Kan diaken Reese Phillippe opschieten met zijn lookalike zus Ava?

Inhoudsopgave:

Kan diaken Reese Phillippe opschieten met zijn lookalike zus Ava?
Kan diaken Reese Phillippe opschieten met zijn lookalike zus Ava?
Anonim

De kinderen van beroemde Hollywood-paren blijven voor onze ogen bloeien. Van Maude en Iris Apatow tot Willow en Jaden Smith, beroemde kinderen blijven hun creativiteit en talenten met de wereld delen, wat bijdraagt aan de indrukwekkende erfenis die hun ouders al hebben opgebouwd. De kinderen van Reese Witherspoon en Ryan Philippe, Deacon en Ava, zijn niet anders.

Afkomstig uit een beroemde familie betekent echter niet dat de twee geen klassieke rivaliteit tussen broers en zussen hadden. Maar gezien het feit dat hun ouders in 2008 officieel waren gescheiden, is het mogelijk dat ze een onbreekbare band hebben gesmeed omdat ze moesten navigeren door de publieke splitsing van hun acteursouders. Nu ze ouder zijn en hun carrière in muziek en modellenwerk nastreven, vragen velen zich misschien af of Deacon en Ava Phillippe met elkaar overweg kunnen?

8 Wie is diaken Reese Phillippe?

Deacon is de 18-jarige zoon van acteurs Ryan Phillippe en Reese Witherspoon. Deacon heeft een opvallende gelijkenis met zijn beroemde vader. Naast zijn oudere zus Ava heeft hij een halfbroer, Tennessee, uit het huwelijk van zijn moeder met talentagent Jim Toth en een halfzus, Kai, uit de eerdere relatie van zijn vader met ex-vriendin Alexis Knapp.

7 Wie is Ava Phillippe?

Ava is Deacons 22-jarige oudere zus en de enige dochter die Ryan en Reese uit hun huwelijk delen. Haar ouders noemden haar naar de iconische actrice Ava Gardner, en net als Deacon heeft Ava een opvallende gelijkenis met haar beroemde moeder. Ze gaat momenteel naar UC Berkeley. Tot grote vreugde van haar een miljoen volgers, plaatst ze vaak haar creatieve schilderijen, schattige throwbacks van haar moeder en coole modellenfotoshoots op haar Instagram.

6 Hoe hebben de ouders van Deacon en Ava elkaar ontmoet?

Voormalig Hollywood-it-paar Reese Witherspoon en Ryan Phillippe ontmoetten elkaar op Reese's 21e verjaardagsfeestje in maart 1997. Het stel zou in maart 1999 de hoofdrol spelen in de romantische thriller Cruel Intentions en in juni 1999 trouwen. Hoewel de twee uiteindelijk uit elkaar gegaan in 2006 na beschuldigingen dat Ryan vals speelde met zijn Stop-Loss-collega Abbie Cornish, zowel Reese als Ryan zijn toegewijd gebleven aan het co-ouderschap van hun nu volwassen kinderen, Ava en Deacon

5 Kunnen Deacon en Ava Phillippe met elkaar opschieten?

Op basis van de vele Instagram-berichten van Ava die aan Deacon zijn gewijd, lijken de broers en zussen het heel goed met elkaar te kunnen vinden. Ter ere van Deacon's 18e verjaardag plaatste Ava een oprechte boodschap aan Deacon dat ze "eeuwig dankbaar is om [zijn] grote zus te zijn." Je kunt Ava ook zien die haar kleine broertje steunt in zijn Instagram-opmerkingen. Op Deacon's recente prom-bericht zei de ondersteunende grote zus: "ziet er goed uit!"

4 Zijn Deacon en Ava van plan om acteurs te worden zoals hun ouders?

Hoewel zowel Deacon als Ava op hun ouders lijken, zijn ze op dit moment niet van plan om in de voetsporen van hun ouders te treden. Deacon is momenteel een muziekproducent. Hij heeft al samengewerkt met Nina Nesbitt op zijn eerste single "Long Run" en met Loren Gray op zijn tweede single "Love For The Summer". Hoewel Ava niet helemaal tegen het nastreven van acteren in de toekomst is, streeft ze momenteel naar een modellencarrière. In december 2021 stonden Ava en Deacon model voor Beyonce's adidas x IVY PARK-samenwerking, 'HALLS of IVY'.

3 Kunnen Deacon en Ava goed opschieten met hun beroemde moeder, Reese Witherspoon?

Nogmaals, als Instagram een indicatie is, lijken Reese, Ava en Deacon een zeer hechte groep te zijn. Ava post nooit een schattige erfenis van haar actrice-moeder. Reese plaatst vaak foto's van haar kinderen, waaruit blijkt dat Deacon en Ava niet te ver van hun moeder zijn afgedreven, ook al zijn ze ouder geworden. Eind vorig jaar waren alle drie de kinderen van Reese zelfs bij haar voor de première van Sing 2.

2 Hoe zijn de relaties van diaken en Ava met hun beroemde vader?

Er is minder bekend over de relatie van Deacon en Ava met hun vader. Op basis van berichten op sociale media lijkt Deacon hechter te zijn met zijn vader, terwijl Ava hechter lijkt te zijn met haar moeder. Ava volgt haar vader niet op sociale media en Ryan plaatst Ava zelden op zijn account. Aan de andere kant heeft Ryan gepost over zijn vele reizende excursies met zoon Deacon. Deacon deelde onlangs ook foto's met zijn vader die hem naar het bal stuurde.

1 Deacon maakte een verrassende verschijning in de TikTok van zijn moeder

Als je nog meer bewijs nodig hebt dat Reese een hechte relatie heeft met haar kinderen, dan zou deze TikTok het moeten doen. In 2020 vergezelde haar oudste zoon Deacon haar voor een TikTok om haar te leren nieuwe trends bij te houden. En iedereen weet dat een gezin dat TikToks bij elkaar houdt, bij elkaar blijft.

Aanbevolen: