzette, een kinderboek schreef en zich bleef inzetten voor humanitaire doelen.

6 Bob de Drag Queen

Bob the Drag Queen, vooral bekend om zijn overwinning in seizoen 8 van RuPaul's Drag Race, heeft bewezen een uitzonderlijk getalenteerd persoon te zijn. Of het nu gaat om het verblinden van fans met zijn felle blikken op het podium, ze aan het lachen maken door comedy, of het droppen van verschillende singles met andere muzikanten, hij heeft het leven van velen verlicht. Een activist en reality-tv-persoonlijkheid, zijn aanwezigheid op A Black Lady Sketch Show wordt lang verwacht.

5 Lance Reddick

Lance Reddick, een ervaren acteur en muzikant, is misschien het best bekend voor zijn rollen in The Wire en Fringe, en videogamespelers herkennen hem als de gelijkenis en stem van verschillende personages in games zoals Destiny. Filmfans kennen hem misschien het beste als Charon in de John Wick-filmserie, waar hij, hoewel hij misschien maar een klein deel heeft, een integraal en terugkerend personage is in de hele serie. Bekend om zijn grote karakters die de leiding hebben, zal het interessant zijn om te zien wat zijn rol dit seizoen zal zijn in A Black Lady Sketch Show.

4 Wayne Brady

Bekend als presentator van een verscheidenheid aan talk- en spelshows, tv-persoonlijkheid en acteur Wayne Brady is een heerlijke toevoeging aan A Black Lady Sketch Show. Hij heeft een behoorlijke carrière achter de rug, met veel rollen in televisie, film en videogames, en heeft zelfs met succes geliefhebberd in muziek. Hij heeft opengesteld over zijn worsteling met angst en depressie, waarbij hij de aandacht vestigt op het belang van geestelijke gezondheid. Hij zal zeker veel lachen brengen en in staat zijn om de vrolijke persoonlijkheid van dit seizoen te evenaren.

3 Shangela

De mooie en getalenteerde Shangela is een reality-tv-persoonlijkheid en dragqueen, bekend om haar herhaalde pogingen om RuPaul's Drag Race te winnen. Hoewel ze nooit won in die show, heeft ze zeker gewonnen als het gaat om haar carrière, ze verscheen in verschillende shows en films tijdens haar carrière, waardoor ze de kans kreeg om de eerste drag queen te zijn die de rode loper van de Oscars in volle vaart bewandelde. Ze is een activiste en humanitaire, ze is gepassioneerd in haar werk, met name voor aids-bewustzijn. Het zal fantastisch zijn om haar te zien schitteren op A Black Lady Sketch Show.

2 Jay Pharoah

Misschien het best bekend om zijn imitaties van mensen als Barack Obama en Will Smith op Saturday Night Live, heeft Jay Pharoah bewezen een getalenteerde komiek en acteur te zijn, werkzaam in film, stand-up en televisie. Hoewel zijn carrièreblad misschien niet zoveel prijzen en glanzende prestaties heeft als sommige anderen op deze lijst, zal hij zeker een geweldige aanvulling zijn op dit seizoen van A Black Lady Sketch Show.

1 Tommy Davidson

Comedian en acteur Tommy Davidson zal te zien zijn in A Black Lady Sketch Show, een ware traktatie voor fans van zowel de show als de acteur zelf. Hij heeft een lange weg afgelegd sinds hij in 1986 met zijn stand-upcomedy begon, en hij zal dit seizoen zeker prachtige dingen naar de show brengen. Zijn meest recente prestatie was de publicatie van zijn boek, Living in Color, dat in 2020 werd uitgebracht, en zijn rol als de stemacteur van Oscar Proud in The Proud Family: Louder and Prouder, eerder dit jaar uitgebracht op Disney+.

Aanbevolen: