Wordt diaken Reese Phillippe een acteur zoals zijn ouders?

Inhoudsopgave:

Wordt diaken Reese Phillippe een acteur zoals zijn ouders?
Wordt diaken Reese Phillippe een acteur zoals zijn ouders?
Anonim

Voor Reese Witherspoon en haar ex-man, acteur Ryan Phillippe, zitten talent en een goed uiterlijk in de familie.

Deacon Phillippe, de zoon van het stel, is een kopie van zijn vader en ha alt de krantenkoppen sinds zijn moeder op 30 juni 2021 een Instagram-foto uitbracht. De foto toont de combinatie van moeder en zoon en de gelijkenis met Ryan is opmerkelijk.

Maar Deacon is meer dan alleen een mooi gezicht. Hij heeft een enorme aanhang op sociale media en lijkt een carrière in de muziek na te streven.

Ondanks het feit dat hij de zoon van acteurs is, klopt er muziek op zijn deur. Maar voor het grootste deel is hij nog steeds een vreemde voor velen. Zal hij in de toekomst een acteur worden zoals zijn ouders?

Hoe is de relatie van Deacon met zijn ouders?

Deacon is het tweede kind van het voormalige stel, met Deacons oudere zus, Ava Phillippe, als hun eerste, zoals fans van de beroemde familie misschien weten. De opkomende producer werd geboren in 2003 en ondanks het feit dat zijn ouders uit elkaar gingen toen hij nog maar vijf jaar oud was, blijft hij dicht bij hen beiden en wordt hij vaak met zijn moeder gezien op sociale media.

In april 2021 deelde actrice Reese Witherspoon op Instagram een foto van zichzelf en haar oudste zoon op het strand.

Ze schreef in de post: "Niet genoeg woorden om te zeggen hoeveel ik van deze man hou. De manier waarop hij naar de wereld kijkt inspireert me elke dag." Als fans zich over Reese's Instagram wagen, zullen ze zien dat moeder en zoon heel close zijn.

Het duo had zelfs grappige TikTok-video's samen. Toen Deacon zijn muziekcarrière begon, werd zijn succes gedeeltelijk verzekerd door zijn moeder. Reese is dol op hem, zoals ze duidelijk maakt via haar sociale media-account, en ze heeft de kans niet gemist om zijn nummer te promoten.

Reese plaatste op Instagram: "Als je kind zijn eerste single heeft…je moet dansen!" Deacon zingt niet echt op de single; hij begint eerder zijn carrière als muziekproducent.

Hij werkte samen met de Schotse zangeres Nina Nesbitt, die bekend staat om haar hit Stay Out. Hij wordt ook gecrediteerd als een van de componisten van het nummer.

Ondertussen hebben fans altijd ingestemd met het feit dat Deacon Reese Phillippe eruitziet als zijn vader Ryan Phillippe, maar deze publieke bewering staat nog steeds ter discussie in de Phillippe-Witherspoon-huishoudens.

In een interview met E! Online merkte Ryan op: Het is duidelijk dat er een vader-zoon-overeenkomst is, maar hij lijkt eigenlijk veel meer op Reese's kant van de familie. Ava lijkt meer op de mijne.”

Bovendien grapte de acteur dat het niet helemaal juist is om Deacon zijn look-alike te noemen, aangezien zijn 18-jarige zoon er "veel beter uitziet dan ik".

Zoals fans misschien al weten, is Deacon vernoemd naar een van zijn voorouders aan zijn vaders kant, die ook wordt beschouwd als een legende in de honkbalwereld. Gelukkig was de jonge Phillippe dol op sport en speelde hij zelfs honkbal met zijn vader Ryan toen hij nog een kind was.

Als hij opgroeit, wordt hij een sportfan. Het is een passie die hij deelt met zijn vader. Zoals te zien is op sociale media, verschijnen ze vaak samen in video's waar ze juichen voor hun geliefde Philadelphia Eagles.

Naast sportevenementen zie je de vader en zoon ook samen hangen, wandelen en andere activiteiten doen.

Wat doet Deacon nu?

Bekend als de zoon van twee beroemde acteurs, hopen fans Deacon op het scherm te zien voor zijn acteerdebuut. Maar de jongere lijkt meer geneigd te zijn tot muziek dan tot acteren.

Veel mensen weten niet dat hij tijdens de pandemie exclusief aan zijn debuutalbum heeft gewerkt terwijl hij zichzelf in quarantaine plaatste.

Na de release in juli van zijn eerste single, Long Run, gaf Deacon aan Interview Magazine toe dat hij klaar is om zich verder uit te breiden en met anderen samen te werken.

Hij zei: Alle muziek die ik deze zomer heb gemaakt, is grotendeels digitaal gemaakt. Naarmate de zaken opengaan, kijk ik ernaar uit om samen te werken met mensen die ik nog niet heb ontmoet. Ik heb het gevoel dat de beste platen persoonlijk worden gemaakt.”

Reese's zoon legde ook zijn voorkeur uit om achter de schermen te zijn, hoewel zijn ouders graag voor de camera staan.

Hij gaf toe: "Toen ik met mijn vader in de auto naar de radio luisterde, klikte er gewoon iets. Ik realiseerde me dat muziek maken meer is dan alleen zanger zijn, en dat het vaak de productie is die me iets laat voelen. Ik vroeg mijn vader hoe het woorden was, en hij leerde me alle dingen die hij wist, en toen begon ik YouTube-video's te kijken."

Maar zal hij een acteur worden zoals zijn ouders?

Deacon was muziek aan het maken in de kelder van zijn moeder toen de Noorse muziekproducent Kygo een van zijn nummers op sociale media ving en contact met hem opnam.

Hij vertelde Billboard: "Het feit dat Kygo me erover heeft geDM'd en dat ik zijn complimenten over het nummer te horen kreeg. Hij is een enorme muzikale inspiratie voor mij, dus het kwam op een bepaalde manier echt rond, omdat hij me had geholpen om het nummer op zijn label uit te brengen."

Toen Kygo hem feliciteerde, werd Deacon meer vastbesloten om zijn carrière in de muziek voort te zetten, door te zeggen: "Het gaf me veel motivatie." Zijn eerste single kwam na de release zelfs in de top 20 van iTunes terecht.

Maar zou hij ooit overwegen om in de toekomst in de voetsporen van zijn ouders te treden?

"Dat is zeker iets waar ik in geïnteresseerd ben", vertelde Deacon aan Interview, terwijl hij nog steeds wat bedenkingen had omdat acteurs geen privéleven hebben.

Hij legde verder uit: Vanaf het moment dat ik heel jong was, herinner ik me dat paparazzi in de buurt was. Ik weet niet echt hoe het is om niet gezien te worden door het publiek.”

Hoewel de rijzende ster nog veel tijd heeft om te beslissen of hij een acteercarrière nastreeft, geniet Deacon momenteel van zijn muziekcarrière, zijn tijd met zijn gezin en zijn gelukkige momenten met zijn oude vriendin Marine Degryse.

Aanbevolen: