Is Vivienne Jolie-Pitt close met haar lookalike zus Shiloh?

Inhoudsopgave:

Is Vivienne Jolie-Pitt close met haar lookalike zus Shiloh?
Is Vivienne Jolie-Pitt close met haar lookalike zus Shiloh?
Anonim

Jaren na hun scheiding hebben de kinderen van Brad Pitt en Angelina Jolie geleerd om hun leven te leiden met alleenstaande ouders.

Brad Pitt en Angelina Jolie's sprookjesachtige romance eindigde in een rotsachtige breuk die de wereld destijds schokte. Helaas werden hun zes kinderen in het middelpunt van het drama betrapt.

De intensiteit van de razernij was zo groot dat de Hollywood-actrice vreesde voor de veiligheid van hun kroost. Op het hoogtepunt van hun echtscheidingsprocedure gaf de Maleficent-ster toe dat ze geloofde dat de situatie gevaarlijk en eng was voor de kinderen om te navigeren.

Ze schreef deze angst gedeeltelijk toe aan Pitts vermeende onvoorspelbaarheid en gewelddadig gedrag, wat een potentiële bedreiging voor hun kinderen was.

De meeste van haar angst kwam echter voort uit haar onvermogen om te voorspellen hoeveel invloed de scheiding zou hebben op de relatie van haar kind met elkaar en hun ouders.

Shiloh Jolie-Pitt, de oudste biologische dochter van Jolie en Pitt, heeft naar verluidt een hechte band met al haar broers en ze delen een speciale band. Maar de vraag blijft, hoe dicht is ze bij haar enige biologische zus, Vivienne Jolie-Pitt, die ook haar lookalike is.

8 Is Shiloh Jolie-Pitt dicht bij haar vader?

Hoewel sommige van Jolie's kinderen het niet goed met hun vader lijken te kunnen vinden, doet Shiloh dat wel. De 15-jarige deelt een sterke band met de Mr. & Mrs. Smith-acteur en deelt meer dan een biologische band met hem.

Ze heeft een extraverte persoonlijkheid en toont eigenschappen die bewijzen dat ze geboren is voor een leven in de showbizz. In 2016 sprak de tiener het personage Shuai Shuai uit in de animatiefilm Kung Fu Panda.

Bovendien hebben verschillende bronnen beweerd dat de jongere liever bij haar vader zou wonen, in tegenstelling tot de meeste van haar broers en zussen. Na de scheiding van haar ouders doken er geruchten op dat Shiloh haar moeder een houding zou geven.

Bronnen beweerden zelfs dat het kind een hekel had aan de pogingen van haar moeder om Pitt tijdens de procedure in diskrediet te brengen. Aangezien geen van beide partijen deze beweringen bevestigt, blijft de basis twijfelachtig.

7 Zijn Vivienne Jolie-Pitt en Shiloh close?

Afgezien van subtiele vermeldingen van de naam van de jongere tijdens interviews, hebben Jolie en Pitt Shiloh's leven geheim gehouden.

Hoewel informatie over de voorkeur van het tienermeisje voor mannelijke kleding en haar genderongelijkheid de krantenkoppen hebben gehaald, is er weinig over haar bekend.

Daarom kan men niet precies spreken over haar relatie met haar zusje, Vivienne Jolie-Pitt. Desalniettemin is het onmogelijk om de identieke gezichtskenmerken tussen de twee zussen te missen. Maar kan hun lookalike karakter zich vertalen in dichtbij zijn?

Dit is niet helemaal onmogelijk, gezien hoeveel Angelina Jolie opschept over de band tussen al haar kinderen. Haar twee enige biologische dochters konden toch niet ontbreken in deze gedeelde liefde.

6 Zijn alle drie Jolie-Pitt Sisters close?

Alle drie de zussen Jolie-Pott, Zahara, Shiloh en Vivienne lijken nauwe banden te hebben. Ze zijn samen met hun beroemde moeder samen in het openbaar gezien.

Shiloh en haar oudere zus, Zahara, hebben een bijzondere band opgebouwd over hun tienervoorkeuren, wat duidelijk te zien is op foto's waarop ze onafscheidelijk lijken op de rode loper.

Ze hebben ook genoten van het winkelen voor meisjes met hun moeder en lijken altijd gelukkig in elkaars gezelschap, ondanks hun stijlverschillen. Met iets meer dan een jaar tussen hen zouden ze gemakkelijk voor BFF's kunnen doorgaan als hun openbare waarnemingen iets te bieden hebben.

5 Is Shiloh Jolie Pitt dicht bij de rest van haar broers en zussen?

Brad Pitt, Angelina Jolie, Pax Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt, Vivienne Jolie-Pitt en Knox Jolie-Pitt
Brad Pitt, Angelina Jolie, Pax Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt, Vivienne Jolie-Pitt en Knox Jolie-Pitt

Angelina Jolie deelt niet veel over haar kinderen, maar ze is open geweest over hun relatie en benadering van het leven. Ze gutste ooit over hoe trots ze was op het gebroed van zes en hun benadering van het leven.

"Mijn kinderen hebben veel, veel liefdevolle dingen gedaan. De vriendelijkheid van mijn kinderen is heel genezend voor me geweest", merkte de ster ooit op, volgens Cinema Blend.

Jolie's bekentenis dat haar kinderen het allemaal goed deden ondanks haar scheiding van Pitt, jaren daarvoor, lijkt voldoende bewijs dat haar aanvankelijke angsten inderdaad ongegrond waren.

4 De broers en zussen Jolie-Pitt hebben misschien ruzie gehad

Angelina Jolie met haar vijf kinderen
Angelina Jolie met haar vijf kinderen

Ondanks het feit dat we een bewonderenswaardige relatie met elkaar hebben, is het niet altijd rooskleurig in de Jolie-Pitt-clan. Met name hebben alle kinderen van Angelina Jolie en Brad Pitt verschillende persoonlijkheden, van gedragskenmerken en temperamenten tot raciale en etnische diversiteit en geboortetijd.

Toch streven ze ernaar om dingen voorgoed uit te werken. Dit wil niet zeggen dat er af en toe geen fall-out is geweest, zoals bij alle broers en zussen die opgroeien.

In tegenstelling tot wat de meesten misschien denken, was geen van deze gevolgen echter met geld te maken. Met name de Jolie-Pitt-kinderen hebben een nettowaarde van $ 200 miljoen, vermoedelijk een gedeeld trustfonds of een erfenis van hun ouders.

3 Waarin veranderde Shiloh Jolie-Pitt haar naam?

Zowel Pitt als Jolie zijn open geweest over hun bewondering voor hun dochter, die haar vloeiende genderidentiteit vanaf de jonge leeftijd van drie jaar omarmde.

Tijdens een gesprek met Oprah Winfrey, gaf de vader van zes toe dat Shiloh liever had dat ze haar John of Peter noemden. Deze namen pasten meer bij haar perceptie van zichzelf als gender-niet-conform.

Brad schreef Shiloh's liefde voor de naam Peter toe aan haar Peter Pan-fandom en zei dat het "een Peter Pan-ding" was. In hetzelfde interview gaf de acteur toe dat zijn dochter hen er altijd aan herinnerde om haar John te noemen elke keer dat ze probeerden haar te bellen met haar geboortenaam.

2 Ziet Brad Pitt zijn dochter Shiloh?

In december 2021 haalde Shiloh Jolie-Pitt de krantenkoppen nadat bronnen beweerden dat de tiener de vakantie met haar vader wilde doorbrengen.

Volgens de rapporten snakte de jongere naar meer quality time met Pitt. De voogdijstrijd tussen de voormalige Hollywood-liefjes sleepte zich echter voort.

Bronnen beweerden dat Shiloh steeds wanhopiger werd om haar vader te zien. Haar moeder stond echter alleen af en toe een kort bezoek toe. Vandaar dat Shiloh zich zou hebben voorbereid op wat de media omschrijven als een eenzame kerst.

1 Hoe vaak zien de Jolie-Pitt-kinderen hun vader?

In tegenstelling tot Shiloh, die het meest werd getroffen door de scheiding, zijn haar broers en zussen gewend geraakt aan de afstand van hun vader. Pitt's zoon, Maddox, heeft naar verluidt een aanhoudende spanning gehad met de Troy-acteur sinds de splitsing van 2016.

Toch blijft Pitt standvastig in zijn zes jaar durende strijd om de gezamenlijke voogdij over zijn kinderen. Sinds de scheiding heeft het icoon gestreden om meer tijd met zijn kinderen door te brengen.

Zijn strijd leek een tijdje een verloren zaak, vooral na zoveel weigeringen door de rechtbank. Eindelijk zag hij in 2021 een doorbraak en won hij de gezamenlijke voogdij over de vijf minderjarigen waar hij zo naar verlangde. Een bron onthulde destijds:

"Brad probeerde gewoon meer tijd met zijn kinderen te hebben - en het is duidelijk dat Angie al het mogelijke heeft gedaan om dit te voorkomen."

Trouw aan de woorden van de bron, bleef Jolie onverbiddelijk in haar juridische strijd en streefde ze ernaar de beslissing van de rechtbank in te trekken. Maar zolang het duurt, kan Shiloh Jolie-Pitt genieten van de voldoening dat haar wens eindelijk is uitgekomen.

Aanbevolen: