What The Big Brother 24 Houseguests Do In Real Life

Inhoudsopgave:

What The Big Brother 24 Houseguests Do In Real Life
What The Big Brother 24 Houseguests Do In Real Life
Anonim

De show van de zomer is terug op onze schermen voor zijn 24e seizoen. De huisgasten zullen worden gehuisvest in de door Palm Spring geïnspireerde setting uit het midden van de eeuw, waarbij Julie Chen terugkeert als gastheer voor het nieuwe seizoen. Zoals gebruikelijk bij de show, worden huisgasten 82 dagen afgesloten van de buitenwereld terwijl ze strijden om de ultieme prijs. Het is een paar dagen geleden dat Big Brother 24 in première ging en zoals verwacht is de show al begonnen.

Een dag voordat het nieuwe seizoen in première ging, onthulde CBS de 16 houseguests die duizenden hoopvolle mensen versloegen om in de show te komen. Dit seizoen is er een groep van diverse deelnemers uit alle lagen van de bevolking, waaronder de allereerste Braziliaanse huisgast. Dit is wat sommige van de BB24-deelnemers in het echte leven doen.

10 Taylor Hale is een persoonlijke stylist

Er is een schoonheidskoningin in huis! De 27-jarige Taylor Mackenzie Dickens Hale is een persoonlijke stylist uit West Bloomfield, Michigan. De voormalige schoonheidskoningin behaalde in 2017 haar eerste graad aan de George Washington University en spreekt vloeiend Engels en Frans. Hale is geen onbekende in de schijnwerpers. Ze nam deel aan drie optochten: Miss District of Columbia USA, Miss Pure Michigan en Miss Michigan USA. In 2021 werd Hale gekroond tot winnaar van Miss Michigan USA en vertegenwoordigde hij de staat in het Miss USA-evenement.

9 Alyssa Snider is een medewerker van de klantenservice

De opkomende reality-tv-ster is een klantenservicemedewerker en marketingagent uit Sarasota, Florida. Voordat hij bij de show kwam, werkte de 24-jarige als klantvertegenwoordiger voor een badkledingmerk. De vertegenwoordiger van de klant is al zijn hele leven fan van de show en is enthousiast om er deel van uit te maken. Voor Snider is het winnen van de game belangrijker dan populariteit, maar de 24-jarige hoopt dat fans van de show haar leuk vinden.

8 Daniel Durston is een Elvis-imitator

Als je onlangs naar een show van een Elvis-imitator bent geweest, is de kans groot dat Daniel Durston de entertainer was. Durston is een Elvis-imitator, of zoals zijn Instagram-bio zegt, een professionele Elvis Tribute Artist. Durston is geen vaste imitator die optreedt in kleine evenementen. Volgens IMDB kopte de reality-tv-ster de langstlopende show in Las Vegas op de strip, Legends in Concert. In maart kondigde Durston aan dat hij was gecast als Elvis in de Amerikaanse première van Elvis The Musical.

7 Brittany Hoopes is een hypnotherapeut

De tweeëndertigjarige Brittany Hoopes is een hypnotherapeut uit Austin, Texas. De carrièrekeuzes van Hoopes hebben haar altijd een constante verstandhouding met mensen opgeleverd. Voordat hij het pad van klinische hypnose insloeg, was de BB24-huisgast een marktonderzoeker.

Met haar gemakkelijke interactie met mensen, gelooft Hoopes dat ze goed kan opschieten met andere huisgasten. De hypnotherapeut beweert dat haar grootste kracht in de show haar vermogen zal zijn om persoonlijke connecties in huis te vormen. Hoopes beschouwt zichzelf als een empathie met de wens om mensen te helpen hun beste versie te worden.

6 Joe 'Pooch' Pucciarelli is een voetbalcoach

De in Staten Island geboren huisgast is een assistent-voetbalcoach. Joe begon zijn voetbalcarrière bij Monseigneur Farrell, waar hij tijdens zijn laatste jaar een OLB was in het CHSFL all-star team. Pucciarelli's carrière werd ontsierd door talloze blessures en operaties, maar in plaats van te stoppen met de sport, besloot hij coach te worden. De vierentwintigjarige is een afgestudeerde assistent aan de Florida Atlantic University, waar hij een aanzienlijke invloed heeft gehad op het voetb alteam van de school.

5 Monte Taylor is een persoonlijke trainer

Monte Taylor is een fitnesscoach en een personal trainer. Hij behaalde zijn eerste graad in werktuigbouwkunde aan de Universiteit van Delaware in 2017. Voordat hij de overstap maakte naar fitness, werkte Taylor als procesingenieur bij W. L. Gore & Associates. Na zijn universitaire opleiding startte de werktuigbouwkundig ingenieur zijn fitnessbedrijf Taylordfit. De reality-tv-ster is NASM CPT-gecertificeerd en biedt zijn diensten virtueel aan.

4 Matt 'Turner' Turner is eigenaar van een kringloopwinkel

Matt Turner is eigenaar van een kringloopwinkel en is trots op die prestatie. De 23-jarige in Massachusetts geboren huisgast begon zijn bedrijf in 2021 met tweedehands tapijten en tegen 2022 had Turner zijn bedrijf uitgebreid met onder meer kleding, vintage en woonaccessoires. Om zijn ambacht verder te promoten, bezit de ondernemer een YouTube-kanaal waar hij video's deelt van zijn kunst van het tuften van tapijten en van het leven.

3 Indy Santos is een stewardess van een privéjet

Indy Santos is de allereerste gast uit Brazilië. De inwoner van São Paulo is een stewardess van een privéjet. Stewardess zijn is slechts een van de vele dingen die de 31-jarige huisgast doet. Vanwege de goede volgers van Santos op sociale media, werkt de reality-tv-ster samen met merken om hun producten te promoten. De stewardess is ook eigenaar van een non-profitorganisatie en een spiritueel essentie-merk.

2 Joseph Abdin is een advocaat

Joseph Abdin is een van de twee advocaten in het BB24-huis. Vorig seizoen won Xavier Praher, de enige advocaat in de show, Big Brother 23 door tactisch zijn echte baan te verslaan. Met twee advocaten in huis kunnen kijkers een intense show tegemoet gaan. Abdin kwam in huis als last-minute vervanger voor Marvin Achi, die werd vervangen vanwege een talent hold bij America's Got Talent. Tot januari 2022 werkte Abdin als juridisch extern bedrijfsjurist bij een elektriciteitsbedrijf.

1 Ameerah Jones is een UX Content Designer

Ameerah Jones is een UX content designer uit Maryland. De reality-tv-ster is standvastig in haar vakgebied en heeft in deze hoedanigheid gewerkt voor grote merken zoals Etsy, Walmart en Capital One. Door haar toewijding aan het creëren van content, groeide Jones in de gelederen van een contentstrateeg tot een senior UX-schrijver. De inwoner van Maryland behaalde haar eerste graad in Engels aan de Towson University en een MBA in projectmanagement aan de Southern New Hampshire University.

Aanbevolen: